Pledoarie pentru Normalitate

Nu credeam că voi ajunge vreodată să mă străduiesc să conving pe cineva că albul e alb, că negrul e negru, că binele e bine și răul e rău. Nu credeam că voi ajunge să pledez pentru susținerea Normalității, Naturalului,  Firescului. Am fost convins întotdeauna că orice om normal înțelege pe deplin aceste lucruri, iar cei care susțin contrariul e bine să-și caute mai întâi sănătatea.

Am fost convins întotdeauna că trăiesc pe un continent al culturii și civilizației, un continent clădit pe valorile creștine și mi-a tresăltat sufletul de bucurie când am aflat că și țara noastră va face parte din noul imperiu european. Au trecut câțiva ani și dezamăgirile mă cuprind de la o zi la alta. Sub paravanul ,,drepturilor omului” minorități nesemnificative ca număr pretind cu obrăznicie ca în locul Naturalului să fie instaurat nenaturalul, în locul Normalității să fie instaurată anormalitatea. Și, culmea, glasul acestora este auzit, poziția lor luată în serios, ,,drepturile” lor respectate, legiferate. Cei mulți nu sunt văzuți, nu sunt auziți, iar drepturile lor nu contează. Nu contează credința lor, tradițiile lor, obiceiurile lor, chiar dacă sunt de mii de ani. Ceea ce ieri era rușinos, azi se etalează în gura mare și fundul  gol pe străzi. Nimic nu mai este sfânt și demn de respect. Asistăm la o demolare programată a religiei creștine, a valorilor tradiționale europene, iar în locul lor sunt puse tot felul de kitsch-uri, de paiațe și nonvalori. Ne-am trezit cu dușmani înverșunați, care vor, nici mai mult, nici mai puțin decât sufletul copiilor noștri. Pentru aceasta încep pervertirea bieților prunci încă de la vremea grădiniței și claselor primare, când trebuie să li se facă… educația sexuală…! Cam de la aceeași vârstă, copilul trebuie învățat că nu există gen feminin și gen masculin, că totu-i de genul neutru, că ei nu au tată și mamă, ci părinte 1 și părinte 2. Cei care ați schimbat buletinele în ultimii ani veți vedea că nu mai sunt menționate pe ele numele părinților. În viitorul apropiat nu va mai fi menționat nici numele posesorului buletinului. Vom fi toți niște numere statistice și atât.

După Revoluție au năvălit peste noi tot felul de indivizi și de secte și  s-au opintit ca să ne învețe ce înseamnă a fi creștin, cine este Dumnezeu etc. Parcă am fi fost sălbatici găsiți prin jungla amazoniană, care n-am auzit de Hristos până acum! Pentru ca să ne convingă că dețin adevărul și puterea divină făceau tot felul de scamatorii pe stadioane și în săli, simulau vindecări de bolnavi, vorbire în limbi. Românii i-au ascultat, i-au privit și, cu toleranța specifică dintotdeauna a poporului român, au dat din cap și-au scuipat în sân și au grăit cu înțelepciune: „Mare e grădina lui Dumnezeu!”

Au urmat imediat alte valuri de indivizi, care de care mai ,,importanți”. Ne-au luat fabricile, uzinele, combinatele, minele, sondele și tot ce am avut mai de soi pe prețuri de nimic, angajându-se că le retehnologizează, mențin muncitorii în funcție, contribuie la accelerarea economiei noastre naționale. În câțiva ani au tăiat totul și au dat la fier vechi, au scos în șomaj mii de muncitori și oameni cu înaltă calificare, și-au încasat drepturile și s-au dus unde și-a înțărcat nichipercea pruncii. Tot astfel de indivizi ne-au cumpărat pe nimic resursele naturale, minereurile, petrolul, gazele și multe altele. Noi am rămas cu degetul în gură, iar azi importăm până și ace cu gămălie. Extragem petrolul românesc, îl prelucrăm și-l dăm apoi austriecilor să ni-l vândă ca benzină și motorină cu cele mai mari prețuri din Europa. În 1979 am cumpărat o mașină cu 28.000 lei; azi cu 28.000 lei vechi abia cumpăr o jumătate de litru de motorină! Extragem gaze din Marea Neagră, le transportăm în Ungaria și apoi le cumpărăm de acolo!

Dumnezeu îți dă, dar în traistă nu-ți bagă!

Peste patru milioane de români, floarea populației românești, și-au luat lumea în cap, acceptând munci umilitoare, pentru ca să-și câștige existența. Au fost războaie în care am pierdut milioane de tineri. Populația s-a refăcut în câțiva ani, fiindcă veneau din urmă generațiile tinere și completau golurile. Azi ne pleacă tineretul și copiii, populația rămasă în țară e tot mai îmbătrânită și neputincioasă. Puțini se mai întorc în țară ca să se stabilească definitiv; majoritatea își fac rosturile în alte țări. Copii lor mai vorbesc românește în familie și la biserică (dacă se duc!), nepoții nu vor mai ști românește, iar strănepoții își vor aminti că bunicii sau străbunicii lor au provenit dintr-o țară numită….. România!

Toată cultura și civilizația europeană e clădită pe valorile creștine. De două mii de ani pe continentul nostru s-a propoveduit Evanghelia. Scoateți din literatura, din pictura, din sculptura, din muzica europeană și din toate domeniile de creație elementele religioase creștine și va rămâne o ruină! În ultimii ani, Doamna Europă a adus milioane de musulmani, care vor înlocui în câteva decenii populația autohtonă. În 2017 s-au dărâmat în Europa 2.700 de biserici catolice și s-au construit 11.000 de moschei. Statisticile spun că în 2.050 jumătate din populația europeană va fi musulmană. Toate religiile și entitățile religioase venetice au dreptul să se afirme, să se impună, doar creștinii nu au dreptul în multe țări europene să-și afișeze simbolurile lor, precum crucea, icoanele!

Mare tămbălău a fost în ultimii ani cu Familia. Indivizi apăruți peste noapte au vrut să ne facă o mare „descoperire”. Au susținut că trebuie admise relațiile intime între doi bărbați, între două femei, între bărbați și copii, ba chiar între oameni și animale. Cu puțin în urmă auzeam că într-o țară nordică, pe care o consideram vârful de lance al civilizației europene, s-au legalizat relațiile sexuale cu… morți. Altfel spus, când te duci la priveghiu, nu trebuie să stai degeaba… ! Dumnezeule Sfinte, cum ne mai poți răbda! Cei din Gomora și Sodoma de altădată erau niște copii pe lângă europenii noștri!

Madam Europa, ca o babă sclerozată care a pierdut demult simțul realității și bunul simț, nu vede, nu aude, dar continuă să spună: „Se poate, se poate și așa!”

De la facerea lumii, de mii de ani, așa s-a pomenit, așa a lăsat Dumnezeu: să se împreune bărbatul cu femeia și să alcătuiască o familie, să se iubească, să se ajute reciproc, să dea naștere la prunci, să-i crească, să-i educe, să nu lase făclia vieții să se stingă pe pământ. Este cea mai veche instituție de pe fața pământului, cu continuitate neîntreruptă. Din Familie au răsărit miliarde și miliarde de oameni, care au populat pământul; din Familie au răsărit oamenii de știință și de artă, conducătorii luminați ai popoarelor, muncitorii, țăranii, negustorii, navigatorii, toate categoriile sociale. Din Familie au răsărit copiii, aceste flori ale lumii, care au dus mai departe viața și valorile ei. Din Familia românească au răsărit milioanele de români, care au plămădit conștiința românească cu jertfa vieții lor. Din Familia românească au răsărit bravii luptători români de la Posada, de la Rovine, de la Călugăreni, de la Războieni, de la Baia, de la Codrii Cosminului, de la Plevna, de la Rahova, de la Mărășești, Mărăști, Oituz și din alte locuri de sfântă aducere aminte. Din Familia Românească au răsărit scriitorii, poeții, pictorii, muzicienii, sculptorii, inventatorii, oamenii de știință și de artă, tehnicienii cu înaltă calificare, muncitorii și țăranii. Din Familia românească au răsărit sfinții români, ocrotitori ai țării și ai neamului românesc. Familia Românească a asigurat căldura căminului părintesc pentru toți românii risipiți în lumea întreagă. Familia românească, alături de Biserica Românească, Ortodoxă, au fost stâlpii de rezistență și de identitate ai Neamului Românesc la vreme de restriște și de bucurie, la vreme de grele încercări.

Și tocmai Familia Românească vor s-o distrugă! Aceasta mai rămăsese nesurpată!

Cu doi ani în urmă peste trei milioane de români au dat semnătură că vor să fie modificată Constituția și să fie scrisă clar definiția Familiei  ca „unirea dintre un bărbat și o femeie”. Mulți s-au luptat să boicoteze  acea lucrare. Nu au avut șanse. Peste trei milioane de români și-au dat seama de importanța problemei, au pus mâna pe condei șu au semnat că sunt de acord cu referendumul. Cinste lor! Adevărați români și adevărați creștini. Mulțumim cordial enoriașilor noștri, care au semnat în număr imens. Aproape nu a fost casă de la care să nu se ia măcar o semnătură. Mulțumim cordial enoriașilor noștri, care au mers din casă în casă și au completat listele respective. Dumnezeu să le răsplătească tuturor!

Iată că au trecut doi ani și dosarul cu semnăturile pentru referendum a trecut pe la toate forurile competente și, într-un târziu. Parlamentul țării a aprobat ținerea referendumului solicitat. Curtea Constituțională a fost de acord, așa că s-a demarat acțiunea. În zilele de 6-7 octombrie, în toată țara, cât și în comunitățile românești din străinătate se va vota. Vom fi întrebați dacă suntem de acord cu hotărârea Parlamentului de a se introduce în Constituție noua definiție a familiei, ca unire dintre bărbat și femeie. Cu siguranță că majoritatea votanților se vor declara de acord și vor pune ștampila pe DA. Problema cea mai grea este alta: numărul votanților. Conform legii, aceștia trebuie să depășească numărul de șase milioane.

Dacă nu se depășește numărul de șase milioane, totul se prăbușește! Vor trebui recunoscute ca legale căsătoriile între bărbați și căsătoriile între femei. Cu siguranță că vor avea tupeul să vină și la biserică să se cunune religios. Preotul va fi amendat, apoi condamnat că a refuzat să cunune pe Ion cu Gheorghe și pe Mărița cu Joița. Asta în prima fază. Într-a doua, Gioni va vrea să se însoare cu cățeaua, iar Marghioala cu armăsarul.

Oameni buni, lăsați toate și ieșiți la vot. De votul Dumneavoastră depinde Familia românească pentru mulți ani de aici înainte. Ne vor judeca mâine copiii și nepoții noștri că am fost lași, că am fost nemernici și nu ne-am ostenit să facem acest efort. În urmă cu o sută de ani, la Mărășești, Mărăști și Oituz, românii au spus nemților: „Pe aici nu se trece!” Și nemții n-au trecut. A rămas în urmă un câmp de morți, dar invadatorii au luat-o la sănătoasa. Și azi se cutremură, când aud de aceste localități. Știu ei de ce! Generația noastră nu trebuie să tragă cu pușca sau cu mitraliera, ci cu ștampila pe buletinul de vot. Mai ușor de așa nu se poate. Prin votul Dumneavoastră veți spune: ,,E destul! S-a umplut paharul! Duceți-vă-n lumea largă, dar nu ne spurcați casele, altarele și sufletele! Și răbdarea noastră are limite!”

Haideți să le arătăm că avem demnitate de oameni și conștiință de creștini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*