Acelaşi sistem de dominaţie şi represiune…

Războiul din Ucraina, înşurubat la acelaşi sistem american de dominaţie şi represiune mondială, îşi etalează deja victimele din rîndul ţărilor europene. Sabotată de americani şi de interesele lor, UE a reacţionat extrem de nociv în acest conflict armat, demonstrînd că este foarte vulnerabilă şi dispusă să cheltuiască încă 200 de miliarde de euro pentru înarmare în următorii ani. Creşterea acestor cheltuieli va aduce profituri fabuloase producătorilor de armament şi găuri uriaşe în bugetul statelor europene, tratate drept colonii, fără suveranitate naţională. România este deja şi va fi una dintre victime pe termen lung, pentru că yes-manul Iohannis a lăsat interesele străine să treacă peste numeroase limite naţionale şi constituţionale, iar inflaţia a ajuns peste 14.5 la sută.

Dacă pînă la sfîrşitul anului, viaţa se va scumpi şi mai mult, iar nivelul de trai se va degrada continuu, să nu fie de mirare dacă românii vor veni cu bîtele la poarta palatelor să colinde Guvernul şi pe preşedinte. SUA şi alte state sau entităţi suprastatale, care acum cîştigă fabulos din traficul de armament şi tehnică de luptă, vor face tot ce le stă în putinţă ca războiul să dureze cît mai mult, pentru ca profitul să umple buzunarele lor foarte adînci. Aţi auzit cuvîntul „pace” din gura senilului Biden? Avea dreptate Julian Assange cînd afirma: „The U.S. Goal Is Endless War, Not a Successful War” – (Obiectivul SUA este un război fără sfîrşit, nu un război de succes).

Ucraina a primit armament şi echipamente militare în valoare de peste 7,5 miliarde de euro, dintre care 4,3 miliarde provin din SUA şi restul din Franţa, Germania, Anglia… Institutul Internaţional de Cercetare pentru Pace din Stockholm, citat de „SkyNews”, declară că marile corporaţii din domeniul industriei producătoare de armament, conectate la banii „Department of Defense”, corporaţii care de regulă sponsorizează în alegeri „democraţii”, şi-au văzut deja preţul acţiunilor în creştere, între 35 – 63 la sută, deoarece investitorii anticipează impactul războiului asupra profiturilor. Cu atîta stoc de armament în ograda lor, ucrainenii vor beneficia doar de spor la democraţia de maidan, cu încuviinţarea unchiului Sam! Cînd pe covorul roşu ai un saltimbanc precum Zelesnki, telecomandat de Sam, te poţi aştepta la orice dezastru.

Nu-i atît de simplu să-i pui la punct, să-i faci să tacă pe cei ce luptă din umbra birourilor ovale sau dreptunghiulare! Duşmanii se aliază între ei în momente dificile, iar unitatea lor devine extrem de puternică atunci cînd altcineva încearcă să le deturneze profiturile, să le sufle interesele, să le strice jocurile. Ucraina este mare acum pentru că URSS au făcut-o mare! Unchiul Sam îşi doreşte dispariţia lui Putin după modelul Sadam Husein sau Muammar Ghadafi, astfel ca americanii să aibă acces la resursele Rusiei. În acest mod, criza din SUA va dispărea, iar poporul rus va ajunge la fel ca poporul român: să privească neputincios cum străinii le storc seva Rusiei. Telenovele nu se vor naşte niciodată între preşedinţii de state. Doar între indivizi, mai nou, de acelaşi gen. Să nu uităm, totuşi, că, de-a lungul istoriei şi Napoleon şi Hitler au luat-o pe coajă de la Ivan.

În filmul „Ucraina-22”, vedem cum doi ruşi, actorul Zelenski şi judokanul Putin se bat ca chiorii, iar SUA şi Occidentul drogat îl alimentează cu de toate şi ceva în plus pe papagalul din colivia ucraineană: cu borş american, deşi tot mai multe voci spun că Rusia va lăsa Europa-n frig şi va anexa toată Ucraina ca s-o încălzească la piept. Ucrainenii rămaşi în viaţă îşi vor lua certificate de războinici şi vor vota strîmb cu dreapta! Avem şi noi o armată de „revoluţionari”, care trăiesc pe banii statului. Din acest film, România va ieşi şifonată, avînd în vedere politica catastrofică a Preşedintelui, Guvernului şi Parlamentului, dar şi prezenţa serviciilor în toate: în cei ce sînt şi mîine vor plînge la răcoare. Chiar şi la Saga, unde s-a făcut trafic de droguri şi s-au consumat substanţe interzise SRI a fost prezent pe principiul: unde-i lume multă acolo-i aglomeraţie şi distracţie mortală. Cum să ne mai mire, atunci, faptul că fostul şef operativ al Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, care trebuia să fie la răcoare, a dat lovitura în afaceri. Cu două firme înfiinţate, în doi ani a ajuns la un profit de peste 1 milion de euro. Cît despre borşul rusesc, ucrainenii îl vor servi împreună cu ruşii în viitorul apropiat, vorba lui Ion Cristoiu: „abia acum ruşii fac ceea ce fac. Ei nu au de gând să se retragă. Acolo vor rămâne pe veci”. Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*