În brațele socialiștilor…

Așa cum am susținut încă de astă vară, guvernul Maia Sandu nu a rezistat în fața contra-ofensivei socialiștilor și a comuniștilor susținuți de Moscova. Maia Sandu și Andrei Năstase au fost doar simplii tovarăși de drum ai socialiștilor, care la o comandă externă i-au debarcat după ce au compromis partida pro-europeană și unionistă.

Am criticat chiar e atunci, din iulie a.c., alianța dintre pro-europeni și socialiști, care a dat de fapt muniție prorușilor să spulbere visurile unioniștilor. Din păcate, pro-europenii în naivitatea lor pecuniară au crezut că Bruxellul le poate fi un pilon de susținere la guvernare. Nimic mai fals. Singura soluție nu este pro-europenismul, care s-a dovedit favorabil interselor Moscovei, ci unionismul, prin politica hotărâtă de unire a Republicii Moldova cu România.

Pro-europenii noștri executând ordinele Bruxellului și Berlinului, de fapt fac jocurile Moscovei. Axa germano-rusă se instalează tot mai mult în estul Europei, iar guvernele de la București trimit mesaje impotente, scrise de experți americani și germani, în limbaj de lemn despre o Republică Moldova pe care nu o înțeleg de niciun fel. Serviciile noastre secrete nu au nicio expertiză față de Basarabia și repetă diacronic rețete trimise de CIA și BND, care nu au nicio legătură cu interesul național, ci doar cu lăcomia marilor puteri și companii. Republica Moldova este un stat falimentar, care a ajuns la un sfert din populația de la 1989. Circa o sută de parlamentari și zeci de înalți funcționari și diplomați țin și astăzi Republica Moldova captivă, iar aceasta va sfârși prin a falimenta din lipsă de resurse umane și economice.

Soluția pentru Republica Moldova nu este pro-europenismul, niciodată prorusismul, ci doar unionismul, adică unirea cu România, care rezolvă și integrarea europeană a basarabenilor. Excitarea Maiei Sandu pentru un europenism financiar s-a dovedit greșită, iar alianța cu socialiștii cu Dodon a compromis calea Bruxellului, care nu vede dincolo de interesele pecuniare. Era previzibil că Maia Sandu va pica, doar unii analiști cu limbaj de lemn plătiți de SIE nu înțeleg absolut nimic din geopolitică, nu au viziune și nicio simțire patriotică autentică? Unioniștii trebuie să se regrupeze la Chișinău, iar Bucureștiul să lase rețetele false date de Bruxell, care sunt contraproductive și contra interesului național, ci să ia o abordare nouă, activă de unire imediată a Republicii Moldova cu România. Chișinăul nu mai are nevoie de un nou guvern, românii din Republicii Molodva au deja un guvern, pe cel legitim de la București. Nemții au avut voie în 1991 să se unească, numai românii nu au voie să fie uniți că așa vrea Berlinul.

Așadar, Republica Moldova a ajuns în brațele socialiștilor. Or, Unirea, singura soluție de ieșire din faliment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*