Pedofili şi detractori…

Se pare că, nici după grozăvia, şocul, dezgustul pe care l-am suportat toți, când am văzut această brută, eugen stan, agresând sexual copii, nu suntem capabili să lăsăm mizerabilele jocuri politice la o parte şi să facem dreptate…

1. Ne place, nu ne place, în Poliția Română există și mulți neaveniții, care îşi dau mâna, protejându-se reciproc, căci omerta „Cosei Nostra” este adânc înrădăcinată în multe dintre structurile poliției, iar oamenii nu sunt interesați să facă dreptate, ci să acopere numai urmele… Cum se explică faptul că polițistul pedofil şi-a putut face de cap, cu binecuvântarea colegilor şi a şefilor!, atâția ani de zile în care dovezile, martorii, victimele – copii nevinovați!, au fost încă o dată siluiți de Poliția Română?! În orice stat civilizat, toate aceste capete seci, de la cele mai joase eşaloane şi până sus, în vârf, ar zbura! Ar fi dați afară, imediat!, din poliție şi deferiți Justiției! Pentru că trebuie să răspundă şi penal!

2. Putregaiul acesta, cangrena s-a întins cam peste tot. Cu o aşa subcultură enormă, întreaga Poliție, ca organizație trebuie Reformată. Poliția nu are rutine îndeajuns de bune, nu analizează în spirit critic propria muncă, nu-şi promovează oamenii oneşti şi capabil, ci, dimpotrivă, detractorii! Nu poți să te scuzi, băgându-ți capul, la infinit, în nisip. Cazul acesta nu este izolat. Cine ne poate garanta nouă că este vorba numai de un pedofil polițist şi nu de o întreagă rețea, aşa cum s-a descoperit şi în alte țări?! Amintiți-vă de Belgia, Norvegia, etc. etc.! Tăiați în carne vie, oameni! Faceți dreptate şi deparazitați structurile Poliției! SĂ PLECE TOȚI!

3. Să acceptăm adevărul! Dacă tatăl copiilor nu ar fi postat pe facebook imaginile cu pedofilul, Poliția ar fi muşamalizat din nou cazul! Lucrul acesta ar trebui să ne dea de gândit… Când ne unim, când suntem solidari, nici măcar tăvălugul mafiei nu poate trece peste noi!

4. Nu etichetez oamenii şi nu-i împart în buni sau răi după crezul politic! Eu cred că, indiferent de partidul din care face parte, fiecare om trebuie apreciat pentru CEEA CE ESTE! (Dacă este, întra-adevăr!). Ministrul Carmen Dan este atacat suburban. De ce țin unii să ne reamintească mereu că doamna Dan a fost o „secretară”? E ca şi când ai spune că un muncitor, o femeie de serviciu, un țăran nu se poate ridica niciodată deasupra condiției lui, trebuie numai să moară, Țara nu are nevoie de ei, ci numai de titrați, academicieni, de indivizi care şi-au cumpărat rangurile şi ne impresionează prin tinichelele lor! Din proprie experiență, vreau să vă spun că, uneori, a trebuit să dau afară, în Norvegia, profesori cu două-trei „master-grader”, pentru incapacitate!, angajând temporar, în funcțiile lor, oameni simpli, asistenți, care au funcționat mult mai bine! Lucrurile sunt, relative, deci! Cu excepția acelui nefericit „decât”, mesajul doamnei ministru Carmen Dan a fost de bun-simț şi la obiect. Să nu mai politizăm lucrurile!

5. Premierul Mihai Tudose vrea, dar nu poate!… Nu că nu l-ar lăsa domnul Dragnea sau alți aliați, „Statul paralel”… El este tipic politicianului român, fiindu-i imposibil să se desprindă de dogmele lui, de experiența sa şi de ce a văzut în juru-i! În interviul de la Antena 3, domnul Tudose a spus şi lucruri cu care sunt de acord, dar a bătut şi câmpii, greoi, hâtru, fără prea multă viziune şi discernământ… A înfierat-o pe minstra Dan, ceea ce nu prea e corect – Rufele murdare nu se spală în public!- a trimis săgeți în diferite direcții, a vorbit, povestit, etc. etc., presărând aluzii… Nu ştiu de ce, ascultând, mi s-a tot întărit convingerea că, prin astfel de politicieni, România rămâne, cu o sută de ani, acolo unde este… În urma altora! Soluția este… OAMENI NOI! Care să fie mânați de cel puțin trei lucruri… CARACTER, COMPETENȚĂ, PATRIOTISM…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*