România îngenunchiată de cămătari…

…Că suntem vânduți, că ne-au amanetat până şi aerul pe care îl respirăm, este un fapt! Unde s-au mai pomenit însă dobânzi de 4 000 sau 7 000 la sută sau chiar mai mult?!… În ce colț de Iad s-a mai întâmplat asemenea Înşelătorie în masă, Tâlhărie la drumul mare, Escrocherie plăsmuită de Şarlatani, cu concursul larg al Băncii Naționale şi a găştilor mafiote de partid?!… (Potlogarii nu au partid, la noi, ei scot numai panglici pe nas când ademenesc oamenii, aruncându-i în plasa cămătarilor!).

Dramele românilor ajunşi sclavi, aruncați pe drumuri de cămătari, sunt inimaginabile! Un guvernator etern, Mugur Isărescu, îmbogățit peste noapte, din munca sa cinstită!…, a legiferat Tâlhăria, pentru că Tâlhărie este să-ți iei consilieri la BNR, care să-şi deschidă propriile afaceri cămătăreşti, spoliind oamenii!, trecând peste orice conflict de interese…
(S-a autosesizat cineva?!… Nimeni! Se doarme…).

… Nu aş vrea să mă cobor sub anumite limite, dar, în acelaşi timp, trebuie să-i întreb pe unii, în modul cel mai deschis… Ați uitat, Nesimțiților, de ce s-a pornit răscoala de la 19007?… Luați manualele de istorie, deschideți-le şi citiți din nou despre spolierea poporului român, despre lăcomia cămătarilor evrei (Atenție! Nu sunt antisemit!), lăcomie care n-a mai putut fi suportată… Aşa vreți să se ajungă şi azi?

Nu v-ați îmbuibat de ajuns, furându-i pe alții? Nu ați aruncat din casele lor, pe drumuri, destui români? Nu şi-au pus capăt zilelor, în fața metodelor voastre mafiote, destui oameni? Opriți-vă cât mai e timp!

… Un senator liberal, Daniel Zamfir, a propus un proiect de lege privind plafonarea dobânzilor. Propunerea sa este un lucru normal, în concordanță cu legile europene. Toate țările dezvoltate, Franța, Marea Britanie, etc., care au respect față de propriii cetățeni, au prevăzute aceste legi. Numai la noi, Tâlhăria, Jecmănirea românilor sunt consfințite de guvernanți şi de structurile antinaționale ale BNR!

… În loc să fie susținut de PNL, senatorul Daniel Zamfir este boicotat chiar de şeful său de partid, Ludovic Orban, această figură sinistră a liberalilor! (Dacă mai înainte aveam o cât de mică simpatie față de el, privindu-l ridiculizat de dl. Antonescu, rămân perplex astăzi, constatând gravele abateri morale ale acestui Orban care a orbit de tot!… A propos, omul şi-a mai luat un consilier, dar nu specialist în relații umane, ci… în culturism!).

Trebuie să li se facă dreptate românilor!

1. Plafonarea, nu numai a dobânzile viitoarelor credite, dar şi dobânzile creditelor luate anterior, iar toți cei care au permis Jaful cetățenilor români să fie traşi la răspundere!; 2. Românii jefuiți – prin cârdăşia Băncii Naționale!- să fie despăgubiți, acordându-li-se chiar daune morale pentru Teroarea la care au fost supuşi; 3. Se vor confisca averile tuturor Mafioților care au închis ochii la dramele românilor, permițând Jaful, indiferent dacă averile respective sunt sau nu pe numele lor!

Pentru că nu medalii de onoare merită aceşti Infractori, ci supravegherea în celule de maximă securitate, spre binele propriei Țări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*