Grupul parlamentar infracțional organizat PSD…

Repede! Cât mai avem timp! Să ne folosim de principiul „suspiciunii rezonabile” pentru a destructura grupurile infracționale organizate din parlament! Pentru că la acest nivel au ajuns mulți dintre „inițiatorii” grupați în jurul unor idei avansate pe post de proiecte legislative: adunături de lotri care semnează inițiative în numele poporului! Borfași care își oglindesc interesele și apucăturile în legi! Interesul de a-și pune la adăpost furăciunile, dar și de a-și asigura statutul de pensionari într-o liniște „rezonabilă”, și apucăturile care să le transforme viciile în virtuții…

Ce face bețivul ajuns pe post de „ales”?! Își adună prietenii de pahar, tot dintre cei „aleși” (de popor, ca să fie cu adevărat tragic!), ei grupează într-un „grup parlamentar de inițiativă” și umblă la legi până le dă „tăria” necesară… Ce face alesul frustrat de anumite „servicii” ajuns, iată!, la vârsta maturității sexuale parlamentare? Își adună aceiași prieteni și dă dezlegare la abuzul în serviciu în scop sexual. Ce face hoțul ajuns pe post de ales al neamului? Legitimează prăduiala și deligitimează corectitudinea! Aici am ajuns prin cea mai nouă inițiativă legislativă depusă de parlamentarii PSD…

Și da, în 2018 vom avea cu adevărat un „stat paralel”! Două Românii, cea a lotrilor care nici nu se vor mai obosi să strige „Hoții!”, că vor fi avut legile de partea lor, și țara celor corecți, transformați de facto (nici măcar cu suspiciuni rezonabile) în infractori la orice mișcare greșită, orice atingere a celuilalt stat, orice revoltă față de hoția care va fi acaparat țara, neconstituțional, dar cu șanse mari de a transforma furtul „ales” într-o constituție în sine.

Sunt 39 de senatori și deputați PSD care au semnat un proiect de lege care, nu doar legalizează hoția la nivelul clanurilor politice, de la nivel local la cel central-parlamentar, dar dau o nouă definiție justiției. Care, la rându-i, va deveni, cum altfel într-un stat „paralel”?, de două feluri. Permisiv-îngăduitoare cu lotri politici și punitiv-coercitivă cu a doua Românie.

Iar cei 39 de aleși nu reprezintă decât acum cel mai mare grup infracțional organizat! Ca inițiatori ai legii! Dar în momentul când proiectul va fi trecut de plenul parlamentului, vom avea cu adevărat dimensiunea grozăviei, prin întâiul For Legislativ Infracțional organizat din lumea civilizată!

Proiectul care ar face să plătească și „marțea neagră” și OUG 13, transformă în penibil ideea de „abuz în serviciu” (public), prin instituirea unei pagube uriașe care îi anulează orice aplicabilitate, generalizează „darea/luarea de mită pentru altul” (practică politică de acoperire în interiorul și între clanurile politice), instituie executarea pedepselor sub trei ani la domiciliu, și protejează făptuitorii trecuți de 60 de ani cu execuția pedepselor tot la domiciliu (deja, borfașii politici se gândesc la vârsta lor din ziua în care vor ajunge poate să mai și răspundă!), și reașează statutul „șefului șef și în aia goală” (dar numai ala cu „scârbavnicul medular” dezgolit prin șlițul politic) la modul propriu în postura de abuzator fără restricții față de angajate.

Și mai sunt destule prevederi menite să pună în „drepturi” grupurilor politice infracționale… Desființarea suspiciunii rezonabile, sancționarea penală a abuzului în serviciu doar în cazul „unei pagube substanțiale” (nedefinită, deci cu posibilități de a vinde pe nimic, nu doar o primărie, ci poate și un județ!), transformarea denunțului (ca sursă de izvor juridic) în acțiune cu caracter penal agravant și azvârlirea denunțătorului la pârnaie (spre liniștea și liberul huzur al aceluia ce făcea obiectul denunțului), prescrierea faptelor care au condus la conflicte de interese sau incompatibilități (căci monstrul PSD trebuie să-și aducă la matcă toți borfașii, nu?!)…

Ce ar mai putea urma? Ar mai putea fi și altceva, mai rău, mai grobian, mai scârbavnic în inițiativele acestui grup infracțional parlamentar al PSD? Poate doar o lege prin care cealaltă parte a statului paralel să se poată și înarma, pentru a nu mai depinde de anumite instituții care ar putea fraterniza cu celălalt mal al României, fiind de așteptat ca alți „inițiatori” din grupul parlamentar infracțional să avanseze o lege prin care aleșii să aibă dreptul să umble cu glonț pe țeavă. Căci vor trebui să se apere, nu?! Dacă se mai bagă vreun dobitoc de ales cu mașina pe sub protestatari…

Oamenii corecți în 2018?… Pe ei s-ar putea să-i mai găsim (să ne regăsim!) dincolo de zidurile statului paralel! În zona pușcăriabilă pe care aleșii au rezervat-o în cel mai mare țarc enclavă de la statul securistic de dinainte de ’89. Pentru că acolo vom ajunge noi pentru orice întârziere fiscală, orice eroare de declarare, orice ignorare a singurului lucru pe care aleșii ni-l lasă la îndemână: teama față de noua Românie. România unui clan politic corupt și pus pe racolat alți politicieni ce știu a-și cunoaște binele.

Justiția în 2018? Va arăta ca țara celor corecți… În faliment… Funcționând doar la nivelul poporului, dar fără drept de aplecare, fără putință de cercetare/anchetare/judecare la nivelul marii adunări a restaurației hoților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*