,,Dați-mi un punct de sprijin și învârt pământul”

Arhimede rămâne în istorie prin aceste cuvinte, dar adevărul rămâne stingher când ne gândim la simplitatea spirituală a omului. Punctul de sprijin al omului a fost Dumnezeu, iar noi tot oameni, ne-am amestecat în treaba Demiurgului. Omul a rămas fără punctul de sprijin, pământul își pierde din rotație, iar Rezonanța Schumann influențează ADN-ul și determină transformări radicale pentru om. Am depășit acei 7,43 Hz ce reprezintă frecvența de vindecare a pământului, au apărut vârfuri de spectru prin care noi am devenit „Homo homini lupus”. Da, suntem lupi pentru noi înșine, căutăm transformări genetice prin care să devenim altfel. Ce vrem să facem din noi…? Nu pot răspunde, dar din noul ARN inoculat poate ajungem la un altceva.

De-a lungul timpului au fost numeroase erori medicale, dar să facem din criza Corona o extindere a diviziunii sociale, iar noi ca cetățeni să pierdem din vedere interesele noastre comune și să ajungem actorii celor care văd fiecare criză prin prisma unui model de afacere, este prea mult. Nu credeam că se va ajunge la o formă de abandon social atât de simplu. Parcă suntem într-o evocare prezentată la radio dintr-un roman de George Orwell. ,,Ferma animalelor”. Animale supuse și cu botnița pe nas și gură…!

Un consilier parlamentar al Bundestagului german, Sebastian Friebel, a redactat o scrisoare pe care încerc să o prezint în două trei articole succesive. Scrisoarea lui înseamnă (părerea și a mea) adevărul care trebuie să iasă la lumină din acestă „instrumentalizare” a crizei Covid.

„Dragi concetățeni, Mă adresez vouă ca fost angajat nepartizan al Bundestagului german în funcția de consilier parlamentar. Ca rezultat al muncii mele în parlament și în cadrul unui grup parlamentar, am devenit conștient că oamenii din țara noastră sunt, în mod deliberat, lipsiți de informații despre criza Corona, care sunt de o importanță crucială pentru evaluarea situației. Având în vedere importanța enormă a recentelor evenimente, consider că este de datoria mea față de cetățenii mei să ridic, în mod public, aceste probleme. Pentru a mă exprima cât mai liber cu privire la aceste probleme, am demisionat din funcția mea în Bundestag. Corona este „instrumentalizată” iar îngrijorările noastre legitime cu privire la virus sunt exploatate în vederea unor terțe-părți. Este necesar să subliniez în acest moment că nu consider riscurile pentru sănătate asociate virusului ca fiind banale. Corona poate reprezenta un risc serios, în special pentru persoanele în vârstă și pentru cei grav bolnavi. Acest fapt este incontestabil. Dar criza nu este cazul să ne orbească în ceea ce privește alte evoluții grave care ne afectează în mod direct pe toți și despre care, în același timp, cunoaștem foarte puține”.
O să detaliez scrisoarea domnului Sebastian Friebel într-un articol viitor. Eu plecasem de la ideea de a scrie despre câteva erori de medicamentație comise de-a lungul timpului. M-am gândit la scandalul produs între ani 1950 și 1960 de Thalidomidă.

Un medicament produs pentru femeile însărcinate și care a fost utilizat în 46 de țări, acest medicament a fost „cel mai mare dezastru medical provocat de om” rezultând peste 10.000 de copii cu o gamă de deformări grave. Pentru această eroare nimeni nu a răspuns niciodată. În fața ochilor îmi apare romanul ,,Demonii” de Dostoievski în care un partid voia să acapareze puterea prin asasinate și teroarea maselor. Ideile teroriste duc spre anarhism și s-au născut în Rusia, apoi aceste idei au fost exploatate adăugându-se alte forme de teroare și, de ce nu, au apărut și alți oameni dornici de mai multă putere. Citeam despre un interviu cu un tânăr doctor din România care ne certa că nu vrem să ne vaccinăm spunând că: nu se știe ce este în Paracetamol dar ne face bine, acum de ce trebuie să știm ce avem în vaccinul Covid…? Mă gândeam că acest doctor a făcut facultatea la fără frecvență (știu că nu se poate) de aceea ne dă lecții despre medicină, chiar ne ceartă.

Da, punctul de sprijin al oamenilor, credința în autorități, a fost deplasat și modificat. Un punct de sprijin ce a devenit iluzoriu. Mai mult chiar… Singurul punct de sprijin pe care îl mai are omul, Dumneazeu, și acela se vrea dislocat.
Va urma…!

*

Homo homini lupus

Se cern peste frunze razele de soare
albastra e marea, tacerea-i de sare,
si clopotele bat lugubru-a sfarsit
mai moare o stanca si ploua cu vid.

Pamantul e palid, se scutura-n sila
si apele tipa se sparg fara mila,
uraganul din noi atunci se porneste,
ne iarta Doamne pe noi si opreste,

Aceasta valtoare si tremur de crengi
in care totul se sparge in haos de legi,
ideea dispare in fizica pura
printre legi fara mila, ivite-n natura.

Stiinta se lasa cu greu descifrata
apar doar iluzii ciudate si iata…
ca tot ce-am aflat si-am produs
este Homo homini lupus.

Lasă un răspuns