Aventuri inedite la „Extreme Park Cernica”

Dacă vezi că vremea este favorabilă pentru o drumeție și simți energia neconsumată în timpul săptămânii cum pulsează prin vene, îndreaptă-ți atenția către o locație ce te poate mulțumi, oferindu-ți recreere și aventură, totodată. Este vorba despre „Extreme Park Cernica”, destinația ideală pentru cei ce sunt în căutarea unui parc de aventuri distractiv și divers. Acesta este situat într-o locație uimitoare, aflată în cadrul Complexului „Phoenix Cernica”, la doar 15 km de București, în umbra pădurii Cernica. „Extreme Park Cernica” are antidot clar împotriva durerilor de cap și te scapă de stresul cotidian și de monotonia săptămânii. Prin traseele sale specifice acest parc îți propune o gamă variată de aventuri inedite, desfășurate în completă siguranță.

Scopul echipei de organizatori și coordonatori este să creeze experiențe unice, memorabile și pline de satisfacții. Realizate prin pasiunea și dinamismul echipei de profesioniști de aici, acțiunile desfășurate sunt menite să-ți deschidă apetitul pentru aventură. Adrenalina oferită de activitățile parcului, precum și liniștea și prospețimea naturii sunt ingredientele perfecte pentru un weekend deosebit. În cadrul „Extreme Park Cernica” te poți bucura de următoarele activități: Tiroliana, Tir cu arcul, Pescuit sportive, Spațiu de picnic, Paintball, Loc de joacă pentru copii. În afară de acestea mai sunt nouă trasee de aventură printre copaci: două trasee galbene pentru copiii de peste șase ani și adulti; un traseu portocaliu pentru copii peste opt ani și adulti; trei trasee verzi cu înălțimea de până la patru metri, pentru copii peste 8-10 ani și adulți; două trasee albastre cu o înălțime de 6-7 m, pentru copiii peste 10-14 ani și adulți; un traseu roșu, care necesită o condiție fizică bună și foarte multă energie, pentru cei de peste 16 ani. Fie că optezi pentru o ieșire cu familia, sau cu prietenii, „Extreme Park Cernica” este unul dintre cele mai antrenante zone de agrement din împrejurimile Bucureștiului și oferă o experiență unică și magică, cu activități pentru toate vârstele, un cadru minunat pentru o zi plină de aventuri. Parcul reprezintă o locație ideală pentru evenimente corporate ieșite din tipare, precum cele de „team building” din cadrul firmelor.

Oferta variată de activități poate fi personalizată în funcție de nevoile grupului si de bugetul disponibil. Pentru o experiență completă, pornește la drum și descoperă facilitățile din cadrul „Complexului Phoenix Cernica” (cazare, restaurant), o adevărată oază de liniște situată pe malul lacului Cernica (surse: wikipedia.org; extrempark:ro; amfostacolo.ro; calatorim.ro, phoenixcernica.ro). Pentru doritori, în afară de parcul de aventură și oglinda argintată a lacului, sau a piscinei din apropiere, se mai poate vizita complexul monahal de la Mănăstirea Cernica, ce este un adevărat pol de spiritualitate. (G.V.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*