Alegerile locale 2020. Pe scurt…

Unii laudă calitățile extraordinare ale cetățeanului român care, cică, s-ar fi trezit cumva din apatia, lipsa elementară de simț civic și iresponsabilitatea față de propria țară. „Un nou val, se spune, a cuprins România!”…

Sincer, am văzut! La Deveselu a fost votat în premieră, în funcția de primar un mort!, cu mic cu mare s-au îngrămădit să voteze o persoană care a plecat printre cei drepți (!) de zece zile! La Iași, toată floarea Moldovei a votat un incult, un traseist, adică, unul care te vinde oricând și pe nimic! În București, s-a votat, într-unul din sectoare, un condamnat la peste opt ani de închisoare! Oameni integri, de caracter și, mai ales, săraci lipiți pământului!

…Vedeți, ne place ori nu ne place, atât de mici suntem noi. Precum cei pe care i-am pus în fruntea noastră! Alții spun că Serviciile și-au făcut de cap. L-au luat pe Nea Vasile și l-au obligat cu japca să voteze USR! (În realitate, să știți, Nea Vasile se numește Dorel și puțin îi pasă, chiar dacă se închină prin biserici, dacă USR, PNL, PSD sau alții ajung la putere! Pur și simplu, nu-l interesează politica. Îi înjură pe toți politicienii patriei la fel, dar votează după conștiință: cine îl minte mai frumos, făcându-l să se simtă mai bine primește votul său! (Educația nu este atuul său. De aceea România a ajuns atât de departe!).

Bietele Servicii or fi având și ele păcatele lor, dar lipsa de cultură, de judecată, de bun-simț a atâtor semeni nu pot fi puse în cârca lor. Vorba aceea, dragi Servicii, cu atâția proști este și păcat să nu profiți!, nu-i așa?!
Dar, fiindcă am menționat aici ce spun Unii și Alții, să spun acum ce cred și eu!…

Eu cred că Banul ne-a dezumanizat într-atât încât el reprezintă Totul în viața noastră!… Uitați-vă la cioclii din mass-media aceasta! Hulpavi, fără suflet și fără conștiință, gata ca, pentru bani, să-și vândă oricând mama și tata! Ei trag sforile în acest simulacru de democrație, promovând Non-valorile, inculții, proștii, mediocrii, infractorii pentru mărunțișul pe care-l primesc!

Uitați-vă la „invitații” de pe micile ecrane și din prime-time-news! Banul este dumnezeul lor, iar ei sunt cei care au sânge pe mâini astăzi.
Uitați-vă la asistații sociali, la burghezia de lux care deservește potentații, la angajații care au dat mită și au „obligații”, la toți cei care se târăsc!… Uitați-vă la lumea noastră strâmbă în care trăim! Încotro vrem să mergem, oare, oameni?! Dacă nu ai bani să cumperi televiziuni și ziare, să tai păduri întregi ca să-ți tipărești afișele false, să-ți trimiți emisari în teritoriu, să mintă oamenii, sincer, nu prea ai nicio șansă!

Așa că, Patrioți!… Noi nu avem banii lor și nici nu ne propunem să cumpărăm oamenii! Avem nevoie de Voluntari însă, care să lupte pentru Idealuri! Avem nevoie de Oameni care să se implice în societate, necondiționat. Avem nevoie de toate forțele care să lupte și să acționeze concret. Pentru PATRIE. Vrei să fii unul dintre ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*