„Geții care ne privesc”

Actorul și scriitorul George V Grigore, colaborator alziarului nostru, continuă seria cărților în care dezvoltă o decriptare proprie a istoriei noastre vechi, a Geților de Aur primordiali. După primele două volume („Geții de aur” și „Zeii geți cu ochi albaștrii”), acum avem în librării „Geții care ne privesc”.

Având la cuprins teme precum: Mormintele războinicilor daci din Meseşenii de Sus (jud. Sălaj); Mormântului princiar al Frăției Getice de la Peretu – Pirum (Teleorman); O poveste din Balcani; De ce Președintele Nicolae Ceaușescu și-a dorit un Sceptru regal?; Sensul simbolului pierdut al Divinității – Religia universală Valaho-Egipteană a Geților de Aur Primordiali transmisă tuturor culturilor antice; Cele mai vechi urme de pași ale Omului de Neanderthal din lume: Peștera Vârtop din România; Povestea din Iliada, mai veche cu 1000 de ani decât se credea; Fenomenul Petrache Lupu de la Maglavit; Mormântul Frăției Getice de la Agighiol-România și Tezaurul regelui Cotys; Obiceiul getic milenar al „Boului înstruţat”; Kozonului dacic de aur și mesajul său neștiut; Scuturile ritualice geto-dace din Cetatea Piatra Roşie; Tezaurul geto-dac de la Sâncrăieni (Harghita); Muntele zidit al geto-dacilor din Covasna – Cetatea Zânelor, autorul George V Grigore dezvoltă teme studiate în timp și care au mai apărut în paginile ziarului Națiunea – Continuitate pentru neam și țară, sau în alte publicații.

Pornind pe filonul bogat al istoriei noastre antice, autorul decriptează în stil original simbolistica artefactelor descoperite de arheologi și caută semnificații spirituale și cultice încă nebănuite până acum. În seria acestor cărți urmează cât de curând „Adamclisi – Pământul lui Adam”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*