Războiul fratricid româno-român

După cum se prezintă situația în statistici, românii vor avea parte în următorii ani de guvernarea aceleiași clase politice, criminale și  corupte care nu le reprezintă interesele. Infernul politicii românești este stăpânit de cloaca penală care deja s-a poziționat reciclabil pentru următoarele alegeri,  disimulând cu perfidie grija pentru nevoile cetățeanului în spiritul cel mai pur al demagogiei. Aceste scursori lacome și distrugătoare  pentru care trădarea de țară, furtul din avutul național și promovarea legilor anti-românești,  reprezintă principalele mijloace cu care operează pentru a nu își pierde averile și funcțiile. Eu, personal, dacă  aș vrea să votez cu un candidat independent, care nu a avut tangență cu politica infamă,  respectivul cu siguranță n-ar mai prinde turul doi de scrutin, fiindcă aranjamentele deja sunt făcute ca să câștige candidații partidelor care au mai fost la guvernare.

Drept urmare, nu  îmi mai rămâne nici o opțiune. Mi-e scârbă de românii care se ceartă între ei, luându-le apărarea penalilor politici, situați de o parte și de alta a taberei, fiindcă atât puterea cât și opoziția sunt pilonii aceluiași sistem mafiotizat care a condus România timp de trei deceni. Indiferent că provin din haznaua PSD, PNL, PDL, PMP, UDMR, ALDE, USR, PC, PP și alți traseiști și tehnocrați, TOȚI SUNT LA FEL! Cât de ticăloși pot fi acei români ( doar cu numele)  care  își vând  singurul drept cetățenesc  pe care îl au în schimbul unor avantaje insignifiante. Merită oare să compromiteți  viitorul urmașilor voștri pentru un pix, o găleată, un kilogram de zahăr și un litru de ulei? Dacă așa  credeți,  înseamnă  că vă meritați soarta nenorocită. Păcat de cei care  doresc  o schimbare în bine și nu primesc sprijinul necesar,  fiindcă voi lașilor sunteți o piedică în calea celor care luptă  pentru instaurarea normalității în România.

Cel mai mare dușman al României este infama clasă politică care acaparat toată puterea și influența asupra societății românești datorită atitudinii de neimplicare și nepăsare a cetățenilor pentru propria lor bunăstare. O țară în care a ajuns ca politicenii cu numeroase dosare penale la activ să se plângă de abuzurile justiției  înainte de a fi trași la răspundere în conformitate cu rigorile legii, este o țară pierdută, lipsită de orice șansă a schimbării în bine. Nu uite tu românule trădător aflat în sprijinul  unei părți  sau  alteia  a baricadei clasei politice că această trădare îi va costa scump pe urmașii urmașilor tăi.

Nu uita, românule trădător, că toatea acestea ți se vor întoarce împotrivă la un moment dat. Dominația oligarhiei politice axată pe servirea propriilor  interese cât și pe cele ale  cercurilor oculte care i-au sprijinit la putere, a  subjugat societatea extinzând corupția la toate nivelele,  astfel au ajuns ei să acumuleze tot capitalul bănesc  făcând ca țara să nu se mai dezvolte.  Impactul corupției a anihilat orice formă de protest eficient la nivel civic, făcând ca acest  fenomen distrugător să nu poată fi eradicat. Elita politică românească, o veritabilă caracatiță mafiotă, își asigură longevitatea prin procedee funcționale neortodoxe recurgând adesea la  manipularea electoratului care devine unealta cea mai fidelă și eficientă în atingerea obiectivelor menținerii puterii  lor excesive.

În România democrația servește drept surogat puterii discreționare de care se bucură infamii clasei politice. Această gravă stare de lucruri va persista la nesfărșit, deoarece un grup de oameni, minoritari, au putere de decizie asupra majorității care se lasă condusă,  lipsită fiind  de interesul unei  schimbări  pozitive,  făcând imposibilă apariția unei clase politice autentice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*