Bilanț pandemic: războiul biologic…

Acum, când am șansa să mă văd din nou la față cu oamenii, să mă plimb prin lumea mea descoperit, așa cum m-a creat natura, m-am gândit să fac un bilanț al observațiilor mele pandemice.

În toată această perioadă de izolare, a restricțiilor guvernamentale, am făcut mereu o paralelă între opiniile oficiale și cele neoficiale, între ceea ne ne spuneau alde Johannis, Arafat, Tătaru, Vela, Rafila sau Gheorghiță și omul de pe stradă, între marii vaccinați de la OMS și femeia de serviciu de la bloc, între marele profet Bill Gates și instalatorul care tocmai mi-a reparat chiuveta, între opinia medicilor de la Balș și cea a frigotehnistului Opriș, între emanațiile grosiere ale pro-teviștilor și teveroriștilor și echilibratele gânduri din blogg-ul confratelui Liviu Antonesei…

M-am confruntat cu toate opiniile, am cules ce e mai bun, ce e mai pertinent de la fiecare, am cântărit și iar am cântărit lucrurile, și vă spun clar, au câștigat oamenii simpli în fața marilor titrați ca Musta et Mr. Pfițer, șeful vaccinului minune, care ne anunță că pacostea covidă este un fenomen în expansiune, adică așa, ca universul. Știm că, după Big-Bang, universul e în continuă expansiune. Soluția, spune Mr. Pfițer, este să ne vaccinăm anual, ca în cazul gripei (cine oare se mai vaccinează de gripă?!), să-i cumpărăm lui vaccinul cât om trăi, până murim. Iată ce noutate, aflăm că vom trăi până murim!

E limpede că aici este vorba de o expansiune, dar din motive diferite față de opina acestui profitor planetar. Fiindcă, poate nu știți, și dozele sunt în expansiune, adică de la una, a sărit la două, dar două nu te protejează decât șașe luni, e nevoie neapărat și de a treia, la cel mult un an. O aștept pe a patra!… Dar dacă am vorbi de toată familia de coronavirusuri?! Mamă, mamă, câte vaccinuri ne bat la poartă!

Muncitorii, cel puțin, care au executat o lucrare la blocul unde stau, au o judecată de o mie de ori mai sănătoasă decât a maimuțoilor diriguitori ai epidemiei. Unul dintre ei, instalator, cam de 40 de ani, mi-a spus clar, domnule, se vede cu ochiul limpede că aici e vorba de un război. E comic să-i auzi pe ruși sau americnai că se înarmează, așa cum e comic și războiul evreilor cu Hamas, nu va mai fi nici un război mondial ca pe vremea lui Hitler, războiul va arăta așa cum îl vedem azi. Pandemia e războiul mondial. Se inventează o armă bilogică, așa cum au inventat acum chinezii de la Wuhan, și nu mai e nevoie de nici o cursă a înarmărilor, de nici o armă nucleară.

Până acum, în istorie, o molimă se abătea asupra unei anumite zone a globului, ataca Europa, să spunem, sau o țară sud-americană, rar se abătea asupra a două continente, dar acest Covid-19 e planetar, a fost semănat peste tot, în orice cotlon al vieții! Deci nu poate fi o molimă naturală, un virus care să treacă așa ușor, ca gripa. E un război. Ține cât vrea să țină gruvernul din umbră războiul!

Populația globlui s-a înmulțit, de la al doiela război mondial nu au mai fost războaie de ucidere în masă, era timpul ca să se facă curățenie. Au murit deocandată 3, 5 milioane de oameni. E un test. Să vedem, zic inventatorii nevăzuți ai ciumei, dacă mai continuăm pe calea lui Covid-19 sau aruncăm pe piață un alt virus și mai al dracului!

Această ideea am auzit-o și de la americani. A afirmat-o și gruparera engleză People Free Alliance, au fost și alte voci care au susținut această ipoteză, a susținut-o vehement Trump, pe când era președinte. Se află atent tălmăcită și în cartea mea CORONA LISA. Iar recent am citit ce dezastru a făcut virusul în insulele Seychelles, o țară de la capătul pământului. O țară ca un rai, peste noapte a devenit un iad. Ce să caute acolo coronavirusul? Și mai uluitor este că leacul este un vaccin chinezesc, trimis de China, care se dă drept o țară salvatoare de pandemie! De o asemenea perfidie nu a fost în stare nici Confucius în interpretarea morții eterne!

Există o ruptură între oficiali, specialiști, profeți, și omul simplu, dar care gândește.

Oficialii noștri nu gândesc, ei sunt o turmă, care execută ce se treansmite de la centru, un centru condus de guvernul din umbră. Dar zidarul, tâmplarul, instalatorul și electricianul de la blocul meu nu au nici o treabă cu acest guvern. Ei gândesc liber, plus că sunt umblați, sunt muncitori care au lucrat în Germania, Olanda, Anglia, au o stofă rafinată, unii, cum e electicianul, știu și engleză, deci omul simplu umblat, cu internet, iar electicianul și citește, face parte dintre cei 6, 5 la sută care mai intră într-o librărie. Dimpotrivă, diriguitorii, de tip Arafat, fac parte din cei 93, 5 la sută care nici măcar o dată pe an nu cumpără o carte, conform Eurostat (Comisia Europeană de statistică).

E pace pe deasupra lucrurilor, dar pe sub ele este război, un război biologic, o primă treaptă a lui, din faza experimentală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*