Florian „Big Nasty” Munteanudin „Creed II” – „Chiar dacă vorbesc cu accent, să știți că în sufletul meu sunt român”

Românul Florian Munteanu este unul dintre principalii actori în filmul „Creed II”. S-a născut în 1990, este plin de mușchi și obișnuit cu bătaia în ring. Abilitățile sale i-au folosit însă să se facă remarcat și astfel Florian Munteanu a ajuns să joace pe cea mai înaltă treaptă a filmului: la Hollywood, alături de Sylvester Stallone. A fost o selecție dură, cu 20.000 de participanți, iar în final au ajuns 400. Iată că Dumnezeu a vrut ca el să fie alesul. Părinții au locuit la Târgu Mureș, au părăsit țara în anul 1985 și s-au stabilit în Germania, astfel că băiatul lor a trăit toată viața pe pământ străin.

În ultimii ani, Florian s-a mutat în Los Angeles, dar cu toate astea vorbește graiul românesc și se simte român. Dar cum a ajuns Munteanu să joace rolul lui Viktor Drago, fiul fiorosului Ivan Drago? Eduard Irimia, creatorul brandului Superkombat, este românul care  l-a reperat în Germania pe Florian Muntean, fost practicant de sporturi de contact, și l-a provocat la acestă nouă încercare. „Creed II” este un film despre drama de a nu putea scăpa de propriul trecut şi despre nevoia de a găsi un echilibru între viaţa din ring şi cea personală, mai ales când ambele sunt pline de suișuri și coborâșuri. Scenariul este semnat de Sylvester Stallone și Juel Taylor, personajele făcând parte din franciza Rocky.„Cred cu ardoare că viața e ciclică, totul se repetă, totul se compensează. Când am început să îmi imaginez povestea pentru acest film, m-am gândit la păcatele unui tată și la faptul că Adonis singur se luptă cu o grea moștenire. Așa că mi-am pus niște întrebări: cum ar fi dacă și Drago are avea un fiu? Ce fel de moștenire i-ar lăsa?”, explică Sylvester Stallone.În film îi mai vedem pe Dolph Lundgren, Tessa Thompson, Wood Harris, Phylicia Rashād, Andre Michael Ward, Wood Harris și Brigitte Nielsen.

Florian Munteanu, actorul de origine română care joacă alături de Sylvester Stallone, Dolph Lundgren și Michael B. Jordan în „Creed 2”, a participat și la premiera londoneză a lung-metrajului. Îmbrăcat la costum, Florian a pășit pe covorul roșu cu steagul României în mâini, demonstrând încă o dată că, deși nu s-a născut și nici nu a crescut aici, în România, își respectă originile. „Chiar dacă vorbesc cu accent, săștiți căîn sufletul meu sunt român”, a spus el într-un mesaj pe care l-a transmis publicului din țarăînainte de lansarea filmului „Creed 2”în cinematografele de aici. Acum Florian Munteanu intrăîn pielea lui „Krieg” pentru viitorul film Borderlands (alături de Cate Blanchett și Kevin Hart). Urmează să joace și în producția Marvel intitulată „Shag-Chi and the Legend of the Ten Rings”. La mai multe roluri, românule! (George V. Grigore)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*