Este moral să trimiți nişte nevinovați în închisoare?

În timp ce politicienii noştri se trag de păr, demonstrându-ne pe la televiziuni cât sunt de buni unii față de alții, adevăratele drame ale românilor, care te sfâşie!, nu se mai termină… Accidente grave de muncă, discriminare, copii sechestrați din sânul familiilor, fabricarea de dosare împotriva Nevinovaților, părinți aruncați în închisoare prin toată Europa!… Aceasta este soarta a mii şi mii de români!

Această tragedie a poporului român mai este un secret pentru cineva?!

M-am săturat de vorbele politicienilor, m-am săturat de impotența lor, mă sfiez eu însumi să mai vorbesc când văd nedreptăți uriaşe la fiecare pas. Dar ce facem când nişte Nevinovați sunt trimişi pe nedrept la închisoare?! Închidem ochii, ridicăm a neputință din umeri, ca politicienii?!

În acest moment, există familii româneşti cărora instanțe străine le-au fabricat dosare. Pare ciudat pentru cineva neavizat să audă că în Europa noastră au loc lucruri abominabile, ca în Evul Mediu, cu complicitatea instituțiilor de forță ale diferitelor state „europene”. Adică, îți reclami Drepturile încălcate, intri în colimatorul lor, ți se fabrică un dosar frumos, din răzbunare, iar apoi eşti condamnat!

Ce îți rămâne după aceea de făcut?! Să mori cu dreptatea de partea ta, române!

Statul român ridică din umeri neputincios, politicieni fără conştiință spun că nu au cum să te apere în fața Abuzurilor unei instanțe judecătoreşti străine. Te trimit în Închisoare NEVINOVAT, fără remuşcări, trebuie să ispăşeşti o pedeapsă, Gheorghe, Ioane, pentru că te-ai născut român, iar Laşitatea celor care ar trebui să te apere este mare!

Este evident că sistemul european de Justiție are lacune grave. Este evident că multe instanțe judecătoreşti din diferite țări comit abuzuri, încălcând legea în mod flagrant. Este evident că o mână o spală pe cealaltă, batjocorind cetățeanul, în multe cazuri, un român Nevinovat.

Iar, atunci, ajungem la aceeaşi întrebare… Ce facem în astfel de cazuri? Dacă într-un sistem dictatorial, condamnat chiar şi de CEDO!, ți se dă o condamnare pe baza unor măsluiri şi martori falşi, România nu are cum să te apere?! Îşi trimite propriii cetățeni Nevinovați în Închisoare, extrădându-i?!… Este posibil aşa ceva?!…

Este! Stau mărturie românii ajunşi în situații tragice, care nu au posibilitatea să-şi probeze Nevinovăția! Polonia sau alte state nu îşi extrădează cetățenii! La noi, însă, este o stână fără câini…

Politicieni români, care vă războiți între voi pentru te miri ce, faceți ceva şi pentru propriul popor! Faceți ceva şi pentru Victimele injustiției europene! Ați ajuns să trimiteți Nevinovați în Închisoare?! Considerați că Legile Justiției (?!) Europene sunt imuabile?!

Dacă o lege este strâmbă, luptați pentru înlocuirea ei!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*