Porcii din ţarcul puterii, mai porci decît cei măcelăriţi

Porcii, vitele şi găinile noastre nu mai sînt bune de mîncat. Zootehnia românească e în toiag! Asta au dorit colonizatorii României. Şi cît s-au luptat unii să intrăm în U.E.!, de parcă n-am fi fost dintotdeauna fizic, istoriceşte şi culturaliceşte în Europa. Ca şi cum am fi intrat într-un bar, minori fiind, ne-am falsificat buletinele, am şpăguit la intrare pe cei cît uşa şi am dat de băutură tare, dansatoare la bară, fum, droguri, pistoale şi transpiraţie. Mă gîndesc cu jale că dacă uniunea n-ar mai fi, aşa dintr-odată, din ce ar mai trăi europarlametarii sau finanţiştii putrezi de bogaţi, care nu vor mai avea vadul din care să pescuiască. Vor fi izolaţi în rezerve speciale ca purtători ai gripei porcine.

Cu cîţiva ani în urmă, fermierii români au fost obligaţi de legislaţia europeană să păstreze liniştea în vecinătatea fermelor de porci, să respecte odihna lor, să nu-i ţină în întuneric, în curent, să le asigure luminozitate opt ore pe zi, iar acum au rămas fără porci. Poate că fermierii români n-au pus pernă sub cap porcilor, nu le-au dat apă cu paharul şi hrană din farfurie! De-aia s-au ales cu pesta africană! Asemenea condiţii ar trebui legiferate şi în spitalele pentru oameni, nu doar pentru găini şi porci. Bunicii noştri creşteau porcii în cocini. Şi ce gust bun avea carnea de porc!, nu ca aceasta din import, cu gust de iască. Aşa-zisele norme, de fapt, binecunoscute manevre politice, dar şi pestele porcine plantate anume vor rade fermele autohtone, pentru că unii muşterii au primit comisioane să importe carne de porc de unde vrea Bruxellesul. Fermierii sînt, chipurile, despăgubiţi, în bătaie de joc, dar nimeni nu grăieşte că „despăgubirea” nu-i altceva decît faliment sigur.

U.E. n-are legi pentru oamenii simpli, care încă mai trăiesc ca în Evul Mediu, în colibe, fără lumină electrică, în mizerie şi foame. Însă prestidigitează cu ordonanţe avantajoase pentru marii producători, sponsori ai partidelor şi campaniilor electorale. Aşadar, păstraţi liniştea lîngă ţarcul porcilor, cum s-ar zice adio, manifestaţiilor zgomotoase în faţa Parlamentului! Legile sînt făcute să apere doar de faţadă animalele din ferme şi gospodării, şi să le omoare la comandă. Purceluşii integraţi în uniune nu pot sta nici în frig, nici în căldură excesivă, cocina trebuie să fie antifonată, purceluşii trebuie să asculte muzică ambientală, împotriva stresului. Cînd se fac reparaţii la acoperiş, e obligatoriu să ducem porcii la film, la terasă, la bazin cu masaj, asta în cazul în care echipa de reparaţii nu ştie să bată cuiele în şoaptă. Adaug şi eu un paragraf legii, prin care fermierii trebuie să lege porcul la ochi înainte de sacrificare, excepţie făcînd cazul în cazul porcul refuză, desigur, în scris.

Cum vedem, prin ţară bîntuie un virus inexpugnabil şi letal: virusul prostiei. Nu porcii sînt infestaţi cu pesta africană. Cele mai multe cazuri de pestă africană sînt în cocina politicii româneşti. De acolo li se trage porcilor ucişi! Sînt gata să ofer recompensă specialiştilor care vor demara eradicarea porcilor radioactivi din ţarcul sus amintit. Cică pesta porcină s-a răspîndit de la porcul mistreţ radioactiv care a venit, săracul, pe jos, tocmai de la Cernobîl, ca să fie vînat la Suceava, în data de 23 noiembrie 2017. Cadavrul animalului a fost investigat cu aparatura Direcţiei Sanitar Veterinare, aflîndu-se că nivelul radiaţiilor de Cesiu detectate în cadavru ar fi fost mult peste valoarea admisă de normele acceptate în spaţiul porcin european. Vedem deci performanţa unui porc: a bătut pe jos atîta drum de la Cernobîl la Suceava, a fost împuşcat fără somaţie, dar a răspîndit pesta africană de anul trecut de la Tulcea pînă în inima zootehniei româneşti, a marilor fabrici de carne autohtone. Doar porcii din „porcăriile” potentaţilor sînt sănătoşi clinic. Depozitele Europei sînt pline de stocuri de carne din plastic, jumătate, apă, euri şi sare, care vor lua calea României după măcelul porcilor româneşti! Efectele falsei peste porcine se văd: nenumărate afaceri, fabrici, ferme închise şi muncitori pe drumuri.

Aceeaşi poveste ca şi în cazul gripei aviare. Nu se salvează nimic, se ucide tot, chiar şi din gospodăriile ţărăneşti. „Fenomenul pestei porcine africane a fost provocat”, a declarat Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară. Autorităţile noastre şi-ar fi dat foc la căciulă şi le-ar fi dîrdîit pantalonii în faţa ordinatorilor europeni, dacă nu ar fi acceptat pesta în marile ferme româneşti. Deci, sînt vinovate pentru falsele focare, unde au fost ucişi zeci de mii de porci fără o analiză prealabilă. Ce mai rămăseseră ale noastre? Morăritul şi carnea de porc şi trebuiau eliminate! Bravo mă urecheaţilor! Afacerile fermierilor români sînt ruinate programat. Încercând să explice dezastrul, dar ţinînd partea porcilor, ministrul Daea care iubeşte oaia, s-a ales cu o verificare din partea Consiliului pentru Combaterea Discriminării, deoarece a afirmat: „Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă și se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenței, să stai cu 2.000-3.000 de porci care trebuie sacrificați zilnic”. E drept, Consiliul ăsta cam amestecă untura cu prefectura.

Oare cine va fi viitorul norocos importator de carne de porc şi cît este comisionul oferit porcilor trădători din „Ferma animalelor” autohtone? Vă mai amintiţi de gripa aviară cînd armata şi poliţia şi veterinarii costumaţi ca astronauţii întrau în curţile oamenilor şi le omorau găinile care nu aveau niciun semn de boală. Şi atunci ca şi acum schema era aducerea cărnii din import. Nu e nici o pesta porcină africană! Se vrea ca ţăranii să nu mai crească porci în curte şi să fie obligaţi să cumpere de la supermarcheturi carne de porc injectată cu apă şi chimicale la preţ de lux. Faptul ca ţăranii nu cumpără carne de porc pentru că îşi cresc porci în propriile gospodării, e o mare pierdere financiară supermarcheturi. Indubitabil, această pestă porcină a fost introdusă intenţionat în România pentru a face vînzare cărnii din import din lanţurile de magazine. Probabil, va veni şi o lege care va interzice creşterea porcilor în gospodăriile private. Ar fi culmea ca pesta porcină să umble, halandala, de capul ei, prin România. Are şi ea părinţii ei, nu?

Orice pestă sau gripă are program fix de masă şi responsabilităţi. Atunci vrem şi noi să ştim cu ce avion a venit, cîte victime sînt stipulate în protocolul de găzduire şi cîte doze de antidot e obligat să cumpere Ministerul Sănătăţii. Chiar aşa! Colonizatorii se gîndesc tot timpul cu dragoste la noi şi nu mai ştiu cum să ne administreze gratuit Popamin, Gropamin şi Amin-Amin. După ce toate gripele şi virusurile AH1N1, AH3N2, au fost puse pe fugă, a venit direct de pe lamela laboratoarele buclucaşe pesta africană. Cum le programează ei pe toate, într-o fructuoasă complicitate deontologică! Şi cît de grijulii sînt cu ţările sărace! Mă întreb şi eu, aşa, de ce gripele astea aviare şi pestele porcine ocolesc întotdeauna ţările europene dezvoltate. De ce doar noi am ajuns cobai în laboratoarele super-puterilor!

Cu cîţiva ani în urmă, cercelul străin, care infectase de-a binelea urechea sănătăţii româneşti, striga pe toate posturile t.v. naţionale că „porcina va face peste douăzeci de mii de morţi”. Şi n-a fost aşa! Decesele naturale din spitale în acea perioadă erau fals puse pe seama gripei, tocmai pentru a întreţine efectul de panică în rîndul populaţiei, care trebuia să dea fuga la porţia injectabilă de mercur de calitate. Străinul de cauza României reuşise atunci să întreţină o psihoză în masă cu „porcina”. Am văzut cu toţii la televizor cum prin sate umblau „extratereştrii” în combinezoane şi glugi albe, cu măşti pe faţă şi le săltau bieţilor români orătăniile din ogradă, ca să le gazeze în tomberoane. Aşa au ridicat piaţa de carne de pasăre a comersanţilor din afară, îmbuibată cu antibiotice. Pe atunci, străinul curajos recomanda, ca pe o contracepţie femeilor, medicamentul Tamiflu, un antigripal fabricat de un concern farmaceutic, unde principal acţionar este Donald Rumsfeld – membru marcant al ideologiei care are ca obiect de activitate reducerea termenilor asemenea în lume. Adică a oamenilor.

Pînă şi tăiatul porcului la români a devenit politică europeană! Recomand ca la întoarcere din vacanţă, membrii „Porcăriei” din Casa Poporului şi guvernanţii noştri să beneficieze de o scanare cu antivirus şi vaccinare împotriva pestei porcine. Iată cum gripa aviară, porcină, mexicană, AH1N1, ovină, cabalină, căpuşele, tînţarul uriaş, E.coli şi ouăle stresate s-au pensionat pe caz de boală în România, locul în teren fiind luat de pesta porcină. Opinez că este vorba despre terorismul diplomatic, despre perpetuarea fricii, implicit a participaţiunii prin supunere necondiţionată. Mă întrebam la vremea aceea cu ce instrumente au măsurat autorităţile gradul de stres al oului românesc? Probabil l-au ascultat cu urechea, pentru că aşa a ordonat moşul Juncker, împleticitul Curţii Europene, pe care l-am văzut cu toţii beat, abia ţinîndu-se pe picioare, după un summit.

După această pestă, greu va mai ieşi porcul românesc în lume. Se vor întocmit legi şi programe pentru porci, fermierii îşi vor angaja traducători pentru bietele animale, care trebuie să grohăie în limbaj U.E.. Colonizatorii europeni trebuie făcuţi să priceapă că nu-i pasare ca porcul românesc şi nici pui mai sănătos ca al nostru, deşi, prin gospodăriile românilor, porcul asiatic l-a cam detronat pe Ghiţă al nostru. Românii trebuie să aibă în curte găini „euro 5″ şi să consume ouă nestresate, stresul găinilor fiind motivul unei crize artificiale care ar justifica scumpirea oului. Circ grandios!

Nu mai ştie cum s-o mai dea românul, atîta timp cît dulăii străini nu pleacă de la măcelărie, de lîngă ciolane. Aşa că, rămînem, în continuare, gazdele unor agresori lipsiţi de scrupule! Cine iubeşte jocurile lor? Dar jocurile Uniunii, care aduc profit numai ţărilor mari, precum Germania şi Franţa? Se cuvine să mai ştim un lucru: n-a murit nimeni de boala vacii nebune, de gripa aviară, porcină. Nici de muşcătura de căpuşă, nici de înţepătura ţînţarului ucigaş. E vorba de manipulări în serie, cu profituri uriaşe şi rapide, mai tari ca în industria hollywoodiană, pentru companiile farmaceutice. De trei decenii sîntem sabotaţi cu tot felul de gripe, vaccinuri periculoase, medicamente şi alimente burduşite cu substanţe cancerigene. România este sabotată din interior şi din afară, pentru că instituţiile de ordine şi control iau cina cu mafia autohtonă şi externă. Pesta porcină n-a ajuns ea, aşa de capul ei, în excursie în România! A avut bilet de avion cumpărat din vreme!

Sigur, şi porcii sînt animale domestice folositoare, dar dintre toate animalele porcii de la putere sînt cei mai porci. Porcii ăştia cu două picioare care guiţă în fel şi chip ca să ne smulgă votul, au făcut viaţa românului o troacă şi încă nu s-a descoperit un antibiotic care să ne vindece de mizerie, batjocură şi sclavie. Este aceasta o poveste de lungă durată şi de dureroasă aducere-aminte, consemnată şi de politicianul Ion Gigurtu, fost prim-ministru al României în anul 1940: „În cele patru graniţe ale ţării, şi pînă sus, totul e numai corupţie. Singurul lucru organizat în România Mare este jaful şi şperţul”. E lipsit de umor, dar mă întreb dacă Legea siguranţei naţionale mai funcţionează? Puţin cîte puţin, societatea a devenit un spectacol de pantomimă, un haos cu care împieliţaţii vor să ne obişnuiască. Zicînd odată cu Pascal, celebrul filosof francez de acum trei secole, „nu trebuie ca întregul univers să se înarmeze pentru a strivi ceva”, vă spun, sînt de ajuns manipulările administrate metodic. Demnitatea a devenit o formă de maladie, tratată, vedem, în consecinţă cu o gripă porcină, agenţii morţii fiind cei care comit periodic cîte un măcel, menit să desfiinţeze tot ce este românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*