Ziua de mâine: Se îndreaptă omenirea, oare, către un deznodământ apocaliptic?

Fără nici o îndoială, că tot ceea ce se petrece nefast în zilele noastre în lume, reprezintă lucrarea distructivă a unor forțe oculte care au luat sub stăpânire destinul omenirii cu mult timp în urmă. Există o întreagă istorie tăinuită a acțiunilor lor machiavelice, riguros plănuite și cuprinse ca puncte primordiale de reper într-o agendă sinistră, planuri care trebuiau materializate cu orice preț. Oculta Mondială, Francmasoneria sau FRĂȚIA, așa cum le este cunoscută ca denumire profanilor, diabolica organizație, a devenit pe parcusul unui timp istoric nedeterminat stăpânitorul din umbră al omenirii. În toată existența lor, păpușarii planetei s-au străduit să ducă la o finalitate concretă proiectele concepute de a instaura NOI ȘI NOI ORDINI MONDIALE.

Mai întâi au inventat un sistem religios atroce prin care s-au asigurat că pot manipula psihicul uman în direcția submisivității absolute, apoi un sistem financiar sclavagist care să-i determine pe oameni să accepte de bună voie să muncească în folosul societății, mai întâi, primind ca remunerație banii necesari procurării necesităților materiale, deși așa zisele ,,necesități de ordin material’’ au fost lăsate ca daruri de la natură în stare liberă, tocmai ca oamenii să se folosească necondiționat de ele. Dar CEI ALEȘI sau POPORUL ALES, în infinita lor lăcomie, perfidie, fățărnicie și ură față de cei care nu li se aseamănă, au decis să confiște averile, gloria pământeană și să cămătărească proprietarii de drept ai resurselor naturale, în schimbul unor favoruri insignifiante acordate. Aceasta este adevărata față a evreilor sioniști!

De aproape doi ani, Europa este îngenucheată de TERORISM dar, vina integrală pentru această mascaradă tragică, o au doar musulmanii? Cam așa i s-a inoculat mentalului colectiv să creadă, fără să aibă habar că la baza inițerii acestor acte de terorism se află niște capete diriguitoare, specializate în tehnica controlului mental și al inducerii prin tehnici hipnotice unor subiecți umani comenzi distructive și auto-distructive. (Marea celulă teroristă ISIS este coordonată de CIA, MOSSAD și alte servicii secrete europene ). Pentru cei care sunt capabili să discearnă modul vizibil de desfășurare a acestor crime comandate, există unele incompatibilități, scenariul este tras la indigo, relatările sunt ambigue, nu există punți clare de legătură… tocmai pentru a creea sentimentul de confuzie. La centrul de comandă se află tocmai stăpânitorii SHALOM, care se folosesc cu dibăcie de premisele conflictului ireconciliabil dintre israeliți și musulmani ca să găsească țapii ispășitori perfecți: musulmanii radicali. Chiar nu se observă MAREA FĂCĂTURĂ? Păi, dacă eu aș reuși să manipulez un om prin metode psihice odioase, transformându-l într-o marionetă care execută la comandă crime, cui îi va aparține vina pentru actele criminale? Bietului om șters pe creier sau mie? Cine a dat startul terorismului în lume? Ați auzit de un fost prim-ministru al Israelului Menachem Bengin, care. înainte de a deveni prim-ministru, a fost declarat criminal de război și terorist de către englezi și, deși acuzat pe plan internațional, acesta și-a continuat nestingherit mandatu!?

Sioniștii finanțează pe ascuns atât creștinismul cât și islamismul, divizându-le în mii de secte ca să poată menține captivă pe mai departe umanitatea în bezna unei false spiritualități, într-o deplină sclavie și ignoranță, departe de ceea ce presupune adevărata cunoaștere și evoluție spirituală, iar disensiunile religioase alimentate subsidiar generează conflicte sângeroase. În acest fel, „poporul ales a lui Ehova” se asigură că are o permanentă garanție că goymi sau goy, termenul peiorativ folosit pentru a numi non-evreii de toate naționalitățile, se vor urî unii pe alții la nesfârșit, pentru a nu ajunge vreodată să se răzvrătească împotriva adevăraților asupritori.

Totul pentru a îndeplini planul lor de distrugere a rasei albe și a țărilor europene. Islamismul, fratele mai mic și inamic al creștinismului a apărut la 600 de ani după creștinism. Islamismul a fost creeat de către iezuiții care reprezentau un ordin al bisericii catolice. Biserica catolică sau biserica creștinismului primar deține o multitudine de secrete despre începuturile și evoluția omenirii, ascunse în cuprinsul imensei biblioteci din Vatican, documente de o inestimabilă valoare pe care le-au confiscat din templele păgâne pe care le-au dărâmat și ars în demersurile lor apocaliptice de a instaura o dictatură religioasă mondială. O parte din clericii creștini aruncă vina pe MASONERIE pentru toate relele care se întâmplă în lume; este justificată acuzația lor, însă tot ei omit cu bună știință faptul că mulți dintre CUCERNICII CREȘTINI îngroașă rândurile acestei organizații oculte.  Niciun prezumtiv candidat nu poate adera la masonerie fără să aibă apartenență religioasă. De altfel, și cucerirea Constantinopolului la 29 mai 1453 s-a realizat prin complicitatea sectei iezuite de la Vatican, aceștia au conspirat pentru a slăbi forța de apărarea a armatelor creștine din estul Europei, în mod voit, necontribuind suficient cu resurse finaciare sau umane ca să ajute cruciații. Mai grav decât atât, emisarii Vaticanului, prin intermediul feluritelor intrigi mascate, au indus un puternic sentiment de rivalitate între comandanții oștilor cruciate. Acestea sunt amănunte pe care cărțile de istorie scrise la comandă, falsificate, niciodată nu le expune, cu mici excepții. Toți papii de la Vatican au avut origini evreiești.

Evreii, prin puterea influenței supreme pe care au câștigat-o asupra tuturor, propovăduiesc cu ajutorul marionetelor lor, non-evreii, cele mai vicioase trăsături ale caracterului omenesc: libertinajul sexual deviant ca homosexualitatea, lesbianismul, pedofilia, zoofilia… însă, deopotrivă, și ascetismul drastic care dăunează psihicului: propagă extremismul religios dar și prozelitismul religios, încurajează pe căi oculte atât toleranța cât și intoleranța.

Toate aceste manifestări contradictorii au menirea de a creea o permanentă confuzie și stare conflictuală între oameni, însă ei, în casta lor, se călăuzesc după anumite principii super-eficace care îi propulsează mereu în vârful piramidei, având controlul permanent și aproape absolut a tot ceea ce mișcă în lume, o dovadă în plus că își folosesc capacitățile mintale la maxim, chiar dacă o fac în detrimentul majorității oamenilor. Este aproape imposibil ca, la nivelul dominației la care au ajuns în prezent, să fie înlăturați, mai ales că sunt capabili să folosească strategii atât de inteligente și subtile, încât pot să contracareze orice încercare a competitorilor de a le amenința poziția. Lor li se subordonează aproape în totalitate guvernele lumii și capii bisericilor creștine și musulmane, cât și ai altor religii, de care se folosesc cel mai eficient pentru a-și îndeplini numeroasele puncte din agendă.

Lasă un răspuns