Terapia pietrelor…

Piatra este un DAR al zeilor, căci nimic din ce este făcut nu-i întâmplător. Există un punct de plecare și-o etapă, care vin în timp: etapă iluminării. Piatra, Talismanul Cer-Pământ ce poartă în pântece mesaje din necunoscut. Bucăți de stele căzătoare erau purtate de „șamanii indieni” drept amulete.

Regnul mineral este o sursă de informații vitale. Cristalele sunt minerale folosite în terapii alternative, fiind o practică străveche. Aceste pietre amplifică energiile naturale imprimând ființei armonie și echilibru, în același timp anulând dezechilibrele.

De exemplu, cuarțul transformă energia solară în electricitate și în dispozitive numite celule fotoelectrice. Capacitatea acestuia de-a vibra în ritmuri precise este folosită la obținerea aparatelor de măsură a timpului, extrem de exacte. Cuarțul focalizează energia. În lasere, cristalele ne permit să măsurăm distanța până la Luna cu precizie de secunde. Este vital, este necesar, fără el nu se poate. Este o ființă vie ce amplifică energia corpului și gândurile, conferind forță și claritate.

Este un coridor între dimensiunile fizice și mentale, înlesnind comunicarea și dirijând corpul fizic spre echilibru. Este bijuteria perfectă, simbolul spațiului infinit și al purității. Entitate vie cu puteri magice, este cea mai versatilă și multidimensională piatră din tot Regnul Mineral. Cuarțul poate fi programat, este cel mai puternic amplificator curativ și energetic de pe planetă. Cristalul este o piatră a luminii și este folosit în scop metafizic, în extinderea conștiinței. Ajută la dizolvarea semințelor karmice, filtrând și amplificând toate emoțiile trăite.

Cu ajutorul său se poate comunica telepatic, se pot face vindecări și vizualizări în viitor. Este un portal către alte lumi situate în dimensiuni paralele. Dacă se acționează conștient pe toate cele trei planuri: energetic, mental și spiritual, vindecarea trupului se face rapid. Cristalul este puntea între voință omului și corpurile sale subtile. Din păcate însă, omul nu are încă nivelul de conștiința să acționeze asupra bolii. Cristalul însă, poate face asta acționând în mod natural. Cristalul se așează pe zona aflată în suferință. De preferat să se înceapă cu chakra inimi (timusul) care are formă de fluture și care asigura imunitatea celulară.

Cristalele sunt Spirite Minerale care au cod personal, nume, vârstă, personalitate și foarte multe cunostiințe stocate în el de zeci de milioane de ani. Cristalul trebuie îngrijit, așteaptă iubire și atenție, trebuie ferit de atingerea altora și se păstrează într-un săculeț de mătase sau piele. Este o lume fascinantă, lumea lor.

Cristalele de mînă sau clusterele din cristale formează adevărate comunități, vibrând la unison. Au aceiași lungime de undă, emițând pe arii extinse energii armonioase. Așezate în camere, birouri, săli de așteptare, cabinele medicale, săli de operație, ele vor genera câmpuri energetice pozitive, liniștitoare și pline de iubire. Cristalele care au suportat modificări (tăiere, șlefuire), formă de piramidă sau alte forme, capătă proprietăți speciale și au însușiri aparte. De exemplu Piramidă lui Keops nu este neapărat un mormânt, ci un instrument de amplificare a energiilor prin însăși structura sa, având în vârf un cristal sferic imens.

Sferele din cristal (altă formă deci) emit energii în toate direcțiile, creând un câmp pulsatoriu, fiind un extraordinar acumulator de date. Procesul vindecări prin Cristaloterapie, este declanșat în momentul stabilirii cauzei care a generat suferința.

Câteva exemple: Granatul este folosit pentru îndepărtarea problemelor la organele genitale, tulburări de menstruație și erecție; Rubinul pentru cei emotivi și dezorganizați, imprimă ordine și curaj; Cuarțul fumuriu dizolvă furia și sentimentul frustrării; Ochi de soim mărește încrederea în Sine (a celui ce îl poartă); Onixul absoarbe energiile negative, golește mintea pentru a facilita intrarea în zonele subconștiente; Turmalina neagră mărește rapiditatea reacțiilor, se recomandă a fi purtată de către cei paralizați și suferinzii de oboseală cronică; Hematit-ul purifică sângele, întărește sistemul circulator și ficatul; Opalul mărește discernământul; Sardonix-ul stimulează iubirea, ajută pe cei superficiali să pătrundă în esența lucrurilor; Piatra lunii trezește latura romantică din ființă; Cuarțul roz denumit și piatra iubirii, emană o energie blândă, ne ajută să depășim traumele din trecut și să trezim în noi sentimentul iubirii necondiționate. Se sacrifică pe Sine pentru ca purtătorul să poată merge înainte. Au existat cazuri când micuțul cristal roz a explodat pur și simplu în timpul meditației, din cauza suferinței celui care a meditat cu el; Carneol-ul armonizează energiile sexuale, transformându-le în creativitate, Jasp-ul roșu, dă energie și este de mare ajutor în timpul sarcinii.

Acestea au fost doar câteva exemple edificatoare pentru a putea vizualiza tabloul complet al forței ce animă regnul mineral.

Un lucru esențial: există o legătură strânsă între cristal și cel care-l poartă. Legea rezonanței este fundamentală și să nu uităm: gândul domină în tot ceea ce facem, el se imprimă și în piatră, de aceeia este bine să fie un gând de pace, lumină, armonie, înțelepciune și sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*