Întrebări…

Dacă nu mă lași să mor, de ce nu mă lași să trăiesc? Dacă nu mă doare capul, de ce să iau antinevralgic? Sau cum zice poporul: De ce să mă leg la cap dacă nu mă doare? Dacă sunt sănătos, de ce să mă vaccinez? Dacă nu am nevoie de nimic, de ce intri cu sula în coastele mele? Dacă am cumpărat bilet de avion, de ce nu am voie să zbor? Dacă sunt sănătos tun, de ce nu primesc un VaksPass? Dacă sunt sănătos dovedit, de ce nu primesc o Adeverință de sănătate? Dacă nu există dictatură, de ce antivacciniștii sunt dați afară de la serviciul lor? Dacă vaccinul e garantat, de ce mor oameni vaccinați? Dacă există milă, de ce numai vaccinații primesc bonuri de masă și alte înlesniri, iar nevaccinații sunt considerați paria societății? Dacă este pace, de ce se înăspresc restricțiile și se întreține un conflict insidios, ce poate degenera în război civil, între vaccinați și nevaccinați? Dacă am drepturi, de ce nu am dreptul să optez pentru soluția pe care o consider eu bună? Dacă trăim în democrație, de ce suntem asfixiați într-o plasă de constrângeri aberante?

Dacă soluția Pfizer et co. e bună, de ce mor oamenii și după a treia doză? Dacă există respect și iubire creștinească pentru semeni, de ce există hăituirea oamenilor sănătoși? Dacă pandemia este o problemă medicală, de ce diriguitorii ei sunt oameni politici? Dacă administrarea pandemiei nu este o campanie politică și economică, de ce globaliștii și tehnocrații ei au câștigat din afacerea pandemică peste patru bilioane de dolari? Dacă există transparență, de ce nu ni se spune unde sunt cele peste o sută de miliarde de euro primite de România de la UE pentru spitale și alte lipsuri medicale?

Dacă vaccinul ar fi o garanție de vindecare, de ce doctorul englez Mike Yeadon, ex-vicepreședinte la Pfizer, cere ca oamenii sănătoși să nu se vaccineze? Dacă sistemul nostru imunitar este născut pentu viruși, de ce nu este respectată natura lui și este agresat cu seruri alogene? Dacă eu sunt protejat de natură, de ce mă obligi să port o cârjă? Dacă eu cred în vaccinare, că vaccinarea a fost mereu o soluție pentru eradicarea unor maladii, de ce ea se folsește acum împotriva sănătății, sacrificând vieți nevinovate? Dacă vaccinul este o soluție, de ce medicii (in corpore aproape) refuză să se vaccineze?

Dacă măsura lui Biden în legătură cu ordinal de vaccinare Covid-19 impus angajaților din domeniul sănătății este bună, de ce 22 de state (până acum) au acționat în instanță administrația Biden?

Dacă eu NU sunt împotriva soluției vaccinării, de ce nu te întrebi ce am cu acest vaccin insidios? Dacă s-au inventat pastile, mai bune ca vaccinul, de ce nu se găsesc pe piață, de ce sunt ținute la beci? Dacă trăiesc izolat, departe de lume, de ce trebuie să mă vaccinez dacă nu am nevoie? Dacă Covidenia este o boală vasculară și nu respiratorie, de ce este nevoie de mască? Dacă fiecare își apără sănătatea, de ce trebuie să răspund pentru alții, ce se dovedesc iresponsabili? Dacă e prea mare aglomerație pe pământ și pandemia e un război inventat să mai împuțineze lumea, de ce nu mor ticăloșii și cad tot pomii abia înfloriți?

Dacă și vaccinații, și nevaccinații sunt în aceeași barcă, de ce nu au drepturi egale? Dacă vaccinul este fatal pentru bolnavi, atunci de ce s-a mai inventat? Dacă sănătatea nu este un argument să mă lăsați în pace, de ce mă hăituiți cu restricții? Dacă nu vă faceți planul, de ce îi îmbolnăviți pe oameni cu minciuni? Dacă aveți dreptate, de ce hăituiți populația ca să raportați la săpânii nevăzuți că ați îndeplinit planul cincinal? Dacă nu sunteți comuniști, de ce sunteți autori de minciuni și raportori de cifre false?

Dacă știm că vaccinul este o soluție preventivă, de ce statul nu-i protejează pe oameni și fără vaccin, prin salarii mai bune, prin condiții de viață mai bună? Dacă țara merge fără guvern de atâția ani, de ce nu ar merge și fără vaccinare? Dacă pe cel nevaccinat îl sancționezi, de ce nu-l sancționezi și pe falsul prim-ministru sau pe toți aleșii care, prin incompetența lor, sabotează țara?

Dacă injecția îi protejează pe oameni, de ce nu se comunică și statistica oamenilor vindecați de covid prin vaccin, câți oameni au salvat vaccinurile, nu să aflăm doar câți au murit în urma lor? Dacă se îmbolnăvesc și copii de covid, de ce vaccinul se aplică numai la oamenii adulți? Dacă vaccinul este făcut numai pentru oamenii sănătoși, de ce îi vaccinați și pe cei infestați de covid sau pe cei imunocompromiși?

Dacă vaccinul nu este făcut pentru oamenii bolnavi, de ce vreți să-i îmbolnăviți și pe oamenii sănătoși?

Dacă vaccinul conține anticorpi străini (antigen), de ce nu înțelegeți că această campanie anti-covid este o campanie de îmbolnăvire a populației? Dacă aplicarea vaccinurilor este în faza experimentală, fiindcă nu se cunoaște durata unei protecții și nici dacă vaccinul împiedică transmiterea virusului, de ce populația nu este avertizată și este transformată în cobai, ca să se obțină ulterioare certitudini? Dacă putem trăi simplu, de ce să trăim complicat (citește vaccinat)? Dacă există savanți, de ce s-o facem noi pe savanții?

Dacă savantul nipon, care se ocupă de pandemie, a constatat că vaccinarea stimulează activitatea virusului, de ce să nu-l credem? Dacă munca, nu distracția, este soluția contra covid, de ce să nu o aplicăm? Dacă nu există credință, de ce pandemia este considerată o pedeapsă a lui Dumnezeu? Dacă Supraviețuitorii Holocaustului ne spun că vaccinarea este un atenat la viața planetei, că este vorba despre un virus biologic, de ce nu-i luați în serios? Dacă voci competente ne spun că prin pandenie se urmărește un control al populației lumii, prin introducerea unui cip în seruri, de ce oamenii politici nu intervin în aceste cazuri tipice de război, de ce NASA sau Armata nu iau măsuri?

Dacă un savant a descoperit că vaccinul Pfizer are reziduuri, de ce Pfitzer nu oprește producția de vaccinuri și nu îmbunătățește calitatea serului? Dacă nivelul la care a ajuns medicina este așa de compromis, dacă unii savanți dau dovadă de atâta neștiință, de ce nu dăm crezare popilor și leacurilor băbești? Dacă noi avem în Altar cel mai bun vaccin, cum crede episcopul Tomisului, de ce Sfânta Împărtășanie nu ajunge la toți, zilnic? Dacă savanții au ajuns pe lună, de ce nu fac vaccinuri și pentru cei bolnavi, ei au nevoie de ele, nu oamenii sănătoși?

Dacă esența – cauza bolii, a virusului, nu este cunoscută, dacă totul este atât de ambiguu și nesigur, de ce se bate toba că efectul este sigur și se aplică aceeași schemă rigidă? Dacă s-au câștigat atâtea bilioane de dolari de pe urma pandemiei, de ce nu se investește în cercetare, de ce nu se caută cauza virusului și nu se găsesc noi soluții de vindecare?

Dacă natura umană este atât de complexă și diversă, de ce se optează doar pentru soluții nesigure, discutabile, adesea cu efecte alarmante? Dacă Cornona este un virus natural, de ce nu lăsați oamenii să se vindece după cum știu ei mai bine, fiindcă fiecare este propriul său medic? Dacă cei care au adminstrat, la noi, campania vaccinării au recunoscut că ea a fost un eșec, de ce acești oameni nu sunt judecați, de ce nu sunt trași la răspundere? Dacă avem atâtea comiții și comitete, atâția specialiști și liber-schimbiști, atâția diriguitori pandemici, de ce nu se înființează și un Tribunal al Morților, fiindcă sunt sute de mii de oameni care au murit nevinovați, care au fost victimele unor măsuri aberante și incompetente?

Dacă unele țări au ajuns la un procent de 80 la sută vaccinați (Anglia), ba chiar 93 la sută (Irlanda) sau peste poate, 118 la sută (Gibraltar), procent care îi cuprinde și pe spaniolii care trec zilnic granița și li se administrează doze, de ce există un val masiv de îmbolnăviri la acești… vindecați, ca și în cazul Germaniei, aflată acum într-un colaps sanitar? Oare nu vaccinarea stimulează… îmbolnăvirile?

Dacă soluția vaccinării este bună, de ce se constată o scădere a eficienței vaccinurilor la țările cele mai vaccinate, precum Olanda, Austria, Croația sau Italia, unde protestele contra restricțiilor au atins apogeul, ceea ce impune nevoia de soluții combinate? Dacă OMS este o organizație mondială a sănătății, de ce nu există un ajutor și pentru cei care sunt vaccinați în proporție de doar trei la sută (Africa)? Dacă aflăm că s-au inventat vaccinuri mai performate ca Pfizer, de ce nu li se dă undă verde decât în 2025? Dacă Pfizer vinde SUA de 5,3 miliarde de dolari pastile antivirale pentru Covid-19, de ce nu se înțelege că vaccinarea este doar o „etapă” din această mare afacere?

Dacă unii cred că au câștigat bătălia anti-covid, de ce războiul planetar continuă și a apărut acum soluția pastilelor?

Dacă suntem co-părtași la bine și la rău, de ce vaccinurile și soluțiile românești nu sunt aprobate și recomandate de OMS et co? Dacă suntem în aceeași barcă, de ce nu avem voie nici la vâsle, nici la cârmă? Dacă există libertate, de ce sunt urâți și chiar sancționați cei care au altă opinie? Dacă iubiți viața, de ce ne asfixiați cu moartea? Dacă eu vreau să ies afară, de ce mă obligați să stau înăuntru? Dacă soluția vaccinării este o cale noduroasă, care deschide perspectiva unui viitor sumbru, cu multe noi îmbolnăviri, stimulate de vaccinuri, de ce nu se spune STOP vaccinării?

Dacă eu vreau să mor cum mi-este scris, de ce nu mă lăsați în pace și hotărâți voi cum trebuie să mor? Dacă există și Parcă, de ce amândoi cad din barcă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*