Un bolșevic întârziat…

Alexandru Florian repetă placa instigării la ură doar pentru că un parlamentar A.U.R. a spus că holocaustul ar trebui să fie o lecție minoră. Să ne oprim asupra acestei declarații. Parlamentarul nu a spus „Jidanii ăia jegoși au mințit și ne-au extorcat de bani, iar noi facem lecții despre holobunga?!“, chiar și această replică ar fi o izbucnire a revoltei în legitimă apărare față de terorismul cultural pe care îl săvârșesc organizațiile jidănești, însă ar fi fost mai realistă interpretarea instigării la ură decât în declarația precedentă. Parlamentarul n-a spus “După ce ne-au înecat țara în sânge acum au pretenții să le retrocedăm case, să le dăm pensie de urmași? Ar merita un nou canal pe care să-l sape toți urmașii așa-zișilor supraviețuitori ai holobungii.” care ar putea fi interpretată ca instigare la ură, dar cine decide dacă ura este în sine o emoție penală? Parlamentarul n-a spus, ca pe stadion, „…la jidani”, ci doar „Holocaustul ar trebui să fie o simplă lecție”, cum este asta instigare la ură?

Parțial sunt de acord cu Florian și Muraru, este nevoie de o materie separată despre jidani și holocaust, dar să fie predată în spiritul adevărului. Ar putea fi denumită „Chestiunea Jidănească” și ar fi destul material încât să dureze patru ani de liceu, iar elevii să poată alege această materie la bacalaureat.

Fiul de Bolșevic Alexandru Florian ajută A.U.R. să crească în sondaje acuzându-i de negaționismAdevărata față a lui Alexandru Florian. „A nega Holocaustul este o expresie clară de a nega democraţia”. Dacă democrația s-a construit pe edificiul tribunalului-spectacol de la Nurnberg, în care mărturiile despre un presupus genocid s-au smuls prin tortură, înseamnă că e o minciună aproape la fel de mare ca holobunga.

Negaționismul este un lucru firesc și necesar atunci când vorbim de crime imaginare sau învinuiri fictive. Apoi mai e un aspect, acela al tupeului jidănesc, chutzpah. Alexandru Florian se leagă de niște declarații politice ale unor parlamentari români în timp ce el a dus o campanie de terorism cultural încercând să șteargă istoria națională, redenumind străzile și școlile care purtau nume de legionar, dând legi care să ne interzică să vorbim de bine despre legionari etc.

Ce a spus defapt A.U.R. este de bun simț: Alianţa pentru Unirea Românilor a transmis, luni, un comunicat de presă, în care susţinea că, în ultimii ani, se constată o „acţiune sistematică de subminare” a calităţii învăţământului din România prin ridicarea la rangul de materii a unor „teme minore sau care pot face obiectul unor simple lecţii în cadrul materiilor existente (ex. educaţie sexuală, istoria Holocaustului, etc.), în paralel cu reducerea importanţei acordate materiilor fundamentale pentru formarea noilor generaţii: ştiinţele exacte, Limba şi literatura română, Istoria naţională”.

O declarație cumpătată, moderată, mult mai blândă decât ar fi fost această declarație: „Materia despre holocaust este o flegmă pe obrazul neamului și o insultă la adresa sacrificiilor făcute de strămoșii noștri. Alexandru Florian e un gunoi, Muraru la fel, jeguri care n-au ce căuta în Grădina Maicii Domnului”.

În concluzie, derapajele tovarășilor Florian și Muraru, pe lângă faptul că sună ca niște plânsete de muiere, servesc la creșterea partidului în sondaje, electoratul și în general poporul treaz s-a săturat să primească lecții de la fii de bolșevici sau de la alogeni antiromâni.

Un articol de Sterie Ciumetti

Lasă un răspuns