Țara întreagă e a lui Dragnea!

Nu sunt adeptul loviturilor de stat. Deşi sunt o mână forte…

Ceea ce se întâmplă însă în aceste momente în statul român este mai mult decât tragic! Iohannis, această umbră letargică, înşelăciunea şi mustrarea noastră, de toate zilele, de conştiință – pentru că l-am votat!- a murit instantaneu când a înghițit paharul cu otravă pe care PSD i l-a pus în mâini!

Atâta Laşitate, să recunoaştem, n-am văzut şi nu vom vedea prea curând! Domnul Iohannis – Preşedintele laş a îngropat visul Opoziției prin frica sa şi lipsa de imaginație!
Nu „Stabilitatea” țării, predictibilitatea unui viitor tot mai incert sunt plauzibile, ci amărâtul de scaun, de care se agață ca un înecat, scufundat în apă… Țara întreagă e a lui Dragnea acum, domnule Iohannis, fiți mândru!, a elitelor şi esențelor tari, a „lui tanti Mița”, care ne va conduce spre zări necunoscute…

Prin faptul că PNL, USR, PMP au cerut alegeri anticipate – respectându-se legislația țării!- parlamentarii acestor partide sunt de apreciat. Niciunul dintre ei nu ar fi avut siguranța că, la eventualele alegeri anticipate, ar fi fost reales. Au pus însă binele țării înaintea lor!

Prin faptul că PSD şi-a îngropat propriul guvern de două ori, a intrat în istorie! Domnul Dragnea afirmă că „nu a avut mână bună” în numirea prim-miniştrilor, ca şi când ar juca zaruri cu viața oamenilor!… Nu nenorocul său este de vină însă, ci lipsa sa de cultură politică, diletantismul, ca şi oportunismul şi bădărănia celor din jurul său. Chiar dacă statul paralel ar fi intervenit pe lângă domnii Grindeanu sau Tudose, corupându-i, să nu ai tu, să nu găseşti în structurile PSD un singur om curat, competent şi loial partidului, este de speriat! Este atât de trist!

Dar, aceştia sunt oamenii, academicienii care ne conduc!…

Aşa că, haideți la drum cu tanti Mița biciclista, țara întreagă e a lui Dragnea acum! Vor mai trece încă şase luni până la următoarea pană, când cauciucurile vor ceda sau cine ştie, lanțul iubirii se va rupe, lăsându-l pe domnul Dragnea de izbelişte, în drum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*