În numele adevărului…

Într-o lume în care interesele şi banii înseamnă tot, adevărul umblă cu capul spart. De ce-aş dori să spun lucrurilor pe nume?! De ce-aş dori să tac?! …Dac-aş dori să închid ochii, n-aş mai fi eu!… De aceea, iertați-mă, dacă vorbesc în dezacord cu voi, uneori… ZIUA DE MÂINE nu se poate întemeia pe jumătăți de adevăruri sau pe lucruri după aceeaşi măsură cu democrația „originală” a domnului Iliescu. Dacă luăm taurul de coarne, să nu ne temem că, uneori, sângerăm!

E mare zarvă în România acum… Mulți sunt indignați pe Binomul DNA/SRI. Mulți vor capul Laurei Kovesi, dar aruncă inconştient cu pietre, ca la circ! Oamenii de televiziune epatează, emit axiome, bat din palme, dar se spală pe mâini, apoi, şi-şi văd de treburile lor… Chiar să fie aşa?!… Laura Codruța Kovesi, sigur, are o mie şi una de păcate! Dar nici cei care o atacă la baionetă nu sunt mai curați, cumva! Reprezintă cu cinste tot ce e mai infect în societatea românească. Infractorii care ne-au spoliat. Care fură nu un ou sau un bou, ci munții noştrii şi apele noastre! Ne fură Dunărea, bucăți din țara noastră! Ei sunt Cangrena de care e atât de greu de scăpat! O duhoare pluteşte în aer. Mă feresc să trec drumul acum.

Când toate hoiturile vor intra în putrefacție, după o mie de ani, poate, va fi mai bine, totuşi! Va fi mai bine şi pentru noi! Dar, până atunci… În numele adevărului… Judecătorii trebuie să decidă în orice caz pentru că ei au puterea supremă în Justiție, nu Procurorii! Aşa este normal! (Este drept că pe vremea lui Ceauşescu, mulți judecători,- cei mai mulți, de fapt!- au încheiat un pact cu diavolul, linşându-ne, este drept că puțin le-a păsat că eram frânți în bucăți, când ne făceau „Dreptate”, este drept că … au trecut peste noi cu şenilele de multe ori.). Dar au venit vremuri noi… Mulți Judecători au rămas, însă, cu aceleaşi apucături! Să mă ierte oamenii oneşti din Justiție! Să mă iertați şi voi, cei ce nu sunteți de acord cu mine! Dar, ştiți care este experiența mea?… Vorbesc de Mame hăituite prin România, Mame care se ascund cu copiii lor!, pentru că sunt “executate silit”, extrădate, aruncate la gunoiul altora, în mâinile pedofililor şi homosexualilor, Mame şi Părinți cărora Justiția „cea dreaptă” le-a încălcat toate drepturile, însuşi dreptul de a fi ca părinte! A trecut peste ei mai rău decât tancurile sovietice… Dumnezeule, eşti mândră Justiție română de CRIMELE pe care le comiți? Şi-atunci, ştiți cine i-a apărat, oameni buni?! PROCURATURA! Da, Procurorii au fost mult mai UMANI decât Judecătorii care au emis doar hotărâri abstracte, omorând oamenii… Şi astăzi se asund părinți prin România…

Vă pare ciudat? Eu n-am să uit niciodată aceste lucruri… Oameni disperați, părinți care au fost EXECUTAȚI de Justiția (?!…) română! Se prea poate ca şi în marile cazuri de corupție, judecătorii să fie cumpărați. Şi-atunci, despre ce vorbim, oameni?! Vrem să se facă dreptate sau nu?! Iertați-mă, dar când cineva FURĂ o bucată din TRUPUL ȚĂRII, nu pot să tac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*