PSD și PNL – o apă și un pământ!

S-ar putea, e sigur, ca zeloşii psd-işti să mă blameze, dar, în definitiv, nu are importanță dacă PSD zboară acum, a intrat în picaj, avariat sau merge până în pânzele albe cu aberațiile sale. Anumite lucruri ar trebui să-i dea de gândit chiar şi celui mai înfocat susținător PSD…

1. Numai Nicolae Ceauşescu se bătea cu pumnii în piept, susținând că reformează! În realitate, numai el şi cu Elena rămâneau stăpânii absoluți, stâlpii Țării, în timp ce bieții comunişti erau tăvăliți prin praf, aruncați precum lucrurile ieftine, la tomberoane, şi toate acestea, în numele Reînoirii unui PSD… Aşa s-a întâmplat şi la această mascaradă de congres, dl Dragnea – cu toate actele de vânzare-cumpărare a filialelor pe masă!- nu a îndrăznit să rişte şi să-şi pună funcția la bătaie. A fost „reales” precum Ceauşescu odinioară, de voința națiunii psd-iste… Ce Reformare e aceasta?!

2. Prin noile criterii invocate, 50 la sută femei, 50 la sută bărbați, şi reprezentanți din toate regiunile de dezvoltare în conducere, fiul luminat al PSD-ului a scăpat de cei mai incomozi adversari, adică, tocmai de oamenii care îndrăzneau să-i spună adevărul în față… De aici în colo, va fi o înțelegere deplină în PSD, doamna Viorica va perora, stâlcind în continuare cuvintele, – nu are importanță însă, şi aşa nu le înțelege!- Țara va ajunge pe culmile cele mai înalte, Caracalul va avea centură ocolitoare, vom construi spitale, fabrici şi uzine, salariile vor creşte demențial!

3. Când atâtea capete au fost tăiate, întrebarea întrebărilor este: cui foloseşte această stratagemă de anihilare a adversarilor? PSD-ului? Țării? Mă îndoiesc! Circul continuă, însă…

4. Cu asemenea Incompetenți nu este de mirare că toți îşi iau lumea-n cap! Românii pleacă pe capete din Țară, instituțiile de forță ale statului se află în criză, Educația, Sănătatea sunt la pământ, doborâte de experimentele PSD-ului, care promovează în funcțiile cele mai importante din stat agramați, inculți, oameni fără caracter, şantajabili… Cum să progresăm cu asemenea exemplare?!

Români! Nu are importanță în ce partide suntem. Toți oamenii de caracter, integri, patrioți trebuie să se unească. Numai punând în fruntea Țării astfel de oameni, şi Competenți, în plus!, vom reuşi să salvăm România noastră! Aceasta este Soluția!
Dar despre morți, numai de bine!, se spune…

În timp ce PSD va suferi o implozie din cauza distrugerii ideii de democrație minimă, în propriul partid, PNL alunecă pe o pantă din ce în ce mai periculoasă… În țara noastră dragă, nu se poate face opoziție decât cu bâta, atâta pot aceşti neaveniți, atât îi duce capul!… Marele lider liberal, obscurul Orban, grăieşte:

„…Vreau să văd fiecare lider PNL cum dă cu parul în fiecare şef de Consiliu Județean PSD, în fiecare primar PSD, în şefii de deconcentrate PSD.”

Cu asemenea rudimente de gândire însă, să spunem drept, PNL este de plâns. Nici măcar simbolic nu poți vorbi aşa. Ce fel de Opoziție este aceasta?! Luptăm pentru prosperitatea Țării sau este numai o reglare de conturi între găştile de mafioți?! Noi nu suntem pentru etichetarea nimănui. Apreciem ceea ce este pozitiv – dacă este!- la orice partid, dar nu vom face niciodată Opoziție, numai pentru a-l distruge pe adversar. Răzbunarea nu este arma oamenilor inteligenți. Tandemul Iohannis-preşedinte & Orban-prim-ministru este dezastruos. Nu are sens să îndeşi mai mult decât încape într-o biată tărtăcuță, domnilor! Două tărtăcuțe goale nu înseamnă nimic pentru Țară. Sunteți la fel de Incompetenți. Şi, scuzați-mă, stimabile Orban! Puteți fi un nostalgic de pe vremea cavalerismului, dar într-o dezbatere directă, Liviu Dragnea vă face praf! Acceptați adevărul! Amândoi îmi displaceți şi vă tratez la fel.

Soluția şi pentru PNL şi pentru PSD este… Oameni Noi. Competenți. Patrioți. Care să lupte şi pentru țara locuită cândva de 20 de milioane de români…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*