România, salvează-te!

Şi-a trecut şi acest summit de la Sibiu!… Aceleaşi fețe de calvar, dezbinate, ponosite, animale de pradă, lichele ale politicii europene. Din toate aceste imagini murdare nu am reținut decât plecăciunile lui Rareş Bogdan în fața unei femei care face cât zece bărbți neo-marxişti, jurămintele lui fierbinți de a duce pe noi culmi olița de aur ale ciudatei Merkel.

Un om mic, un om mărunt, acest Macron sau „macaron”, cum îi spun unii (!), a încercat să se urce pe un piedestal care nu i se cuvine. Tinerel, exuberant, fără nicio experiență în marele lui discurs de mâine, a clacat lamentabil lângă un munte de om, marele Klaus Iohannis, cel care osteneşte pas cu pas în evoluția transcedentală a unui mare Nimeni!

I-am privit cu condescendență. I-am privit cu milă. Chiar aşa să fie?! Vinovatul de serviciu pentru toate crizele şi neîmplinirile Europei este Naționalismul?! Sau poporul român?!

Aduceți-vă aminte de „euforiile” lui Juncker, de complicitatea şi laşitatea „liderilor” europeni, care, în loc să-l lase să cadă de pe podium în nas, ca orice figură eblematică necioplită, îl sprijineau, ținându-l de coate, muşamalizând adevărul, făcându-se părtaşi, alături de el, la înjosirea Europei!

Şi-atunci, ce ați fi dorit să credem?! Cum să ne uităm la acest „micron” care ne dă lecții de europenism?! Nici măcar naivii francezi nu mai cred în palavrele lui! Una este să candidezi la prezidențiale ca un playboy, ajutat de milioanele de euro aruncați în derivă, şi alta, să prestezi nişte rezultate. Ați auzit cumva de vestele-galbene din Franța?! Ele sunt CV-ul acestui medium, noblețea acestei fațade. Republica în Mişcare a lui Macron nu va avea nici măcar 22 la sută din intențiile de vot ale francezilor! Păcat că Franța, sub „conducerea” lui, decade…

Olanda, locul pustiu din Europa, Turnul Babel unde prostituția le-a luat mințile politicienilor, se zbate ca un peşte pe uscat. Singurul lucru pe care nu-l poate cumpăra este conştiința! Sau portul Constanța! Premierul acestei țări, Mark Rutte, şi-a refulat toate neîmplinirile, frustrările lui de binefăcător. Dacă n-a reuşit să şantajeze pe deplin România, să smulgă ceea ce-şi doreşte, amenință discret această țară!… Țara mea şi a ta!

Un clovn lamentabil, o incertitudine, zâmbeşte însă relevant. Klaus Iohannis nici nu ştie, nici nu bănuieşte în ce ape se scaldă. Îşi cam trădează patria! (Care „patrie”?!, mă pot întreba unii… Germania?! România, în niciun caz!).

Un cui bătut în tron, în coşciugul României, alianța USR/Plus, susține crearea unei identități europene, migrația controlată şi noi instituții suprastatale. Da, să acceptăm tot ce ni se impune prin acest manifest pervers, susținut de forțele oculte… Dar cum rămâne cu milioanele de români?! Vom deveni toți femei de serviciu, vom spăla wc-urile altora, vom emigra pentru o bucată de pâine, vom ajunge treptat o hologramă?!

Tac. Nici nu ştiu ce e-n inima mea! Atât de mare e întunericul de afară că mă sperii… În inima mea este însă Țara mea. Am uitat cum trebuie să trăim. Ne purtăm singuri de grijă. În sancuarul sufletului însă suntem oneşti. Acolo este România, țara noastră…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*