Prorociri mult prea potrivite…

Eu am scris că nu în cred în Pentateuh și în mare parte din Vechiul Testament, dar asta nu înseamnă că nu există și versete pe care le apreciez, ba chiar foarte mult. Dar de ce nu le apreciază și iudeii? De ce nu le apreciază și pretinșii creștini care conduc statele membre UE/NATO, mai ales că în afară de faptul că biserica creștină a inclus Vechiul Testament în canonul Bibliei, unele din aceste versete, în altă formulare dar cu același sens, se regăsesc și în Noul Testament?

Psalmul 11.8: „Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni.” (În ediţia din 1938 a Bibliei tradusă de Vasile Radu și Gala Galaction, psalmul apare sub alt număr și altă formă: „De neamul nelegiuiţilor care, dejur-împrejur, cutreeră, ca atunci cînd josnicia stă în frunte printre oameni” (Psalmul 12.9).

Nu văd cum ar fi posibil ca în istoria omenirii un miliard de oameni să fi fost condus vreodată ca astăzi, de oameni de nimic. Este cea mai incredibilă dar și mai nenorocită situație, este catastrofa, este prevestirea Apocalipsei. Primele 6 cupe ale mîniei erau déjà vărsate în anul 2007, așa cum am scris în finalul cărții „Codul lui Lucifer”. Acum, a fost vărsată și cea de-a șaptea. Dar nimeni nu mă crede. Cei patru cavaleri ai Apocalipsei (Boala, Războiul, Foamea și Moartea) sînt printre noi, dar nimeni nu face legătura între profeții și îndeplinirea lor.

Acest miliard de oameni este reprezentat de UE, SUA, Regatul Unit și statele Commonwealth-ului (în primul rind Canada, Australia și Noua Zeelandă).

Statele membre UE/NATO sînt conduse de evrei, care s-au infiltrat în conducerea politică (cînd am scris cartea, în Regatul Unit atît conservatorii cît și laburiștii aveau președinți evrei, iar în sec. XXI toți președinții SUA s-au încuscrit cu evrei!), dar déjà evreii dețineau băncile, finanțele, presa, cele mai productive ramuri ale economiei și controlau serviciile secrete și diplomațiile.

Scriam în „Codul lui Lucifer“: „Educaţia creştină s-a format în primul rînd în familie, de către mame, şi doar apoi la biserică ori şcoală. Rupeţi mamele de copiii lor – sprijiniţi sufragetele, sprijiniţi organizaţiile feministe, vorbiţi de egalitatea şanselor între femei şi bărbaţi. Insuflaţi femeilor dorinţa de promovare socială ori chiar politică, determinaţi-le să-şi uite casa şi familia pentru o carieră sau pur şi simplu pentru plăceri găsite în afara casei.

Astfel, femeile nu vor mai avea timp nici să citească Biblia şi nici să-şi crească copiii în spiritul creştinismului, care le va ajunge străin în primul rînd lor. Mai mult decît atît: în dorinţa de promovare, vor uita de soţi şi vor preacurvi cu toată convingerea, convinse că este dreptul lor. Să uite ce li s-a spus în scripturi. (44)”.

Și, într-adevăr, tinerele consideră că este dreptul lor să conducă. Tăvălindu-se dintr-un pat în altul, unele bune doar de bordel au ajuns să infesteze parlamentele. Iar Comisia Europeană și Parlamentul European impun statelor membre ca în funcții de conducere femeile să aibe o pondere tot mai mare, pe măsura celei pe care o au în cadrul populației. Doar în funcții de conducere! Nu interesează pe nimeni că la munca adevărată, la munca grea, în adîncul minelor, docheri în port, hamal în gări, ambulanțier la morgă să adune resturi de cadavre intrate în putrefacție nu este nici o femeie!

Nu am citat întreaga parte referitoare la acest subiect, și nici nota de subsol, din care preiau doar atît: „Lucifer are nevoie astăzi de cît mai multe femei care să conducă lumea – de ce? Pentru că prin firea lor mult mai sensibilă şi, de ce să nu recunoaştem, mult mai naivă, pot fi uşor manipulate.”

Uitați-vă cine conduce Europa în cea mai grea perioadă pe care o traversează.

Ursula Gertrud von der Leyen, fiică de proeminent politician, nepoată de prosper om de afaceri, soția unui nobil foarte bogat. A făcut ani de studii la medicină și economie (1977-1987), după care s-a pus pe născut (1987-1999, are șapte copii). Nu a avut timp să muncească, dar consistentele donații electorale făcute de soțul ei Angelei Merkel au propulsat-o în politică ajungînd în scurt timp ministru de război al Germaniei. O mamă, care mai este și medic, își trimitea trupele să ucidă copii în țările invadate de SUA! După ce a condus armata germană timp de șase ani, a ajuns să conducă Europa. Ce o recomanda pentru așa ceva? Nimic! În timpul ei, Comisia Europeană a luat cele mai antidemocratice, anticreștine, antieuropene și războinice măsuri, care sărăcesc și mai mult săracii, îmbogățind și mai mult bogații. Și a dovedit că este o mafioată – nu mă voi referi acum la contractele pe care le-a impus în favoarea Big Pharma și nici sumele enorme primite de soțul ei cooptat dintr-odată în fruntea producției mondiale de medicamente, urme pe care încearcă să le șteargă. Actuala Comisie Europeană îmi pare mai coruptă decît cea de Jacques Santer demisă in corpore în anul 1999 pentru acuzații de corupție. Azi, nu mai văd posibil așa ceva – majoritatea în Parlamentul European nu are o anumită culoare politică, ci conviețuiește sub semnul corupției.

Și cine să o cerceteze pe Ursula? Laura Codruța Kovesi, despre care am postat în anul 2018 în „Justițiarul” serialul în patru episoade „Laura Codruța Kovesi este o infractoare”? Cea care i-a scăpat de cercetare pe marii corupți români și occidentali, cea care habar nu are ce presupune ancheta? Iată calitățile pentru care cei de la Bruxelles au insistat pentru numirea ei în fruntea Parchetului European.

Și tot în aceste timpuri foarte grele pentru întreaga omenire Statele Unite sunt conduse de un senil secondat de o toantă, Regatul Unit de un dezaxat, Canada și Franța de doi gigolo rupți de realitate, România de Iohannis, etc.

Ozeea 8.7: „Pentru că ei au semănat vînt, culege-vor furtună”. Un text asemănător îl găsim în Evanghelii, spus de Mîntuitor – Matei 26.52: „Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri.” Dar Israelul, NATO, UE, permanent seamănă vînt și scot sabia, peste tot în lume. Ecclesiastul 5.9: „Cine ţine la bani nu se va sătura de bani şi cine ţine la bogăţie nu are parte de venitul ei. Şi aceasta este deșertăciune!”. Tot în Vechiul Testament, Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul) 5.10: „Nu te încrede în avuţiile câştigate pe nedrept, că nimic nu-ţi vor folosi în ziua judecăţii.” Iar în Noul Testament, referirile la această temă sînt mult mai multe. Nu le mai citez, ci indic doar versetele: Matei 5.3, Matei 6.19, Matei 19.24, Luca 6.20, Timotei 1, 9.10

Dar în Israel, NATO, UE, scopul principal al celor puternici este să strîngă averi cît mai mari, averi nemăsurate, averi care nu le vor folosi la nimic, dar fiindcă string aceste averi, mulți nefericiți mor de foame.

Închei cu Ecclesiasticul 4.30: „Până la moarte luptă-te pentru adevăr, şi Domnul Dumnezeu se va lupta pentru tine.”

În Israel, NATO, UE treptat-treptat minciuna ia locul adevărului.

Dar cred că azi am vorbit destul despre Biblie.

Războiul din Ucraina va lămuri în curînd multe lucruri. În timpul părintelui Iustin Pîrvu, la manăstirea Petru Vodă a fost tipărită cartea „STAREȚII Despre vremurile din urmă”. Tot datorită părintelui Iustin am putut lua la cunoștință de cutremurătoarele prorociri ale Sf. Lavrentie de la Cernigov și Sf. Kukșa al Odesei. Nu este vorba despre sfîrșitul omenirii – chiar în cazul unui război nuclear, omenirea nu va pieri. Bombele atomice nu vor putea ajunge în jungla amazoniană, în deșertul african, în Siberia, în foarte multe părți ale lumii. Este vorba despre vremurile din urmă ale creștinismului. Iar acest război, declanșat nu de ruși (care doar au ripostat militar cînd nu se mai putea altfel) ci de americani, cu ceva timp înainte, ne va lămuri.

Nu sînt habotnic, dar aceste prorociri prea se potrivesc cu modul în care vedeam eu viitorul înainte să le citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*