Cruciada împotriva Bisericii Ortodoxe Române…

Fac un apel către toți patrioții români de a apăra și susține BOR, deoarece prin aceasta susținem cu precădere existența Națiunii Române. Vreau de asemenea să remarc o altă mare nedreptate, care încalcă drepturile fundamentale ale omului, și anume campania de discreditare și distrugere a IPS Teodosie Arhiepiscopul Dobrogei. S-a încercat să fie distrus cu covidul, cu vaccinarea, cu războiul din Ucraina… se încearcă tot timpul. De ce? Pentru că acest om nu se îndoaie, așa cum foarte frumos enunță Ion Gavrilă Ogoranu în cartea sa „Brazii se frâng, dar nu se îndoaie”. Suntem „avertizați” că o să apară tot felul de filme incriminatorii. Nu știu ! Am văzut la viața mea atâtea filme contrafăcute încât unul în plus sau în minus nu mai contează.

Ce filme, ce poze să-mi dea mie acești indivizi, care sunt cine? Unii niște infractori dovediți care au devenit peste noapte agenți ai moralei în societatea românească. Mai ales că falsul călugăr este un escroc dovedit! El fiind de mai multe ori reținut pentru acte de excrocherie… de tot felul de găinării! Adică, acum eu trebuie să cred în orice filmuleț ce îmi arată ăștia, în condițiile tehnologiei de azi, care poate înscena absolut totul. De asemenea, este foarte interesant, ori de câte ori este un scandal, o chestiune în care este atacată BOR, numele lui IPS Teodosie apare. Nu poate, domnule, să lipsească! În plus, de multe ori în multe scandaluri este implicat și IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului, deoarece nici acesta nu este un om care să se plece, să se îndoaie. Capii Bisericii Ortodoxe care sunt într-adevăr fermi pe poziție în apărarea creștinilor, a credincioșilor… aceia sunt în permanentă vizați de niște indivizi, care ei înșiși ar trebui să intre în atenția instituțiilor statului, care, chipurile, apară Constituția și identitatea națională a poporului român. Pentru că, cine atacă Biserica, atacă sufletul poporului român!

Observăm liniile de atac… justiția, presa, diferitele servicii aflate în slujba statului paralel și a factorilor externi. Mă întreb dacă cei care sprijină și coordonează aceste atacuri nu se gândesc că există și o judecată care-i va ajunge… că va fi în lumea de apoi sau în lumea de azi, ea va fi! De remarcat că toate aceste atacuri sunt periodice, ele vin ca la o comandă, iar în ultima vreme s-au întețit. De exemplu, „scandalul” icoanelor în școli sau numeroasele critici aduse Catedralei Mântuirii Neamului. Deci ținta finală este clar Biserica Ortodoxă! Cu atât mai mult cu cât observ că la noi în țară atacurile îndreptate împotriva Bisericii Catolice sau Reformate sau Unitariene, Calvine și care vor mai fi ele lipsesc cu desăvârșire. Nu că îmi doresc așa ceva. Doamne ferește! Dar acolo preoții sau pastorii nu sunt „băgați în ședință” de către autorități sau de vreo publicație sau de servicii – acestea din urmă sunt cele care dețin „titlul de autor” a multor asemenea dosare incriminatoare, prin departamentul lor de manipulare – dezinformare. Și care atacă vâna poporului român – vâna ortodoxă!

La o analiză mai atentă putem să ne dăm seama că BOR este atacată direcționat din zona serviciilor (poate și a rezerviștilor) cu scopul de a o destabiliza, dar foarte important și de a valida LGBT-ismul în societatea românească. Este bine cunoscuta poziția BOR în favoarea susținerii familiei creștine tradiționale, precum și criticile îndreptate împotriva derapajelor „cur-cubeilor” de tot felul. În plus, deranjează, mai ales la Bruxelles și Washington, poziția și direcția suveranistă a BOR, suveranismul fiind dușmanul de moarte a globalismului neomarxist și ateu. Pentru diriguitorii noștri de afară, România, această „țară de popi” este vândută doar la nivel politic, nu și religios. Lupta care este dusa acum este aceea împotriva Ortodoxiei, care reprezintă 80 la sută din populația țării. În plus, BOR a rămas singura instituție centralizată care poate influența societatea mai mult decât sistemul de învățământ. Globaliștii împreună cu masonii europeni se grăbesc să limiteze influența Ortodoxiei, așa cum au limitat de-a lungul timpului influența Catolicismului. Iar arma tradițională într-o astfel de luptă rămâne calomnia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*