Alături de Camelia Smicală şi copiii ei…

De multe ori ne întrebăm cum reuşeşte mama aceasta să mai supraviețuiască… Despărțită în modul cel mai barbar de copiii ei, amenințată, terorizată pentru că nu a uitat de ei, nu a acceptat să uite de ei, linşată economic, distrusă sistematic tocmai de cei care ar fi trebuit să-i ofere protecție, Camelia Smicală încă există şi încă luptă din greu pentru greu încercații ei copii, Mihai şi Maria!

…Este la capătul puterilor, însă. Nu are timp să stea numai pe „facebook”. Călătoreşte, în fiecare zi, peste 150 de kilometri, pentru a ajunge la un serviciu unde este periodic amenințată că, dacă nu tace, dacă nu renunță la copiii săi, va pierde totul până la urmă…

De pierdut, însă, a pierdut Camelia viața întreagă, cu largul concurs al instituțiilor care au călcat-o în picioare, executând-o scurt. Nimeni nu a ținut cont de copiii ei, care şi-au trimis strigătul de disperare, plânsetul de copii chiar şi la ONU! Aceşti copii, ființe libere (?!) nu vor să trăiască în închisorile lor finlandeze, vor să fie Oameni Liberi, alături de Mama lor!

Pentru ce să ignorăm aceşti copii?! Cum poate cineva să-i pedepsească, trimițându-i în nişte case anoste, de copii?!

Dacă România ar avea mai multă Demnitate, ar lupta pentru copiii săi! Dacă noi am trăi în spiritul Libertății, am ieşi în stradă pentru ei! Intimidările, dosarele mincinoase care se construiesc, poliția care ne bate la uşă, prin străinătățuri, nu ne pot opri să fim Oameni!

Cerem autorităților române să nu renunțe sau să tergiverseze lupta de salvare a copiilor Maria şi Mihai Smicală! Cerem autorităților române să trimită Oameni Competenți în Finlanda, pentru negocieri cu finlandezii, nu excursionişti, care nu au habar pe ce lume se află, îngreunând lucrurile! Amintiți-vă că Mihai şi Maria se află într-o situație Disperată! Cerem Protecției Copilului din Finlanda să înceteze să mai şantajeze moral nişte copii! Este inadmisibil să-i spui unui copil, citez, „Dacă te duci la biserică, nu o mai vezi pe mama!…”

Cerem autorităților finlandeze să respecte identitatea spirituală a acestor copii! Cerem autorităților finlandeze să repecte drepturile diplomaților români de la Helsinki!

Ambasadorul Finlandei la Bucureşti a ajuns, ca şi mulți alții!, să-şi depăşească atribuțiunile, la noi, în timp ce ambasadorul român la Helisnki este urmărit şi supravegheat tot timpul…

Dincolo de toate luptele fratricide din România, cerem tuturor partidelor să se implice în salvarea acestor copii! Tot românul aşteaptă să se facă odată Dreptate. Oamenii nu mai au nevoie de explicații. Vor FAPTE. FAPTE!

Timpul negocierilor între politicieni a cam trecut… Suntem în ceasul al douăsprezecelea acum, iar noi am tot aşteptat… Dacă Mihai şi Maria nu sunt eliberați, mulți vor fi alături de ei, ÎN TOATĂ EUROPA!, iar valul protestelor se va rostogoli… Tot mai multe capitale europene şi oraşe mari vor răsuna de glasul protestatarilor…

Iar noi?… Noi, ce facem pentru ei?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*