„Stimabile, eşti un idiot!”

Ehei!, s-au întîmplat multe de cînd am lipsit şi m-am gîndit să vă spun cît de frumos este să trăieşti într-un sat de munte, simplu de tot, fără „enter” şi e-mail, fără mobilul care sîcîie uneori, cît de frumos este să te strige poştaşul la o poartă veche, să ai lampă cu gaz şi foc în vatră, să trăieşti fără grija ratelor şi a maldărului de facturi. Dar mi-a fost dor de revistă şi de cititorii mei. Apoi, nu m-am îndurat să-i las în pace pe muşterii care au creat acest periculos război între români. Îmi sînt atît de dragi politicienii, în mare parte nişte inculţi, cu masterate şi doctorate pe bandă rulantă, folosind metoda plagiatului şi şpăgii, şi doresc să-mi aduc în continuare contribuţia la marea lor debarasare. Nu-s deloc grei şi am puterea să-i tîrăsc la coşul de gunoi al istoriei. Mai dor mi-a fost de profesorul cu case din meditaţii, preşedintele scos din căciula feisbuc, meşter în faultarea poporului, mult mai demagog şi mai trădător decît politicienii vechiului regim.

Tot mai ridicol în pretenţii, răspîndac penibil şi jenant, lovit de nulitate, slugoiul, obiditul şi obedientul „Kleine Klaus” apelează la stăpînii lui externi, la Comisia de la Veneţia, care îi susţine pe rătăciţii împerecheaţi în buzunarul de la spate. Bun înţeles, el a făcut, ca întotdeauna, o călcătură moale care se înfundă pas cu pas de la primul pas. La fel ca şi modelul său, Băsescu, îşi urmăreşte strict interesele, mîrîie şi bîrîie fără argumente, tot în favoarea sa. Ce a vorbit el cu membrii comisiei de la Veneţia? Păi, s-a plîns ca un mucos căruia i s-a luat acadeaua din gură! Altfel n-ar avea minte să înţeleagă ce au spus ăia de la Veneţia, de vreme ce i-a trebuit o lună de zile să citească referatul C.C.R. de destituire a Codruţei! În plus, cine i-ar lua în seamă minciunile? Modificările aduse Codurilor în Parlament vin să facă dreptate! Iar Ministrul Justiţiei se arată cel mai capabil şi curajos ministru de la lovitura de stat din ’89. În plus, este membru al Comisiei de la Veneţia. Der Kleine Klaus se plînge, că atîta ştie, dar directorul S.R.I., Hellvig plînge în batistă prin somaţie biologică!

Preşedintele Comisiei S.R.I, Claudiu Manda, a anunţat că Hellvig este audiat în cazul protocoalele secrete, efectele pestei porcine, protestele din 10 august şi bugetul S.R.I. Neoficial, va fi anchetat despre mafia aglutinată în S.R.I. şi D.N.A. Acest dom Hellvig a declarat că S.R.I. ştia încă din 2016 ca va veni pesta porcină. Sigur, la S.R.I. sînt nişte „medici veterinari” mai performanţi decît institutele şi laboratoarele specializate, informaţi la timp cu locul şi data unde vor fi plasate pestele şi gripele menite să distrugă şeptelul românesc. Pentru numirea lui Hellvig la şefia S.R.I, Klaus a consultat axa Washignton-Berlin (pe cînd aceasta funcţiona), personajul fiind parte din pachetul de datorii faţă de sponsori sau alte trocuri şi în contextul vasalităţii faţă de imperiile hiperactive ale multinaţionalelor occidentale.

Nici prea titrat, nici cu o profesie la bază (a se vedea că are un curs de cîţiva ani, trei parcă, la o universitate, plus nişte cursuri politice de vară), din postura de şomer de lux, Eduard Hellvig s-a trezit dintr-un salt acrobatic tocmai în fruntea S.R.I., una dintre cele mai importante pîrghii în administrarea şi apărarea statului român.

După cum vedem, la cîrma României s-a rotit perpetuu acelaşi profil care şi-a dat pantalonii jos la comandă sau şi-a ridicat fusta, cu plecăciune şi smerenie, în faţa „valorilor” occidentale! În acest ritm al inversării acute şi periculoase a valorilor românismului, nu peste mult timp, copiii românilor se vor numi în mod obligatoriu, Abdulah, Klaus, Ahmed, Orban, Helga, Merkel, Hellvig, Marko Attila, acesta din urmă fiind numele deputatului fugar, care se ascunde în Ungaria după ce Camera Deputaţilor a dat aviz de arestare preventivă, iar M.A.E. s-a spălat pe mîini. Să luăm la cunoştinţă că în 2009, Eduard devine absolvent – bursier Sörös al unor cursuri speciale şi a solicitat acordarea de ajutor de şomaj din partea statului român, pentru că nu şi-a putut găsi un loc de muncă. Alături de acesta încă 59 de foşti parlamentari au solicitat ajutor de şomaj, mulţi dintre ei facînd parte din categoria şomerilor de lux, cu conturi consistente în bănci şi acţiuni la diverse firme aducătoare de venituri.

Rogu-vă, gîndiţi-vă la un român muncitor, al cărui loc de muncă a fost desfiinţat (exemplul cel mai recent fiind al muncitorilor de la fermele porcilor executaţi la ordin), care va primi o îndemnizaţie de şomaj de cîteva sute de lei pe lună, pe o perioadă de 9 luni. Ehei, Poporul nu poate fi sabotat la nesfîrşit! Mă întreb, cînd oare ne-a dat nouă mintea pe dinafară? Atunci cînd unii au intrat în biserica „Adularea lui Iohannis” şi au stat prea mult în genunchi, sau acum, cînd, cu coada între picioare, văd cum adoraţii lor se ploconesc în faţa unor „sfinţi” străini, care nu se vor trezi niciodată din revelaţia lăcomiei şi corupţiei. Dacă aş avea puteri sporite aş reduce la jumătate numărul servitorilor din servicii. România nu-şi poate permite luxul unei concurenţe cu C.I.A., privind numărul de angajaţi, aceştia consumînd bani serioşi de la buget. De ce ar avea nevoie România de atîţia servitori, care să spună mereu „yes!”, în schimbul unor salarii consistente, cînd soarta României este tranşată în spatele uşilor închise de nedreptele şi întortocheatele politici Washington-Bruxell & Co? Încă de la celebrele „Ţigarete 1 şi 2” ştim că serviciile asigurau sprijin informativ, logistic şi de specialitate corupţilor. Şi chiar dacă printre oamenii serviciilor se mai găsesc şi patrioţi, cine ia în seamă rapoartele lor?

Revenind la voiajorul-şef de la Cotroceni, cînd nu ţine discursuri grave, adică bolnave, schiază sau merge cu bicicleta de ziua naţională a ţării pe care, oficial, ar trebui s-o reprezinte. Ca scriitor, şi-a sclintit glezna cenuşie! Cum altceva nu ştie să facă şi nimic nu a făcut pentru ţară, a hotărît să lase măcar impresia că e gentleman, oferind decoraţii de tot felul pînă şi duşmanilor ţării. Simpatic, nu?! Ţii propria populaţie în infern, dezbini şi instigi, dar oferi decoraţii şi-i aperi pe staliniştii din D.N.A. şi S.R.I., care nu-i lasă pe români să trăiască în pace. Ce-i care l-aţi votat, luaţi-vă marioneta acasă, că prea a behăit pe ritmul puterilor occidentale şi prea a dezbinat societatea românească împărţită deja de Băsescu în două tabere gata de luptă. Ce noroc a avut poporul nostru cu Iohannis ăsta de a ajuns să se bată român cu român! Şi ce adînci semnificaţii filozofice ascund intervenţiile publice ale lui Iohannis! Întotdeauna arogante, rău voitoare şi aţîţînd la ură! Febril şi debusolat, vîndutul şi duşmanul poporului român l-a luat pe Băsescu de maestru, de model!

Vigilent cu fotoliul său, n-a avut niciun interes să eficientizeze, să performeze statul de drept. Preocupare sa a fost, cum şi prin ce fisuri să folosească eşecurile instituţionale. Dar nu-i poate prosti pe toţi românii! Nu toţi înghit pe nemestecate minciunile sale! Şi vor scuipa la vot cu scîrbă în ele! Iohannis şi-a dovedit de zeci de ori laşitatea. De cîte ori i s-a cerut să se pronunţe în legătură cu atrocităţile comise de Koveşi a cotit-o ca la Ploieştiul lui Portocală. În locul unui punct de vedere raţional şi demn de orice democraţie matură, cu privire la familie şi căsătoria naturală, el a anunţat cu aroganţă şi dispreţ că este tolerant cu deviaţii şi ne-a numit fanatici religioşi, aducînd un afront milioanelor de români care văd căsătoria aşa cum a fost ea de la Zidirea lumii, între un bărbat şi o femeie. Să nu uităm de legea pe care Iohannis a promulgat-o în pas alergător (comparativ cu tergiversarea revocării stalinistei), mai rapid decît cursa Bucureşti-Sibiu, mizerabila Lege fără de lege, prin care „Charloţii politicii româneşti” i-au transformat pe Eliade, Noica, Ţuţea, Nae Ionescu, Radu Gyr, Vulcănescu… în proscrişi ai „dictaturii haosului”!

După cum vedem, sistemul kleptocratic a confiscat statul sub ochii berbecului-şef şi a produs o rasă de mutanţi, care au căpătat trăsături comune în mod „congenital”, din momentul în care au devenit membri ai haitei. Citînd din Caragiale, „Stimabile, eşti un idiot!”, de fapt, aceeaşi Românie ai împărţit-o în două, pentru unii fiind mumă şi pentru alţii, pe drept cuvînt, ciumă. Pentru Iohannis, doar teoretic poporul se află în aceeaşi barcă. Pentru că, practic, el a început să facă găuri într-o parte, iar poporul întreabă nedumerit: „ce faci nebunule, ai să ne scufunzi pe toţi”! Iar Iohannis răspunde: „Ce vă pasă, noi facem găuri pentru noi, în partea voastră de barcă”. Cam în acest fel a potenţaţ, de-a lungul mandatului, mizeriile de la linia sa de start.

E logic şi mai ales onest să spui adevărul şi nu mi-e teamă să-l spun pe şleau. Nici un animal nu adună mai mult decît consumă, nici un animal nu-şi distruge vizuina, dar competiţia asta nebună pentru putere a îngenuncheat şi dezbinat societatea românească, iar românii au ajuns să se bată cu românii. Trăim în minciună şi sclavie, niciodată poporul nu va avea puterea în mîinile sale, democraţia este în mîinile cîtorva psihopaţi şi fanatici care fac jocurile murdare ale globaliştilor. Vorba Ancăi Boagiu: „Stăm capră în faţa Uniunii Europene”, şi, adaug eu, în faţa unchiului Sam! Avem români valoroşi, patrioţi şi capabili să conducă o ţară, posesori de caracter impecabil şi de demnitate, dar nu pot fi auziţi de harmalaia pe care o fac impostorii şi ticăloşii din cele trei palate! Trăim într-o societatea infectată programat, evoluţia bolii avansînd la comandă! Familia tradiţională este lovită, cetăţeanul, împins spre degradare! Însă, eu tot mai cred că românul îşi va păstra credinţa milenară în Dumnezeu, în valorile naţionale şi morale, cred că va respinge manipularea şi spălarea pe creier, înşelăciunea şi minciuna din lozinca „sîntem o naţiune de cetăţeni”, cum spunea Kleine Klaus. Nu! Sîntem o naţiune de Români!

Nu numai arta avea să se prostitueze, precum ne înştiinţaseră avangardiştii, ci şi politica a redevenit bordel. Noi şi ţărişoara aceasta buzunărită din interior şi din afară, cu vîrf şi îndesat stoarsă de către organismele financiare mondiale, am supravieţuit eroic, am rezistat marilor comploturi şi vitregii, am rezistat frigului istoric, gripei aviare şi porcine… de ce n-am rezista gripei americane, bruxeleze şi celei iohanniste? În mincinosul proiect de ţară anunţat cu surle şi trîmbiţe de Iohannis doar pentru o creştere de imagine, în perspectiva unui nou mandat, nu se vorbeşte despre reabilitarea oraşelor şi satelor româneşti, unde se trăieşte ca în evul mediu, fără curent electric, cu uliţe neasfaltate şi noroaie pînă la genunchi, fără apă, canalizare, unde acoperişul şcolilor cade peste elevi. De la înălţimea nepăsării sale, haştagistul Werner habar n-are cîte sate au devenit obligatoriu oraşe fantomă ale ţării, doar pentru a plăti impozite de oraş, şi cît de greu trăiesc românii acolo.

Îi repet încă o dată să ia aminte la studiul realizat de Institutul de Economie Socială şi Institutul pentru Cercetarea Calităţii Vieţii din cadrul Academiei Române, potrivit căruia, în mediul rural peste un milion de oameni trăiesc extrem de greu, muncind cu ziua pentru o masă caldă. Trei sferturi trăiesc în condiţii de sărăcie, 37% nu au nicio formă de remuneraţie sau plată în natură şi peste 36% sînt pe cont propriu. Bun înţeles, statisticile sînt statistici, vor rămîne la sertare, autorităţile au ochi doar pentru privilegiile lor.

Electrificarea gospodăriilor şi satelor din ţară, tovarăşe Kleine Klaus tot pe hîrtie va rămîne! În mileniul trei, montarea unor stîlpi şi a unor fire conducătoare de electricitate este pentru autorităţi echivalentă cu trimiterea unei rachete pe Marte. O normalitate a civilizaţiei a devenit o dificilă problemă pentru autorităţi! În România sînt peste 97.805 de gospodării neelectrificate, amplasate în 2.284 de localităţi, străbătute de uliţe neasfaltate şi noroioase. Din total, 2.822 de gospodării se află în 97 de localităţi complet neelectrificate. Din cinci români de la sat, trei se spală în lighean sau în butoi şi au pe post de toaletă o groapă săpată în pămînt, pentru că fondurile destinate modernizării satelor şi locuinţelor s-au scurs în alte conturi.

Cea mai mare batjocură a fost să facă autorităţile vremii cerere ca să intrăm în Europa, cînd noi am fost în Europa înaintea europenilor, iar acum, deşeurile Europei au devenit sursa noastră de existenţă. Asta-i „România lucrului bine făcut”, promisă românilor, Herr K.K.? Mai bine revino la ocupaţia de meditator… poate mai iese ceva, dacă între timp, fizica pe care-o ştiai nu s-a volatilizat în timpul excursiilor şi concediilor de refacere după excursii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*