Genocidul împotriva poporului român

În 2015, Comisia Europeană a adoptat o strategie privind pesta porcină africană pentru statele din Uniunea Europeană, a avertizat autoritățile de la București și le-a solicitat să acționeze pentru prevenirea răspândirii acestei boli în România.

La sfârșitul lunii ianuarie a anului 2017, experți de la Direcția Generală de Sănătate și Siguranță Alimentară a Comisiei Europene au efectuat un audit în România și în Raportul întocmit au conchis că Guvernul de la București nu a aplicat măsurile dispuse pentru a preveni apariția și răspândirea pestei porcine africane. Nici după apariția primului focar de pestă porcină africană, în 31 iulie 2017, într-o gospodărie de la periferia municipiului Satu Mare, Guvernul nu a acționat ferm și eficient prin Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (A.N.S.V.S.A.) din subordinea primului-ministru, pentru a stopa răspândirea acestei boli în alte localități și alte județe.

În perioada 2016-2018, Serviciul Român de Informații (S.R.I.) a avertizat, de 136 de ori, Președintele și Guvernul României asupra pericolului răspândirii pestei porcine africane în România și amenințărilor la siguranța alimentară a populației și la siguranța națională. Serviciul de Informații Externe (S.I.E.) i-a informat pe Președintele Klaus Werner Iohannis și Guvernul României despre pregătirea și desfășurarea unui atac bioterorist din exteriorul țării noastre care vizează lichidarea efectivelor de porci din gospodăriile populației și a fermelor de suine numai ale crescătorilor români, firmele străine fiind exceptate și „ocolite“ de virusul pestei porcine africane.

Guvernul României, prin A.N.S.V.S.A. nu a instituit și nu a asigurat zone de protecție în jurul marilor ferme de porci împotriva pestei porcine africane și nici nu a prevenit răspândirea acestei boli în gospodăriile populației. Ca urmare, până în 12 septembrie 2018 s-au înregistrat la Ministerul Agriculturii primele 897 focare de infecție în aproape 200 de localități din 12 județe și au fost sacrificați circa 232.000 porci sănătoși și 1.000 de porci bolnavi de pestă porcină. Până în 16 septembrie a.c., epidemia de pestă porcină s-a extins și în județul Dâmbovița, iar, până la sfârșitul anului, există posibilitatea să cuprindă toate județele țării noastre și, ca urmare, să fie uciși peste un milion de porci sănătoși. De ce? Cel puțin din următoarele cauze:

− Guvernul, prin A.N.S.V.S.A., nu a acționat și nu a reușit să oprească răspândirea pestei porcine africane în țara noastră, la gospodăriile populației și în fermele de creștere a porcilor.

− Guvernul nu a adoptat nici o strategie pentru salvarea zootehniei din țara noastră, nici în domeniul porcilor, nici al oilor și caprelor. Posturile de radio și televiziune de la București i-au înștiințat recent pe români despre faptul că la granița cu Bulgaria a apărut virusul rumegătoarelor mici și așteaptă consemnul când să treacă în România pentru a face noi ravagii.

− Guvernul nu a instituit carantina în gospodăriile, localitățile și județele unde au apărut focare de pestă porcină. Se știe că, în cazul gripei aviare care nu a existat în realitate în România, Guvernul nu a uitat de carantină. Atunci au fost puse garduri metalice pe unele străzi din București ca să nu poată trece celebrul virus H5N1. Tâmpeniile s-au ținut lanț. De pildă, la Codlea s-a declanșat gripa aviară într-o fermă vegetală, în lanul de lucernă.

− Guvernul nu a instituit nici măcar o celulă de criză pentru pesta porcină africană, coordonată de Primul-ministru. Telespectatorii își amintesc că atunci când a fost răpit un marinar român de niște pirați prin zona Africii de Est s-a instituit o celulă de criză timp de câteva luni.

− Guvernul este complice (direct sau indirect) la mega-afacerea unor „băieți deștepți“ din străinătate și din România pe seama pestei porcine, afacere penală care amenință siguranța alimentară a populației, sănătatea românilor și siguranța națională.

− Guvernul știe că vina principală pentru intrarea și răspândirea pestei porcine în România aparține A.N.S.V.S.A., mai ales conducerii acesteia. Cu toate acestea, Guvernul nu a schimbat conducerea Agenției, care se bucură de susținerea unor forțe oculte străine. Pe șeful A.N.S.V.S.A. nu-l sperie nici o epizootie, dar nici o demitere. Așteaptă citația de la Parchet.

− Guvernul nu i-a consultat și nu a solicitat sprijinul specialiștilor din Universitățile de Științe Agricole și Medicină Veterinară, precum și al patronilor români care conduc unități agricole unde se cresc efective mari de porci.

− Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) amână aflarea Adevărului privind atacul bioterorist împotriva crescătorilor de porci și dezastrul național programat pentru anul 2018.

− Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a autosesizat târziu și a început cercetări penale in rem pentru neglijență în serviciu, dar numai în județele în care există focare de pestă porcină africană. În fapt, în România anului 2018 și în legătură cu pesta porcină africană au fost săvârșite numeroase fapte penale care pot fi încadrate la genocid (art. 438, Cod penal) și la infracțiuni contra umanității (art. 439, Cod penal).

− Se face o confuzie, de loc întâmplătoare, între pesta porcină africană și pesta porcină clasică (holera porcului), ale cărei simptome sunt foarte asemănătoare. Mai mulți specialiști străini în domeniul medicinei veterinare au ajuns la concluzia și au subliniat că se poate foarte ușor face confuzie între simptomele clinice ale febrei porcine africane (mai ales în formele acute și subacute) și ale febrei porcine clasice. În cazul celor peste 900 de focare cu pestă porcină africană din țara noastră, diagnosticul rapid a fost pus de medicii veterinari în acord cu știrile difuzate la radio și televiziune, unde se vorbește numai despre pesta porcină africană. În cazul tuturor focarelor declarate de pestă porcină africană, virusul acestei boli nu a fost identificat întâi de Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală din București, care este singurul din România. Ca urmare, din gospodăriile populației și din fermele românești de suine au fost sacrificați sute de mii de porci sănătoși pentru, cel puțin, două scopuri:

1. Distrugerea crescătorilor români de porci și înlăturarea concurenței românești de pe piața cărnii de porc. Guvernul a dispus uciderea tuturor porcilor sănătoși din fermele de suine și din gospodăriile populației pentru a înlătura concurența autohtonă. În plus, Guvernul acordă despăgubiri pentru animalele sănătoase omorâte și aruncate în gropi comune, iar angajaților din fermele de creștere a porcilor le plătește ajutor de șomaj și o compensație de 500 lei/lună, timp de o jumătate de an. Toate aceste cheltuieli le face Guvernul pentru a lichida creșterea porcului în țara noastră în următorii 2-5 ani și pentru a transforma România în cea mai mare piață de desfacere pentru carnea de porc din Uniunea Europeană.

2. „Înmormântarea“ tradițiilor multimilenare getice și românești legate de tăierea porcului cu ocazia Crăciunului.

Se știe că pesta porcină africană nu afectează oamenii și nu există nici un risc de îmbolnăvire a acestora. Atunci, apare logic întrebarea: de ce au fost omorâți sute de mii de porci și nu a fost valorificată carnea lor? Răspuns: porcii respectivi nu au fost bolnavi de pestă porcină africană! Ei au fost omorâți de reprezentanții Guvernului P.S.D.+A.L.D.E.+U.D.M.R. cu scopul de a supune Poporul Român la un genocid și pentru a susține concurența străină pe piața cărnii de porc din România!

Românii își amintesc că, nu de mult, s-a încercat de către Guvern și Parlament să se limiteze arbitrar numărul de câini de la stânele de oi. Atunci ciobanii s-au unit și au protestat cu folos, inclusiv la București. Acum, crescătorii de porci, care sunt mult mai numeroși decât ciobanii și se găsesc în fiecare localitate, sunt năuciți de ce le face Guvernul sub pretextul pestei porcine africane și acceptă ca mascații în alb, fără nici un temei legal, să le ia porcii sănătoși din cotețe și ferme.

Până acum, în ultima sută de ani, în nici o țară din Europa nu s-a acționat împotriva pestei porcine africane ca în România. Mai mult, în țara noastră au apărut niște „specialiști“ care au cerut Guvernului să dispună împușcarea tuturor mistreților, iepurilor, vulpilor, lupilor, cerbilor, țapilor, șacalilor, urșilor, fazanilor, rațelor și gâștelor sălbatice, vrăbiilor, coțofenelor și a altor posibili răspândaci ai virusului pestei porcine africane. Acei „specialiști“ nu au aflat că și căpușele trebuie împușcate pentru că răspândesc virusul pestei porcine africane.

Este evident și există numeroase argumente care confirmă că în România a fost pusă la cale și se desfășoară o mega-escrocherie cu titlul „Pesta porcină africană“ și un genocid împotriva Poporului Român!

Partidele politice parlamentare sunt complice la această uriașă afacere penală desfășurată după paravanul pestei porcine africane și refuză să dezbată în Parlament această problemă, măcar în baza unei moțiuni simple.

Reamintesc faptul că, în cazul unei mega-escrocherii similare pe tema gripei aviare, Partidul România Mare a inițiat o moțiune simplă pe care am susținut-o în Senatul României. Atunci s-au aflat multe Adevăruri și, după ce Parchetul și Curtea de Conturi au trecut la acțiune, a fost stopată afacerea penală. Brusc, a dispărut gripa aviară din România și nici nu a revenit în anul următor, așa cum a anunțat și a făcut pregătiri Guvernul Tăriceanu.

Afacerea penală și genocidul împotriva Poporului Român, sub pretextul pestei porcine africane, pot și trebuie stopate cât mai rapid, iar persoanele vinovate să fie identificate și pedepsite penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*