„Înscrierea la facultate în UK” (seminar)

Mirunette Education organizează seminarul interactiv „Înscrierea la facultate în UK”. Seminarul, aflat la cea de a șasea ediție, se va desfășura pe 16 Octombrie 2019, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton (București) și îl va avea ca main speaker pe Tim Fish, Director Earlscliffe College și specialist în educație cu peste 20 de ani de experiență. Evenimentul se adresează elevilor de liceu și părinților acestora care sunt interesați de învățământul superior din UK și care vor să afle detalii despre universitățile britanice și programele oferite de acestea.

Prezent la un nou eveniment din seria Mirunette Educațional Seminars, Tim Fish va oferi răspunsuri la unele din cele mai importante întrebări legate de procesul de selecție și aplicare la universitățile britanice:

► Care sunt cele mai bune universități din UK?

► Ce este și cum se folosește platforma UCAS?

► Ce înseamnă și cum se construiește un „Personal Statement”?

► Care sunt criteriile speciale de admitere pentru domenii ca Medicina sau Arte ?

► Cât de importantă este practica / experiența de muncă ?

► Cât costă universitatea în Marea Britanie?

► Ce împrumuturi pot accesa pentru a facilita studiile la o universitate britanică?

► Cum influențează Brexit aplicarea la universitate în Marea Britanie?

Mirunette Education este centru acreditat UCAS și oferă susținere și îndrumare în procesul de selecție și aplicare la universitățile britanice. Specialiștii Mirunette Education în consiliere educațională vor fi prezenți pentru a cunoaște participanții și pentru a oferi detalii suplimentare celor interesați.

*

Tim Fish

Absolvent al prestigioasei Universități Oxford, Tim Fish este Director al Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde predă Istorie și Științe Politice. Cu peste 20 de ani de experiență în pedagogie și conducere a unor școli de renume din Anglia, Tim Fish reușește, la fiecare prezentare, să captiveze publicul și să prezinte clar și detaliat o paletă largă de informații despre educația universitară. În cadrul fiecărui seminar, Tim Fish reușește să insufle publicului tânăr motivația și cunoștințele necesare care vor fi fundamentul pentru succesul academic și, mai departe, profesional, al fiecărui candidat.

*

Mirunette Education

Mirunette Education este numărul 1 în tabere internaționale din România (conform datelor oficiale ale Minsterului de Finanțe cu privire la cifra de afaceri a firmelor care au ca obiect principal de activitate comercializarea taberelor internaționale). În cei 15 ani de activitate, Mirunette se mândrește cu referințe excelente de la peste 5500 de clienți și 50 de școli și universități cu care colaborăm.

Mirunette Education oferă programe educaționale în Marea Britanie, Statele Unite, Franța, Germania, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Rusia și China și asistă elevii în alegerea acestora, în funcție de nevoile lor academice și vocaționale. În fiecare an, peste 600 de elevi participă la tabere internaționale care sunt concepute astfel încât să îmbunătățească nivelul de limbă străină dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii.

Georgiana Voion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*