Vegheați ca răul să nu se întâmple!

Nu mă bucur de răul nimănui, dar Liviu Dragnea a ajuns în penitenciar nu pentru faptele sale reale, grave, de trădare națională!, ci pentru o simplă găinărie! Prin ce minune, însă, o fi făcut milioanele de euro, averea incomensurabilă?!… Prin ce noroc porcesc a îngenuncheat un întreg partid și o întreagă țară, aruncând cu zarurile norocului pentru bietul său suflet?!

Cum a putut însă să batjocorească ideea de Naționalism și PATRIOTISM adevărat, numai pentru a-și spăla propriile păcate?! Cât de mare Infractor trebuie să fi pentru a le fura românilor și ultima speranță?! În toată Europa, forțele naționaliste, PATRIOTICE, au repurtat victorii după victorii! Numai în România, electoratul, spălat pe creier, a reacționat emotiv și nu a mai văzut decât taberele PSD și PNL/USR. A căzut în plasa caracatiței… Poate nu vom muri încă. Poate ne vom reorganiza. Este clar însă că e greu, imposibil, aproape, să fi Patriot în Țara ta! Trăim, poate, vremurile cele din urmă…

Sigur, unii spun că au pierdut, alții, că au câștigat!… Cert este că nimic nu a fost fair-play, mulți români fiind lipsiți chiar și de dreptul de a vota!, iar la aceste alegeri europarlamentare, dezbaterea politică a fost lipsită de orice strălucire. Poate că au intrat în Parlamentul European și oameni integri, dar, definitiv, unii – cățărați pe listele de partid sau recompensați pentru slugărnicia lor!- nu aveau ce căuta acolo. Așa că, individul obedient poate să se bucure pentru micul lui succes, pușculița enormă, cu euro, pe care o va primi ca simbrie. Țara, NU.

Ce bine ar fi să mă-nșel și să vedem o competiție între aleșii țării pentru promovarea României! Pentru crearea de locuri de muncă, investiții, salarii decente, autostrăzi, spitale, educație, aducerea românilor acasă. Foarte mulți spun că naționaliștii, cei cu coloană vertebrală, trebuie să treacă peste toate orgoliile personale și să se unească într-un singur partid. Aceasta este singura noastră șansă. Sunt de acord. Unirea îți dă puterea. Împreună putem deveni de neoprit. Avem nevoie însă de puțin timp… Chiar dacă timpul ne presează… Trebuie să reflectăm, să discutăm împreună, să analizăm lucrurile, să alegem Oamenii Curați care să ne reprezinte și care trebuie, de asemenea, să fie competenți!

Aceasta este marea provocare: cât de dispus ești tu, ca lider al oricărui partid naționalist, să renunți la visurile tale, de mărire, și să pui țara ta pe primul loc?! Cât de săpat este în inima ta acel adevăr și deziderat, „Toți pentru țară, niciunul pentru sine!”?! Dacă într-adevăr ne iubim patria, nici n-ar trebui să mai conteze persoana noastră, de fapt!

Și totuși, în timp ce soldații de gardă ai Neamului Românesc luptă – și nu e ușor! – pentru Regenerarea Neamului și Refondarea Patriei, se anunță, rând pe rând, candidaturi la Președinția României!…Primul a fost Iohannis…  A urmat apoi o pleiadă de oameni dintre cei mai mărunți „oameni ai lui Dumnezeu”, care își vedeau mai bine de treabă! Nu poți să confunzi un amărât de studiou, în care bați câmpii, cu teatrul de operațiuni dintr-o mare bătălie pentru salvarea Patriei!

Urmându-le exemplul, vin către noi tot felul de impostori… Orice ratat în bussines, orice frustrat se simte îndreptățit să pășească în politică și să-și fericească patria! Candidează și el, ca tot omul, la Președinția României! Poate, poate, cineva, acolo sus îl iubește! Poporul român, în niciun caz! Poporul acesta, deși manipulat, nu prea iubește genul de om tip Dinu Păturică sau Cațavencu… Ultimul înscris, Tăriceanu! Un Dinozaur ca toți dinozaurii patriei, care a mucegăit prin Parlament! Sincer, nici nu știu dacă poporul român e vaccinat împotriva tuturor infecțiilor…

În timp ce toți neaveniții țipă de dragul țărișoarei, cineva se gândește la Valea Uzului, ștergându-și, poate, lacrimile… Eroii noștri mor în tăcere, iar noi nu-i vedem! Ei sunt niște Cruci Vii printre noi, înveliți, de multe ori, în saci de gunoi…

Soldați ai Patriei, vegheați, totuși, ca răul să nu se întâmple! Dacă voi nu mai existați, țara aceasta dispare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*