„Un fleac! Ne-au ciuruit!”

Sindromul Morții Subite, a apărut de niciunde. Interesantă denumire, nu? Ai cui sunt acești oameni? De ce cad din picioare și mor, brusc, oamenii tineri, copii și mai ales sportivi? Autoritățile nu mai pot ascunde mult timp acest fenomen sub o denumire de doi bani: SMS! Până ce familiile celor ce pleacă în acest mod, nu cer explicații publice, nu vom afla adevărul! De ce tac?! De ce nu cer explicații? De ce nimeni nu cere să se afle adevărul?! Dintr-o dată, ca la un semnal, în toată lumea, persoane perfect sănătoase, cad răpuse instantaneu, fără vreo șansă de a primi ajutor de urgență. Nu pentru că el, ajutorul, nu ar ajunge la timp. Doar pentru că nu mai este nimic de făcut. AVC, infarct miocardic, probabil mezenteric, stop cardio-respirator, accelerarea bolilor autoimune, afecțiuni galopante ale ficatului, cancere galopante etc., ar fi diagnosticele. Orice om care a avut de-a face vreodată cu zona medicală știe că aceste diagnostice sunt efectele unor afecțiuni preexistente, nicidecum afecțiunea în sine! Este mai ușor să spui că oamenii mor instant din cauza Sindromului de moarte subită! Sforăitoare cuvinte. Vă aduceți aminte de termenul de „asimptomatic”? E simplu! Tot o minciună sfruntată! Pentru o gripă! Da, dar o gripă de lux! Mortală, au zis ei. Al cărei tratament era necesar imperativ în spitalele din toată lumea. Interesant este că majoritatea deceselor înregistrate cu această gripă de lux, au survenit în spitale. Cine a stat acasă, a reușit să scape cu viață în doi ani. De ce? Pentru că existau antivirale. Doar că ele nu se prea livrau. Știm toți ce s-a întâmplat. Toți! Doar că numai unii dintre noi acceptăm adevărul. Restul, nu!

Într-un final a apărut și serul minune! Gata. Lumea întreagă era salvată. Puteam respira ușurați. Luai serul și erai liber. O dată, de două ori, de trei. Ce să vezi însă? El trebuie luat de câte ori consideră politicul că trebuie luat. Nici nu mai contează! Acum! Doar că, de un an, oamenii cad brusc. Din picioare. Și mor! Unii dintre specialiști zic că de la epuizare, alții zic că de la schimbările climatice, mai nou. Alții spun că e normal, unii strigă că de la căldură și prea multă mâncare. Dar nimeni, absolut nici un specialist nu iese public să explice cu subiect și predicat ce se întâmplă cu adevărat. Auzim de mii de procese, prin care oamenii acuză efectele serului magic. Există deja rezultate la probele de sânge recoltate pacienților, a căror valori dau fiori reci pe șira spinarii. (…) Foarte ciudate rezultatele apărute în ultima vreme în laboratoarele de analize. Și nimeni nu spune nimic. Nimeni din cei ce ar trebui să iasă public. Pentru că omul simplu, nu știe ce înseamnă aceste valori prezentate mai sus. El știe doar că dintr-o dată nu se simte bine și e îndreptățit să afle de ce. În mod normal toți ar trebui să aflăm de ce! Însă nu primim răspunsuri. Unii sunt bine, slavă Domnului, dar alții pleacă subit, fără să fi știut vreodată de la s-a întâmplat.

Rețelele sociale vuiesc! Se prezintă tot felul de cazuri, se blochează și cenzurează pagini întregi, adevărul este deturnat, luat în râs și în final, apar din nou cele două tabere pro și contra. Însă nimeni nu știe Adevărul. Toată lumea face supoziții.

Acum vine un alt val pandemic. Altă tulpină, altă variantă, OMS ul ne anunță prin mesaje sponsorizate că nu s-a terminat. Că virusul bântuie printre noi și că va exista mult timp de aici înainte. Oare tulpinile astea noi, de apar ele, așa din senin, mai grave, mai infecțioase, nu sunt cumva doar efectele unui experiment la nivel mondial? Că doar știm că imunizare nu există! Până la urmă au fost nevoiți să recunoască! Au întors-o golănește în față întregii omeniri, că ce să vezi, nu se imunizează, doar „e mai ușor”! Ca o glumă nefastă, morbidă și mai ales dementă! Ai făcut serul sau nu, te infectezi. Ai făcut serul sau nu, răspândești! Nici nu mai contează! Răul pe termen lung a fost făcut, fără nici o rezolvare. Știm azi cui a folosit! Știm și scopul! De la summit-urile oficiale, ale celor ce se vor „stăpânii lumii”: suntem prea mulți, avem prea multe proprietăți, ne plimbăm prea mult, consumăm prea mult. Deranjem prea tare.

Ideal ar fi să dispărem! Cât mai mulți! Și fără prea multe întrebări! Am devenit o omenire de „mâncători inutili” care visează că au drepturi. Și unii chiar și le cer. În ultima lună chiar cu orice preț! Și pentru că deranjul devine prea mare, se mai pregătește un ser. În toamnă! Să fie siguri! Se pregătesc tratate prin care OMS, să preia frâiele și să rezolve problemele „stăpânilor lumii”. Curat! Fără bătaie de cap. Doar cu mâinile murdare. De sânge! Ce mai contează pentru ei încă un ser experimental?! Nimic. Scopul scuză mijloacele! Și aduce mulți bani! Filantropilor! Ălora de vor să mâncăm gândaci, lăcuste și eventual pământ. Doi metri, de preferință!

Noi rămânem cu întrebările, familiile celor decedați în urmă „sindromului de moarte subită” rămân cu inimile arse, media rămâne cu buzunarele pline, politicul cu și mai multă putere, lumea în general fără nici o libertate și nici un drept, „stăpânii lumii” cu control absolut asupra unor numere care cândva erau oameni. Fiecare și-a atins scopul. Acum știm ce conținea serul magic! „Berea și cafeaua cu prietenii!” Parcă așa suna un clip publicitar al celui ce a cumpărat milioanele de doze! De la -80 de grd păzite cu mitraliera, dozele au ajuns în frigiderele medicilor, lângă prăjitura și ouăle cumpărate neaparat de la supermarket!

Nu mai are nici o importanță! Pentru niciunul dintre noi! Pentru că unii dintre noi intuim adevărul. Și putem spune liniștiți ce conține! Parafrazând, putem spune simplu: „Un fleac! Ne-au ciuruit!”… Dar tot același clasic în viață ne-a învățat altceva! Că „iarna nu-i ca vara”. Și sper, ca iarna ce vine să nu fie ca verile de până acum ale „stăpânilor lumii”! Să se transforme pentru ei în ultima iarnă! În ultima iarnă a puterii lor! Și mai ales, a vrajbei noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*