Legea off shore a demonstrat că avem un parlament alcătuit din trădători de Neam și Țară!

Poate greșesc și m-aș bucura să fiu corectat, dar eu așa am înțeles că stau lucrurile… La insistențele PSD, ale lui Liviu Dragnea în mod special, legea off shore căpătase un conținut normal, se recalculau și se corectau redevențele și se aliniau la practica internațională. Bugetul României se pricopsea astfel cu câteva zeci de miliarde de euro / dolari, cu care viața în România ar fi devenit mai ușoară, mai atrăgătoare. Disputa a durat multe luni, adversarii lui Dragnea s-au arătat a fi foarte puternici, atrăgând sprijinul ambasadelor, al unor înalți lideri din țările legate de multinaționalele care fac imense profituri din exploatarea hidrocarburilor noastre din Marea Neagră. În final, în ultima zi de dezbateri, cu câteva minute înainte de votul final, din banca opoziției liberale un deputat anonim a ridicat mânuța să mai facă o propunere, prin care nu a cerut să se mai schimbe nimic în textul legii, ci doar să se adauge un aliniat prin care să se stabilească că noile cifre, privind taxele și redevențele cu care statul român urmează să-și sporească veniturile, să se aplice numai contractelor ce se vor semna de acum înainte, iar contractele în derulare, atât de păguboase pentru România, să rămână neatinse până nu va mai rămâne picătură de petrol în Marea Neagră…

O propunere care dădea peste cap toată dezbaterea din Parlament, o propunere care anula de fapt legea, eforturile de a o întoarce în favoarea proprietarului: poporul român. Pusă imediat la vot, propunerea a fost adoptată cu largul sprijin al coaliției PSD-ALDE. Nu știu cum a votat domnul Dragnea, dar din banca sa, din rândul întâi, nu a mai făcut nimeni semnul prin care colegii săi să știe că trebuie să respingă amendamentul propus! Și amendamentul a fost adoptat cu o largă majoritate a ticăloșilor din Camera Deputaților. Aproape unanimitate.

Ticăloșie pe toată linia! Fără deosebire de grup parlamentar! Trădare nerușinată! Generală! Care denotă înțelegerea ocultă, tăinuită, dintre partidele parlamentare, care mimează adversitatea de interese și principii. Sunt toți o apă și un pământ!

Două vorbe și despre presa noastră, despre comentatorii de politică internă TV, despre ziariștii români: Dacă lucrurile stau așa cum le-am descris mai sus, sunt nevoit să consemnez tăcerea complice, ticăloșită a acestora, cârdășia cu dușmanii văzuți și nevăzuți ai Țării!

Nu am reținut numele deputatului căruia i s-a distribuit rolul esențial de a face propunerea criminală și nici nu aș vrea să-i aflu numele. Dacă nu era el nemernicul de serviciu, se găseau alți zeci de deputați dispuși să se facă coada de topor! Dar dacă are familie, părinți, frați, copii, dacă are prieteni, vecini, rude, aceștia ar trebui să știe că pe mâna nenorocitului s-a produs una dintre cele mai grele lovituri și pagube pentru tot românul!

Greșesc? Nu sunt bine informat?… Nu exclud această eventualitate și atunci întreb pe cine știe mai bine care este adevărul, de ce legea off shore nu a ieșit din Parlament așa cum a propus-o și ne-a promis-o PSD, prin liderul său, mult hăituitul Dragnea… Nu ne-a trădat, nu ne-a înșelat așteptările?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*