Ce-i pasă lui Bill Gates?!…

Ce-i pasă lui Bill Gates de moartea ta, de moartea mea? El crede că nu va crăpa? Va crăpa și el de covidenie, fiindcă are vedenii de speriat lumea! A ajuns mai ceva ca Mafalda, marele profeticus al omenirii. Evident, profetul mincinos! Nici Sfânul Pavel nu a imaginat un așa exemplar al Răului.

Tot ce am citit spus de acest bilionar infatuat este o minciună. Stă într-un palat de 127 milioane de dolari și dă termene. E The New Nostradamus! Dar n-a prevăzut că se desparte de Melinda! Oare cum își va împărți palatul și averea? Câte camere îi dă ei, cu câte rămâne el?! Ne sufocă cu știri trumpiste!

Acum o lună spunea că în vara lui 2021 se va termina cu virusul Covid – 19 în America și Anglia. Acum spune că în toamna lui 2022! De, a calculat că mai are de vândut câteva miliarde de doze de vaccin? Abia în toamna anului 2022 li se va administra vaccinul minune și celorlalte țări pandemice.

Despre acest vaccin minune nu a spus încă nimic, mai are vreme, clocește el o altă profeție, nu e nici o grabă, se orientează și, când vede iar deruta lumii, aruncă cu profeția la cotitură!

Mă mir că madam Merkel nu-i dă cu stiloul în cap, ca Luther cu călimara! Știți povestea, desigur.

Monstrul a și anunțat, de fapt, că omenirea nu va scăpa de coronavirus până când toată populația globului nu va fi vaccinată! Adică până nu devine el super, super bilionar! Grăbiți-vă să faceți vaccinul, fiindcă în tomana lui 2022 va veni un altul. Nu vom scăpa definitiv nici de Covid, dar vine unul și mai al dracului, ce, nu știați?

Cine ar mai putea emite așa ceva, asemenea gogomănii? Nunai un Fecali al planetei, adică unul plin de el, de o bogăție incredibilă, care vrea să fecalizeze planeta. Dar pe acești Midias moderni nu-i satură câștigul, ar vrea ca numai ei să fie singurii pe pământ. Să crape toți și numai ei să locuiască pe Terra.

Acum vrea să ajungă pe Marte, poate îi vrăjește și pe marțieni cu dozele lui de vaccinuri la alegere.

Sfidează pe toată lumea, un brontozaur modern, de care se va alege praful. Bogăția îl va înghiți. Va veni și pentu el noul virus, pe care ni-l anunță, va veni și va face ca lui Mister Gates să i se închidă porțile, adică orice atinge, să se transforme în aur. Adică în rahat.

Așa cum rahat e tot ceea ce el profețește.

Acum câțiva ani a spus că Internetul va distruge cartea. Eu am trăit mulți ani în America și acolo Cartea e regină. N-a murit și nu va muri niciodată. El însuși, marele profet, are o bibliotecă uriașă, în care deține un manuscris pentru care a plătit 30 de milioane de dolari!

Vrea însă moartea cărții, fiindcă e regele semi-analfabeților cu internet? Nu cartea va muri, ci Luminăția sa, semi-analfabetul cu internet la ochi, gât, nas și urechi! Marele superbilionar, care bate Trumpmania, e la alt etaj, de unde va pica în capu-i noduros, în capul de dovleac al coronavirusului pe care l-a creat.

Se autovirusează până i se face pielea de găină. deja are ridurile morții pe față, îi va crăpa pielea, va fi mare circ la ospățul cadavrului său, din care se vor înfrupta cu mult spor viermii profetici!

Lasă un răspuns