România supărată

La Piața Universității, marele „animal bolnav” Plicușor, cum ar spune Nicolae Breban, a făcut un țarc din șipci albe, cu baraje la intrare, unde intră numai cei vaccinați. Nevaccinații stau cu o pancartă alături și protestează. Iar câțiva bucureșteni protestează fiindcă nu sunt lăsați să intre la Bancă, la BCR, aflată tot acolo, fiindcă nu sunt „verzi”. Acum vreo sută de ani, „verzii” erau împușcați, azi sunt promovați!

– Trebuie să cumpăr pâine, alimente, spunea un muncitor cu fața și mâinile bătătorite, și nu se poate fără bani, iar banii toți sunt la bancă. Eu la bancă îi țiu, de când mă știu. Dar niciodată nu mi s-a întâmplat să fiu blocat și să mă forțeze să fac vaccin, ca să pot să-mi cumpăr pâine! Am să rog pe o vecină să-mi scoată bani. Dacă lucrurile merg tot așa, cu măsuri de forță, musai să punem mâna pe satâr!

– Și eu am vrut să intru la Târgul de Crăciun, spunea o femeie, plângând.

– Dar de ce n-ai intrat, nu ești vaccinată?

– Ba sunt. Dar eram cu prietena mea cea mai bună, și ei nu i-au dat voie, că nu e vaccinată. Are motivele ei, o înțeleg, dar de ce să nu aibă voie să se întâlnească cu Moș Crăciun?

Sigur, nu e normal să intre și vaccinații și nevaccinații, fără nici o restricție? „Animalele bolnave” vor inventa noi restricții, anti-democratice, vor călca democrația și libertatea oamenilor în picioare numai să aibă ei salarii grase.

O doamnă care vindea covrigi spunea:

– De ce nu fac ei treaba asta gratis? De ce sunt plătiți de UE să aplice resticții? Ia să-i luăm leafa lui Gheorghiță, să vedem mai dă el restricții? Nimeni nu-i sancționează pe făcătorii de rele, care au depășit orice măsură!

– Păi n-ai auzit, la partide s-au dat acum bani cu ghiotura! Eu am muncit toat viațșa și am 300 euro pe lună pensia, iar ei se lăfăie în bani nemunciți! Partid să ai, și-ți intră bani de-a moaca. Banii pentru spitale, se duc la partide!

România e supărată. Toată lumea e supărată. Nu pe covid, nu pe virus, ci pe hăitași, pe cei care aplică niște măsuri aberante, fără logică. Ce logică e asta, să condiționezi scoaterea banilor de la bancă de covid, adică de vaccinare? Aici ai ajuns, animalule bolnav, să-i ataci pe oameni la esență, la pungă, la ceea ce înseamnă existență? Ba muncitorul revoltat spunea că a auzit că băncile vor să ne blocheze banii! Ceea ce nu cred. Dar restricțiile le dă oamenilor prilej de supărare mare.

-Cum să mă bucur eu de Crăciun, de viață, spunea tot femeia vaccinată, când peste 60 la sută din populație e nevaccinată? Și nu au dreptate? Cu forța să-i vaccinezi pe oameni? Eu m-am dus de bună voie, că sunt spălată la creier, dar alții nu vor. Cum e vecina mea. Ea e sănătoasă. Nu înțelege de ce trebuie să se vaccineze? Ca să-i îmbolnăvească cu seruri srtăine? Pe oamenii sănătoși! Care nu au nevoie decât să fie lăsați în pace. Pentru ce această hăituire lașă?

– Și chiar dacă s-ar vaccina toată populația, a spus un domn cu mustața ca pe oală, tot nu se rezolvă problema. Virusul va continua să existe. Nu vedeți, în țările cele mai dezvoltate, unde populația e cam toată vaccinată, a revenit virusul, e un val de îmblnăviri mai mare decât era înainte! Vaccinul nu rezolvă. Acum s-a trecut la soluția pastile. Să vedem și cu ele! Dacă virusul Covid este inventat de om, nu ajută nici un vaccin. Trăim doar în faza efectului virotic. Trebuie să se afle cauza, ca să găsim leacul cel bun. Dar nu ați auzit, medicul de la Wuhan, unde a apărut prima formă a virusului, și care a descopertit primul vaccin împotriva Covid-19, a dispărut misterios! Chinezii fac să dispară toate probele. Bine că mai sunt ziariști străini pe acolo, care mai dezvăluie câte o urmă ascunsă.

– Vecinul meu are trei doze în el, se bagă în vorbă un bărbat mai retras, și tot se simte rău. Eu i-am spus, omule, ai făcut prea repede doza trei. Trebuia să lași să treacă un an. Și medicul American de la Pfizer a recomandat ca să nu facem doza trei. Sunt mari probleme pe capul medicilor acum, care au inventat aceste vaccinuri, le-au dat ca soluții sigure, și nu sunt, așa că acum caută alte soluții. Păi cel mai cumplit e chiar la ei acasă, în America, țara care a dat până acum aproape un milion de morți, din cele 5 milioane care sunt pe tot globul. Vă dați seama, americanii, cu cel mai înalt grad de civilizație, pe locul number one în grija pentru sănătate, la ce examen sunt supuși?! Biden a cerut ca vacinarea să se facă obligatoriu, iar Congresul a respins această aberație. Dar el continuă, vrea să impună legea la întreprinderile mari. Ce mai, la viitoarele alegeri va fi spânzurat. Așa trebuie să facem și cu „animalele bolnave” de la noi!

– Nu contează că ești vaccinat sau nevaccinat, filosofă cineva, contează conștiința. Ea conduce societatea. O ai sau nu o ai? Dacă o ai, dai drumul la bănci, pentru toți, cum e normal, dacă o ai, nu trebuie să fie nici un țarc aici, dai drumul la lume să se întâlnească cu Moș Crăciun. Dacă nu o ai… ura va crește, va deveni tsunami!

– Eu, spunea ca la spovedanie un prichidel, am făcut vaccin ca să-mi dea un bon de masă. Dar nu mi-a dat nici un bon. Asistenta mi-a spus să mă duc la Cotroceni să-mi dea!

Niciodată nu i-am văzut pe români mai triști. Acești îngeri triști, cum spunea D.R. Popescu. Ei, cei mai veseli oameni de pe pământ. Dar acum nu mai e nimic de râs. N-au nici un motiv. Un Crăciun trist. Ca Târgul lui Plicușor, gol, fără viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*