Facebook, o altă faţetă a marxism-globalismului…

Fără niciun dubiu, platforma digitală Facebook este cea mai extinsă formă de socializare din  mediul virtual. Cu un număr de peste două miliarde de utilizatori şi cu venituri anuale de zeci de miliarde de dolari, reţeaua de socializare se extinde din ce în ce mai mult. Pentru foarte mulţi utilizatori, Facebook-ul a devenit a doua familie sau lumea în care  se pot manifesta într-un mod mai aparte, adesea fantasmagoric,  departe de reperele realităţii. Probabil că mulţi dintre cei  care accesează  acest mediu virtual au cunoştinţă de faptul că reţeaua a fost creată  în vederea culegerii de date despre utilizatori și că, pe lângă aspectele pozitive pe care le oferă facebook, există o sumedenie de implicaţii negative care pot periclita siguranţa vieţii private a fiecărui utilizator în parte.

În România, la mometul actual, ființează în jur de nouă milioane de utilizatori  înscrişi pe reţeaua Facebook. Facilitând comunicarea într-un timp scurt şi eficient, platforma şi-a impus propriile politici şi reguli de utilizare. Paradoxal,  legat de termenii de utilizare,  este faptul că se permite întrebuinţarea limbajului pornografic, a  fotografiilor nud şi expunerea vieţii private până dincolo de limita decenței, însă problematic devine faptul că atunci când doreşti să te manifeşti  împotriva orânduirii nedrepte a societăţii din care faci parte, atunci când faci o expunere pertinentă a unor adevăruri de necontestat, atunci când lupţi pentru drepturile existenţiale îţi dai seama că eşti captiv într-un circuit care îţi limitează  într-un  mod abuziv dreptul la exprimare, fără să ai posibilitatea de a te apăra.

Aplicaţiile spion urmăresc activitatea fiecărui utilizator chiar şi atunci când nu mai este activ prin intermediul codurilor spyware care permit utilizarea camerei de filmat pe messenger fără ca  abonaţii să bănuie. Intimitatea datelor personale nu mai este protejată, fiindcă cei care controlează reţeaua  printr-un algoritm secret sunt recrutaţi tocmai pentru a afla identitatea membrilor reţelei, în vederea îndosarierii,  în afara faptului că uriaşul site de socializare creează atât  o dependenţă morbidă,  o  depresie evolutivă cât şi o anxietate progresivă  printre cei care ajung să creadă că această lume iluzorie îi poate vindeca de anumite probleme de ordin psihologic odată cu evadarea din realitatea concretă.

Ca utilizator facebook, pot spune că am întâmpinat aceste probleme. Mi-am creat contul pentru a promova cultura şi tradiţiile ţării mele,  antrenată fiind în activismul patriotic. O activitate care nu le este  tocmai pe plac, „dulăilor” de pază a sistemului, care, neobosiţi zi şi noapte, veghează la buna desfăşurare a procesului monstruos al globalizării. Pentru câteva postări pe parcursul a   zece zile am fost restricţionată de trei ori. Ceea ce mi se pare un abuz, o metodă de intimidare care aminteşte de vremurile comunismului.

În schimb, promotorii globalizării ţin discursuri despre „drepturi şi libertăţi” pentru cetăţenii lumii, însă tot ei, în ipocrizia lor sfidătoare, setează sistemul să prigonească adevărul şi libertatea oamenilor. Trebuie să te raliezi la conceptele lor deviaţioniste, anormale, absurde, altfel rişti să devii un indezirabil marginalizat. Iar dacă, totuşi, vreau să utilizez facebook-ul, ar trebui să expun unele aspecte ale vieţii, care, de regulă, ar trebui să rămână intime!? Fiindcă ţin mult la intimitatea vieţii private și nu mă pot împăca cu astfel de „facilităţi’’.

Adevărul şi libertatea sunt noţiuni care nu cunosc jumătăţi sau sferturi de măsură, ori există în totalitate, ori nu există! Cert este că viitorul omenirii va fi unul în care oamenii vor fi captivi  exclusiv   tehnologiei  dăunătoare. La momentul actual ei sunt doar captivaţi de tehnologie în detrimentul condiţiei lor de fiinţă raţională, născută pentru a comunica direct şi personal cu semenii, împotriva firii lor de a deveni  uşor ataşaţi de alte fiinţe şi de a fi conectaţi permanent  cu natura pe care o neglijează. Se pare că viitorul va transforma omul într-o fiinţă robotizată, inaptă de a mai accesa funcţiile primordiale native.

Un răspuns la “Facebook, o altă faţetă a marxism-globalismului…”

  1. IO...gereules spune:

    Asa este,oamenii au lepadat munca,atat fizica cat si cea a mintii,cu faceboocul.Acest Facebooc este”un personaj”fantoma pe care toata,aproape toata lumea il pupa si-l tine in brate,un neica nimeni aparut din neant prin reteaua holografica a pefidiei,retea care a ajuns a fi considerata geniul a toate stiutor al omenirii.Faceboocul lumea virtuala a adevarului.Numai o educatie,ca cea lansata de Isus Cristos prin crestinism si cea lansata de Corneliu Zelea Codreanu prin Miscsrea Legionara,educatie care are rolul de a crea omul nou condus de legile divine ale omeniei,mai poate intoarce calea oamenilor care duce spre iad.Doamne priveste omenirea cu adevaratii tai ochi,ea este in pragul haului,AJUT-O/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*