Eurovisionul ruşinii

An de an, închidem ochii şi ne rugăm sau plângem, crezând eronat că oamenii au libertatea de a alege în acest loc neospitalier şi la fel de rece precum propriile ziduri pe care le ridică… An de an, revelația aceasta, delirul unui nebun din realitățile paralele, ne lasă un gust amar, inexplicabil în suflete… A fost mai întâi Festivalul Încrederii Omului în puterea spirituală a Artei. A devenit apoi Festivalul Toleranței. A alunecat treptat însă în Evul Mediu!… A devenit, festivalul Diversității, al Satanismului mascat şi al Aversiunii față de tot ce e UMAN! Sume imense s-au rulat pentru a ne transforma într-o grădină biologică, într-o rasă irațională, care se rătăceşte tot mai mult şi nu mai are nicio busolă. A ajuns până la urmă un loc rânced, în putrefacție, unde se plătesc polițe, iar oamenii se pedepsesc pentru delictele de la Agenda ascunsă a celor care au ajuns în vârful lanțului trofic!

Cultura îi îngrozeşte pe mulți, ştim, dar este de neînțeles cum conducerea TVR, o televiziune națională, plătită din banul public, i-a lăsat pe alții să fixeze regulile concursului de selecție a valorilor în România, Eurovision, renunțând la orice pretenții, norme, întrebări de bun-simț, transformându-se cu bună ştiință într-un diavol mărunt şi neglijabil. Altfel, cum este cu putință ca doi tinerei homosexuali, Deban Aderemi şi William Lee Adams, jurnalişti ai unui wiwibloggs.com, să capete dintr-o dată o putere de decizie mai mare decât jumătate din poporul român?!… Cum este cu putință, capete încoronate ale televiziunii naționale?! Iar, Invenția aceasta, „Juriu internațional” este odiosă pentru că, prin ea, sunt posibile toate fraudele din lume, înşelăciunile şi manipulările ordinare. Ce rost mai are să organizezi preselecție „națională”, în vreo țară, dacă tot aceeaşi gaşcă face combinațiile?! Este ca şi când i-ai da cuiva să guste Libertatea cu lingurița, numai într-o anumită porție şi numai din ceea ce vrei tu să-i dai! Este normal?! În fața unei avalanşe de proteste şi acuze împotriva lipsei de Onestitate şi a Răzbunării mediului gay, cei doi „specialişti” ai „juriului internațional” – de unde i-ați pescuit, domnilor?!- bat câmpii… Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase! Este ca în povestea cu domnul Soroş, care a împânzit lumea cu ong-urile sale, ca o pânză de păianjen. Chiar dacă este chemat în instanță, chiar dacă anumite țări l-au expulzat deja, tot se mai găsesc naivi care să ne spună, „Ce vedeți nu e adevărat!”.

O voce de aur, Laura Bretan, favorita publicului, tânăra care a uimit Statele Unite la concursul „America’s Got Talent”, unde a ajuns până în finală, un om de caracter, în acelaşi timp, a fost executat fără scrupule de doi jurați străini homosexuali, care şi-au schimbat, ca prin minune, opiniile! Ce credeți că este în sufletul ei?… „Să spunem un Da hotărât, oriunde și oricând pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu.”! (Laura Bretan). P.S.: Dragă Laura, ai pierdut un premiu pe nedrept, dar ai câştigat oamenii de partea ta! Uită de Eurovisionul ruşinii! Ceea ce ai spus te onorează! Nu trebuie să-ți fie ruşine să mergi drept! Nu trebuie să-ți fie teamă să spui Adevărul! Te-au linşat pentru că eşti CREŞTINĂ, dar românii TE IUBESC. Dacă va fi frig şi singurătate, români creştini, dacă vom fi în neant, să avem conştiința curată, că am făcut ce trebuia! Nu ascunzându-ne în grote ne regăsim, ci implicându-ne întru apărarea semenilor noştri! Şi pentru că, în viață, în toate este vorba de politică… NU mai votați partide care iau în deşert numele Domnului! Nu mai alegeți în fruntea statului şi a instituțiilor sale slugi, lachei, oameni care nu gândesc, oameni care nu-şi iubesc țara şi neamul românesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*