Ultimul asalt?!…

În decursul acestor aproape doi ani de Pandemie, s-a făcut tot posibilul ca tratamentele alternative la vaccin să fie discreditate. S-a ajuns până acolo încât unele antivirale eficiente în formele ușoare ale bolii să nu poată fi luate din farmaciile obșnuite! Totul pentru a lăsa o singură variantă pentru oameni: vaccinul.

Nu contează că, triplu vaccinat fiind, te poți îmbolnăvi, poți transmite boala sau poți muri ca urmare a infectării. Nu! Important este pentru slugile Big Pharma și ale Noii Ordini Mondiale să te înțepi regulat (pentru ca zeci de miliarde de euro să intre anual în conturile corporațiilor farmaceutice) și să ai un cod de urmărire medicală – un instrument de control al populației la care globaliștii neomarxiști visează de mult.

Ultimul asalt împotriva celor care nu au încredere în binele pe care vor să ni-l facă cu forța Iohannis, Cîțu, Ciolacu, Barna sau Hunor se dă în aceste zile prin intermediul așa numitului Certificat Verde. În realitate, un instrument al dictaturii medicale și al unei segregări cu tente naziste.

Astfel, deși PSD-ul a respins în urmă cu o lună Certificatul Verde (din motive populiste), acum când a bătut palma cu PNL-ul și-a schimbat abordarea și a devenit subit un mare susținător al acestuia. Astfel, PSD-ul, PNL-ul și UDMR-ul (cu sprijinul USR) au hotărât să introducă Certificatul Verde la locul de muncă pentru a-i forța pe români să se vaccineze. Votarea acestei ticăloșii este doar o problemă de zile…

Conform senatorului PSD Alexandru Rafila (fiul unui securist, șef de închisoare comunistă în care erau torturați opozanții comunismului), „Vaccinarea e singura soluție, pentru că vrem să evităm un val cinci”.

Practic, individul recunoaște faptul că scopul Certificatului Verde este constrângerea românilor și împingerea lor spre vaccinare: cu trei doze, cu cinci, cu zece, până se termină cele 120 de milioane de doze comandate de fostul pușcăriaș Cîțu, cu care PSD-ul s-a înfrățit .

Pentru că, chiar dacă există opțiunea testării periodice, românii cu salarii mici (majoritatea) nu își permit să dea 500 de lei pe lună sau mai mult, pentru a se testa regulat… și exact pe asta mizează și sistemul ticăloșit.

Dar eu vă mai spun ceva: atunci când loazele politice care ne conduc vor constata că s-a ajuns la 60-70 la sută procent de vaccinare, puteți să fiți siguri că NU veți mai putea folosi testul la locul de muncă, nici dacă vă veți testa zilnic. În acest sens, rujatul colonel Gheorghiță s-a exprimat clar zilele trecute când a spus că accesul cu test la locul de muncă îl pune în pericol pe cel care se testează, nefiind vaccinat! Deci, el ar vrea să nu poți avea un loc de muncă decât dacă ești vaccinat.

O țintă importantă a Certificatului Verde este și Biserica. Practic, preoții nevaccinați ar fi în situația în care nu ar mai putea oficia slujbele în interiorul bisericilor! Nici patriarhul Daniel nu ar mai avea voie să intre în Patriarhie nevaccinat.

Singurul partid care se opune acestei nebunii este AUR. Vă place sau nu vă place de Simion și AUR, nu are importanță. Ideea e că suntem în pragul dictaturii medicale și ei sunt singurii care se zbat pentru a o opri. Cei care nu credeți sau nu sunteți la curent cu acest lucru, urmăriți pagina de Facebook a lui Simion sau a AUR-ului ca să vedeți în ce fel se dau peste cap pentru a opri Certificatul Verde:

Dar cel mai important, în ceea ce vă privește pe toți, este să vă apărați libertatea cu orice preț! În momentul în care vom lăsa niște baroni politici locali sau centrali să ne vaccineze periodic, pentru a avea un loc de muncă sau pentru a intra într-ul Mall, nu vom fi mai mult decât niște vite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*