Despre reducerea populației la jumătate, mișcarea feministă și dictatura gay

Într-un interviu al lui Alex Jones cu regizorul Aaron Russo, omul care a realizat filmul „Trading Places” – „Pariul”, film în care a jucat și Eddie Murphy, regizorul vorbește despre o propunere care vine din partea lui Nick Rockeller ca să intre în „marea elită” . Ca membru al elitei vei avea „un cip marcat special”. Aaron Russo între tratamente, bolnav de cancer, vorbește de aceste discuții pe care le-a avut cu acest mare bancher. Același mare regizor și om de afaceri american a venit în atenția publicului și cu filmul documentar „America From Freedom Fascism” („America de la libertate la fascism”).

Discuțiile pe care cei doi le-au avut au avut un impact puternic asupra lui Russo, de fapt ele indicau calea spre care se merge, viitorul. Rockleller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relațiilor Externe (CRE) – Council on Foreign Relations, dar Russo a refuzat invitația, spunând că nu este „interesat să asuprească oamenii”. Replica a venit promt: de ce ți-ar păsa de sclavi? „Atunci l-am întrebat care este rostul acestor lucruri, aveți toți bani din lume, aveți toată puterea necesară, care e scopul final, atunci? Scopul final este să fie toți oamenii implantați cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii și elita să controleze lumea.” Russo susține că Rockefeeler ar fi răspuns la întrebarea: de ce susțineți „Mișcarea feministă” pentru ca femeile să aivă aceleași drepturi cu bărbații? „Ești fraier! (a venit răspunsul) Să-ți spun despre ce e vorba, de fapt noi, clanul Rockefeller am fondat mișcările feministe. Noi…! Noi deținem toate ziarele și toate televiziunile. În primul rând, înainte de luptele pentru drepturi ale femeilor, bancheri nu puteau impune taxe pentru jumătate de populație; în al doilea rând, această mișcare determină ca școlarizarea copiilor să se facă de la vârste mult mai mici, devenind posibilă mult mai ușor îndoctrinarea copiilor care sunt învățați să privească statul drept prima familie, desființând astfel modelul familiei tradiționale.”

Cumplită lume, cumplite scopuri. Să revină la actualitate. În anumite cercuri teoria lui Thomas Malthus după 300 de ani, reducerea populației la jumătate pe glob și controlul (abia astăzi posibil) prin implantare de cipuri? „Elitele” au subliniat în repetate rânduri: „oameni trebuie conduși de o elită, iar unul din mijloacele care ar duce la această stăpânire este reducerea populației. Sunt prea mulți oameni în lume, iar numărul trebuie redus la jumătate.”

De ce drepturile LGBTI este obiectiv prioritar al UE…? Raportul pe care Ulrike Lunacek, eurodeputat austriac activistă pentru drepturile minorităților sexuale a reușit să impună pe agenda Parlamentului European, un raport care îi poartă numele și reprezintă direcția care trebuie urmată împotriva discriminării pe motiv de orientare sexuală și „identitate de gen”.

Eu cred că până aici totul este firesc și normal având în vedere că lumea liberă se pronunță împotriva oricărei discriminări. Dar din conținut reiese că nu se aplică persoanelor ce împărtășesc acest mod de viață, reiese o anumită îndrăzneală de a impune și legitima ca normale astfel de comportamente, de a le asimila din punct de vedere juridic cu cele firești.

Prin urmare, rezoluția votată de Parlamentul European „consideră că afișajul stradal al promiscuității morale, al lascivității și vulgarității erotice, al aberațiilor comportamentale, pornografia afișată, vestimentația ostentativ vulgară, senzualitatea exacerbată, aluziile la practici erotice extreme trebuie încurajate printr-o legislație permisivă.” Acesta fiind interpretată ca „libertate de exprimare”. Înainte cu doar câteva zile când trupele americane s-au retras din Afganistan, ultima grijă a „genialilor strategi și ideologii” din forțele NATO au ridicat pe o clădire de stat, steagul curcubeu. Și ne mai mirăm de urmări..?

Au trecut 2400 de ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*