O mască inutilă…

Niciodată nu am simțit nevoia să port mască, dar am purtat-o tot timpul, fiindcă așa cere legea, nu poți lua o pâine fără mască. Nu am simțit că mă ajută cu ceva. Nu am simțit nici o protecție, dimpotrivă, am simțit că mă deranjează, mi-a dat o stare de disconfort. Și asta până s-o mai purta oficial! Am încurajat din tot sufletul mesajul cântecului „Take Off Your Mask!”

Dar porunca de la centru, de la „guvernul din umbră” care conduce lumea, este să purtăm mască, așa precum botnița pe care erau obligați țăranii să o poarte când culegeau struguri, așa cum îi descrie Zaharia Stancu. Am purtat luni de zile o botniță nenorocită, iar slugile „guvernului din umbră”, precum acest sirianistru chel și candriu de la noi, nu au ieșit din front. Degeaba le spuneau unii medici că masca nu ajută la nimic, degeaba anumite voci luminau o altă direcție, orice opoziție față de linia oficială a fost aspru pedepsită, precum o anumită senatoare, care și-a pierdut postul și a fost amenințată cu închisoarea. Vocile adverse au fost izolate.

La fel cum degeaba pe internet ni se dau știri că vaccinul nu este o garanție absolută, adică el nu garantează că persoana vaccinată nu se poate îmbolnăvi de Covid-19, degeaba se dau cazuri de morți în urma vaccinărilor, degeaba însuși laboratorul Pfizer a scăpat o știre că vaccinul său are urmări infecțioase, nimic nu contează pentru slugile lui Chiolhannis, care vrea să iasă mereu în față, să raporteze la UE că suntem în fruntea vaccinaților pământului.

Nimeni nu observă oare că domină incompetența, dacă abia acum se „descoperă” un lucru de bun simț, că masca e inutilă!? Nimeni nu observă că suntem în faza de experiment continuu și populația nevinovată e pe rol de cobai?

Dimpotrivă, se încurajează tot felul de soluții aberante ca lumea să iasă din case și să meargă la centrele de vaccinare. Așa cum l-a început ni se interzicea să ieșim din case, acum suntem încurajați să o facem. Și se dau și statistici că numărul cazurilor de îmbolnăvire și morți e în scădere. Nu era firesc să apară această curbă descendentă după atâta sacrificii, așa cum cea ascendentă era o improvizație, o mare cacealma?! Ziariștii care au susținut acest proces dezinformativ ar trebui să moară de rușine! Și acum ni se spune că virusul dispare datorită vaccinării! Ce minciună! Sună goarna: Veniți să vă vaccinați! Ba mai nou li se promite celor vaccinați că vor avea reduceri în călătoriile de vacanță!

O rușine pentru om, pentru omenire! Trăim o epocă (anii 2020-21) a rușinii, la fel de vinovată ca perioada care a generat Holocaustul. Și e posibil să continue, dacă mecanismul infernal nu este stopat, dacă profiturile „guvernului din umbră” (Corporatocrația) nu sunt demascate! Bogătașii lumii sunt cauza demenței, ei sunt pacostea virotică! Și răul s-a învățat cu răul și nu renunță așa ușor la privilegii. Noi visăm la epoca despre care spuneam „era mai bine când era mai rău”. Deja cifra morților de Covid se apropie de 3,5 milioane! Și cred că un milion dintre acești oameni mai puteau trăi, dacă nu exista panica introdusă de distanțioți, dacă nu existau restricțiile aberante, ca purtarea măștii, dacă slugile virusului nu puneau atâta frână vieții normale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*