O recapitulare sumară…

Deşi mulți sunt gata să se strângă de gât pentru ideile fixe în care cred, haideți să ne reamintim numai câteva lucruri din trecutul nostru nu prea îndepărtat!

În Campania electorală din 2016, dl. Dragnea flutura pe la televiziuni celebrul program de guvernare al PSD! Ce s-a ales din acesta, oare? Mai țineți minte, domnule Dragnea, când mințeați cu seninătate, fără să clipiți din ochi!, că nu vom mai plăti aia, nici cealaltă, că se vor revărsa râuri de lapte şi miere în țara întreagă?! Haideți să ne uităm la declarațiile dumneavoastră, să vedeți ce ați spus şi să tragem concluziile după aceea! Înregistrările video sunt disponibile pe internet!

Cine a MINȚIT, popor român?… „Îndrăzneşte să crezi”, pe mai departe, în PSD, atunci!

Simțiți că plătiți mai puțin, români, acum? Amintiți-vă de formularul 600, dar nu vă plângeți de milă! Stați la cozi infernale, liniştiți, partidul le va rezolva pe toate! A şi dat o dispoziție să se amâne infernul acum… Întrebarea, însă, este, dacă au fost atât de sinceri cu noi şi profesionişti, de ce le-a trebuit asta?! Cine a avut interesul să-şi bată joc efectiv de sute de mii de români şi să-i umilească?!

Trei guverne PSD, dărâmate într-un an de zile, chiar de către PSD!, nu sună prea bine! Mă tot gândesc, cu toată intervenția statului paralel, să nu ai tu chiar pe nimeni din PSD, în care să ai încredere, e cam trist! E dezolant! Sunt toți oportunişti?Sau dl. Dragnea se străduieşte să construiască o pepinieră de slugi?! Legile Justiției nu sunt prea rele, să spunem adevărul!, a confirmat şi preşedintele senatului, Tăriceanu!… Multe lucruri sunt bune în stabilizarea Justiției țării, numai că, pe ici pe colo, prin punctele esențiale, am vagi îndoieli… Mă tem că totul e o făcătură! Şi în alte țări, Procuratura e subordonată ministrului Justiției, numai că în nicio țară n-am văzut penali în guvern sau în vreun partid, trăgând sforile! În nicio țară n-am văzut c-a dat norocul din senin peste politicienii patriei, care s-au îmbogățit cinstit, din munca de bugetari, cu mult mai mult decât s-au îmbogățit alții în Apus, în o mie de ani!

Tu, pensionar sărac de la bloc, plânge-le de milă domnilor politicieni! Îți vor mai da 100 de lei la pensie în timp ce ei vor fura mi-li-ar-de! Eşti de acord cu mine, PNL?… Luptă în continuare, să scuteşti de la plata impozitelor bogați care AU FRAUDAT țara şi nu şi-au plătit dările, în timp ce săracii acestei țări sunt despuiați de Anaf! Dragnea primeşte cu brațele deschise PENALII în guvern! Bravos, domnule! Aşa integrare, mai rar! Să mai spună acum cineva că România a rămas cu sute de ani în urma altora!

Dacă ne punem mințile – Mândri că suntem români şi gândim prea puțin!- vom ajunge şi în… epoca de piatră cu oamenii aceştia! Există PREDICTIBILITATE în statul român? Legile se schimbă tot timpul! Dacă i se năzăre cuiva ceva, supune de dimineață o prostie, dă o ordonanță de urgență o oră mai târziu, oamenii ies în stradă, iar, bulversați, dar apoi ni se explică faptul că totul nu a fost decât o eroare regretabilă de „comunicare”!… Chiar şi guvernul se „analizează” tot timpul, iar viața lui stă într-un fir de păr! Vai!

Acum s-a trezit şi președintele Iohannis!… Nu e aşa că dânsul s-a temut cumva de „suspendare” sau alte cuvinte amenințătoare când a acceptat noul „premier” al patriei, eminența cenuşie, coana Viorica! A analizat numai, s-a gândit doar ca milițianul, trei zile la rând, până să deschidă gura! A avut un lapsus, dar l-a depăşit! Evident că dumnealui va lupta cu Infracțiunea, Corupții, Penalii, şi dăi şi dăi, mamițica mea, ca la ‘44!… Să vezi acum! Pensiile au crescut!Salariile au crescut!Impozitele au scăzut considerabil! Viața s-a îmbunățățit sunbstanțial!

Credeți-mă, frați români! Nu vă înțeleg. Ce mai vreți atunci? De ce sunteți atât de egoişti?! De ce părăsiți țara?…

…Dacă nu vom mai crede în vorbele lor, dacă vom deschide bine ochii, vom vedea, poate, lucrurile aşa cum sunt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*