Vom muri și vom fi liberi!

Trăim perioade de împliniri mărețe,/ Trăim perioade de muncă și avânt/ Trăim perioade de vis și frumusețe/ Trăim perioade în înțelept cuvânt! Libertatea noastră a fost arestată și apoi întemnițată definitiv odată cu declararea „Plandemiei”, urmarea imediată fiind măsurile dictatoriale luate ca la comandă de toate guvernele lumii. Scopul urmărit fiind bineînțeles controlul și supunerea noastră necondiționată. Ca măsuri imediate au fost cenzura și represiunea, ca arme bine direcționate în instaurarea noii ordini sanitare, de fapt o veritabilă dictatură politică. Oricine își permitea să combată așa-zișii „experți” precum Bill Gates, Fauci plus alți asemenea farsori sau se exprimau împotriva măsurilor abuziv-dictatoriale… i se bagă pumnul în gură și era declarat un dușman al societății, un complotist. Libertatea gândirii și a exprimării trebuiau eliminate pentru binele și bunul mers al noii orânduiri globalist-modernist-progresiste.

Din păcate, și în această mascaradă numită pompos… „plandemie”, s-a murit precum în decembrie 1989 în România – nevoia de victime în instaurarea unei noi civilizații sau orânduiri neo-marxiste. Miza reală fiind dispariția treptată a libertăți, în războiul dur pe care trebuie să-l ducem cu toții împotriva virusului… indiferent de ce natură este el, mai ales ideologic!? Pe aceeași direcție a combaterii dușmanului comun care stă în calea fericirii noastre, se înscrie și războiul împotrivă lui Putin… un fel de covid, dar de data asta vizibil. Și toată nebunia asta, toată concentrarea de forțe este bineînțeles în numele libertății, a libertății Ucrainei și mai ales a libertății lumii civilizate. Care știm cu toții că nu mai este de mult liberă și civilizată. Când te întorci cu fundul, la propriu și la figurat, la valorile naturale, morale și creștine ale omenirii, înseamnă că ești departe de Adevăr și Lumină!

Dar azi, cu toții trebuie să fim în galben – cu toții pentru victorie. Ursula de la U.E. ne îndeamnă ca predecesorul ei – mustăciosul, la un război total împotrivă lui Putin. Până la victoria finală. „Și vin cu convingerea că, prin curaj și solidaritate, Putin va eșua și Europa va câștiga” ne spune mesianic această Ursula. Va câștiga ce, stimată doamnă doctor ginecolog?!? Frig, foame, întuneric, multă sărăcie!!! Asta într-adevăr minunată perspectivă… nu uitați însă că moralul combatanților trece înainte de toate prin stomac.

V-ați gândit vreodată care sunt consecințele și costurile noastre, ale cetățenilor europeni cu privire la războiul în care vreți să ne băgați pe toți în nebunia voastră? Suntem oare cu toții de acord să plătim pentru „lebensraum-ul” vostru și al americanilor în Ucraina? Sau pentru circul lui Zelensky? De fapt, acei câțiva derbedei bătrâni, care au de mulți ani pe agenda lor, planul legat de Noua Ordine Mondială sau Marea Resetare sunt direct responsabili de toată nebunia asta cu războiul? Nu le-a prea ieșit cu covid -ul și acum au schimbat nițel regia. Totul este legat de câștiguri financiare imense, de controlul și sărăcirea noastră! Și cel mai grav de anularea până la dispariție a libertăților.

Așa cum în „Plandemie” cine critica dictatura era automat etichetat anti-covidist și anti-vaccinist, tot așa și acum cine nu este de acord cu războiul sau refuză frigul, întunericul, foamea și sărăcirea este instant denumit „putinist”. Și pus la stâlpul infamiei! Mesajul politicienilor occidentali și americani este demn de cel al colegului lor nord corean, și anume că noi trebuie să fim învățați și apoi obligați să suportăm toate măsurile acestea restrictiv – abuzive. Și atunci unde mai este libertatea noastră? Ne-ați luat libertatea și ne dați la schimb moartea! Păi noi am murit atunci ca să fim liberi… într-o lume liberă… într-o Europă liberă. Adevărul este că libertatea pe care am câștigat-o și în care trăim este mai mult una iluzorie. Libertatea, aidoma dreptății pe pământ, este exclusiv privilegiul puterii, a puterii politice și financiare. Adevărata libertate este doar în Credință! În Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*