Apucături rasiste…

Mare zarvă mare în Austria, unde cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, după ce, împreună cu clica din care face parte, a venit cu tot felul de acuzații abracadabrante la adresa țărilor „est-europene”, care, vezi Doamne, ar exporta şomajul în săraca Austrie! Da, Da! În acea Austrie care nu amintește de faptul că ne fură petrolul, acea Austrie cea care ne taie pădurile, care ne jefuieşte oamenii prin băncile ei, şi ne spoliază, de fapt, tot ce avem! Ea vine acum, din puțul unei gândiri „metafizice”, periorând alte mostre de solidaritate pentru cei înjosiți în țara lor chiar de către lupii îmbrăcați în piei de oaie, și care ne predică astăzi, bătându-ne obrazul…

Alocația pentru copiii românilor care muncesc în Austria – copii părăsiți cu inima frântă de aceşti români!- li se pare prea mare acum! Un copil român, care trăieşte în sărăcie, în România, spun ei, nu poate avea 200 – 300 de euro alocație, la fel ca în Austria! De ce?! Pentru că suma aceasta este aproape cât un salariu mediu în România! Morala: Dacă ai devenit o colonie şi te numeşti România, dacă nu mai ai niciun drept în fața străinilor care te jefuiesc sistematic, precum face Austria cu noi!, dacă salariile propriilor cetățeni sunt la limita groazei în România, nici copiii nu sunt scutiți de calvarul sărăciei! Ei trebuie să sufere pentru că sunt români! Dacă le-ai condamnat părinții, trebuie să-i condamni şi pe copii! Ei trebuie să primească alocație redusă din Austria pentru că părinții lor, care zilnic se suie pe cruce, acceptând muncile cele mai de jos, în Austria, dar care contribuie în mod evident la bunăstarea acestei țări, nu au niciun drept, chiar de sunt europeni! Statul austriac îi tratează ca pe nişte rebuturi de la marginea continentului, iar drepturile copiilor lor sunt considerate o simplă pomană de cancelarii rasişti!

Ce morală dezgustătoare, dublă, infamă, cinică! Să iei pâinea de la gura unor copii sub motivul că ai linşat o țară întreagă, că le-ai izgonit părinții din propria țară, sărăcindu-i, să le tai din alocație pentru că săraca Austrie sărăceşte din cauza lor! …Dragă Austria, cum ar fi dacă românii s-ar deştepta şi ar pretinde ca lemnul pe care tu ni-l furi, petrolul, brațele de muncă, pământul nostru, să nu mai fie aruncate pe nimic, ci să COSTE!, la fel ca în Austria, să plăteşti pentru ceea ce tu jecmăneşti?! Cine ar avea de câştigat şi cine, de pierdut, domnule Kern & camarilla? … Ne strângem rândurile în fiecare zi. Vom fi tot mai mulți, luptând pentru ZIUA DE MÂINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*