Hoața (generală!) de emoții colective…

Păi’, să mai facă un miting! Să dovedească faptul că ea are dreptate, nu să impună virtual (!) o minciună (de partid), să ne demonstreze cum că milioane de oameni se înșală. Altfel, nu merge, că noi nu putem fi parte a minciunii, a falsului, a pupincurismului de care se bucură Gabi Firea la nivel de partid și primărie…

Să vorbească dară la partid! Să-i mai aducă o dată pe amărâții aia care nu prea știau ei de ce au venit la București, ba, unii dintre ei mai și credeau că trebuie să răstoarne guvernul (!), ferice pentru Livache, Olgache și alți socialo-dandana că „manifestanții” au aflat la timp că puterea e chiar a ălora care i-au adus aici (sigur, a nu se confunda cu lozinca „Puterea e a lor, a celor mulți”, că nu e!), așadar, să mai strângă de un miting, să facă un melanj între „laterniștii” imitatori și mitingiștii de aniversări, ăia de la Ponta, să-i bage pe toți pe Arena Națională. Și să o aclame acolo pe duduia Găbița până nu or mai putea.

Sigur, „cusher” ar fi, nu pentru haita roșie dimprejurul compasului cu stea în frunte, dimprejurul acelei gume de om, supramestecată și scuipată de vremuri, azvârlită acum peste noi și  pe post de bomboană pe ceea ce  unii vor să ne-o servească drept coliva democrației, ci față de noi, să refacă evenimentul pe arenă. Fără mitingiștii din teritoriu! Doar noi!

Ai curaj, Găbiță? Te bagi, Livache? Că noi mai mergem o dată pe Arena Națională, chiar de vă apucați să tăiați bilete la intrare, noi tot venim! Dar voi? Mai aveți cu ce?

Mai are Găbi Fi(i)rea curajul să urce pe podiumul ăla? Că tupeu, știm că are! Dar curaj o mai avea aceea care se încăpățânează să rămână doar „fătuca” (cam pârguită, e drept!) de prompter pentru alții?

Atunci să vedem cine va fi huiduit! Să revedem, mai bine zis!

Atâta nesimțire, tupeu și aroganță… Și un furt intelectual de parcă nu le ajung coțcăriile pe spatele nostru. Acum și un mizerabil furt intelectual, o asumare nemeritată a muncii altuia. (Mai bine furai și tu, ca tot pesedistul, un doctorat, măi Gabiță, nu bucuria noastră, nu momentul Simonei!).

Pesemne, primărița nici nu a realizat țopismul crăcănat la care s-a dedat pe podiumul Arenei Naționale! Iar dacă s-ar fi limitat doar la o însoți pe campioană până la podium, fiind gazda evenimentului, supărarea țoapei pe toți cei ce au huiduit-o (între noi spus, merita și câteva brichete pentru colecția personală, ediția 2018 „Cap de bour pesedist”!) era îndreptățită.

Dar să urce pe podium?! Să spurce locul sfânt al campioanei?

Acolo era locul în care doar campioana trebuia să fie. Și numai Simona putea să-i invite pe ceilalți lângă ea. Pe toți cei deveniți, la evenimentul ei, doar niște băgători în seamă.

E drept că, oricum, doar Simona a strălucit, gloaba primăriei arătând chiar a crupieră rătăcită!

De fapt, problema lui Gabi Firea este că nu știe să fie gazdă. Și nu pricepe în ruptul „colecției” că de pe fotoliul primăriei trebuie să se comporte doar ca o gazdă. Atât! Pentru că orașul ăsta nu e al ei. Ea nu este proprietară printr-un titlu semnat de la partid! Nu este o „moșieră”, nici a Primăriei, nici a Arenei Naționale, nici a orașului, nici a emoțiilor noastre și timpului nostru! Căci nu a primit Primăria pe buletinul de vot!

În plus, acolo, pe Arena Națională, Simona a venit pentru a ne aduce un pic din marea arenă pe care a jucat. Or, Fi(i)rea a intrat ca o țoapă de mingi de teren, una beteagă, în arealul unei campioane. Și nici dacă făcea asta chiar la Roland Garros și nu ar fi fost un gest atât de mizerabil.

Rușine Fi(i)rea! Vivat Simona!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*