Cheltuieli imigranţi ilegali versus alocaţii copii români! Faceţi un simplu calcul?

În ultimii ani dezastrul demografic al României pare de neoprit. Au plecat din ţară circa cinci milioane de români, partea cea mai activă, iar 17 la sută din populaţia României trăieşte în Diaspora. Pentru stoparea declinului demografic şi creşterea natalităţii guvernele ultimilor 27 de ani nu fac mai nimic.Parcă totul e programat ca până în 2050 românii să mai rămână doar 14 milioane în România, fapt ce poate duce la inversareea proporţiilor etnice: majoritatea să devină minoritate, aşa cum este în Luxemburg şi în alte ţări mai mici europene. Recent s-au plafonat îndemnizaţiile pentru mame, iar alocaţiile au rămas la 84 de lei per copil român, deşi parlamentarii propuseseră să crească la 100 de euro.

Senatul României a respins recent creşterea alocaţiei pentru copil pe motiv că nu sunt bani la buget, dar între timp se alocă fonduri uriaşe pentru integrarea imigranţilor ilegali şi musulmani care, mai nou, au o nouă rută de intrare în Europa: Marea Neagră. Turcia a deschis robinetul cu imigranţi pe Marea Neagră pentru a şantaja Europa şi în special Germania, ţara care conduce în realitate Uniunea Europeană. MAE prin vocea lui Teodor Meleşcanu a ofertat primirea de imigranţi, de fapt acceptând cotele de refugiaţi impuse de Bruxelles. Venirea imigranţilor ilegali pe ruta nouă deschisă la Marea Neagră nu pare întâmplătoare, ci mai degrabă o supapă demografică pentru popularea continentului cu noi populaţii, care să schimbe majoritatea etno-religioasă. Dacă pentru mamele românce care nasc prunci şi pentru alocaţiile copiilor români nu sunt bani: s-a plafonat îndemnizaţia, alocaţia per copil este de doar 84 de lei, Guvernul are în schimb bani pentru imigranţii ilegali de a îi întreţine şi integra în România. Din taxele şi impozitele românilor muncitori se va asigura un trai mai bun imigranţilor decât mamelor, copiilor şi pensionarilor români. Noi muncim pentru ca soţiile noastre sau copiii noştri să o ducă mai bine, nu să trăiască mult mai bine imigranţii ilegali pentru că aşa vrea Bruxelles?

Guvernul a stabilit mai demult ce sume se vor aloca fiecarui refugiat care va ajunge în România. Pe baza datelor comunicate de Institutul de Cercetare a Calității Vieții (ICCV), a fost stabilit un set de valori necesare pentru cheltuielile lunare (hrană, îmbrăcăminte, cazare), pentru un solicitant de azil, adult. Solicitantul de azil beneficiază, la cerere, de hrană în limita sumei de 10 lei/persoană/zi, de îmbrăcăminte în limita sumei de 67 lei/persoană/sezon vară și de 100 lei/persoană/sezon iarnă, la care se adaugă 6 lei/persoană/zi reprezentând cheltuieli cu transport local, servicii culturale, presa, servicii de reparații și cheltuieli pentru igiena personală. Solicitanții de azil cărora Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) nu le poate asigura cazarea în centrele de primire din subordine pot beneficia de asistență materială pentru închirierea unei locuințe, în valoare de 450 lei/persoană/lună, și asistență materială pentru acoperirea cheltuielilor de întreținere, în valoare de 120 lei/lună/persoană pentru sezonul cald și 155 lei/lună/persoană pentru sezonul rece.Suma acordată lunar pentru chirie scade cu 30 la sută în cazul familiilor cu doi membri și cu 40 la sută în cazul familiilor cu trei membri. Inspectoratul General pentru Imigrări poate suspenda acordarea acestor sume și poate impune rambursarea sau suportarea pe viitor a costurilor respective în cazul în care constată că solicitantul de protecție internaţională deține mijloacele necesare unui nivel de trai adecvat și poate contribui la suportarea costurilor aferente condițiilor material de primire și îngrijirilor medicale.

Făcând un calcul simplu, reise că imigranții vor primi peste 1.000 de lei pe lună, sumă pe care cei mai mulţi români pensionari nu o încasează de la stat după o viață de muncă. Banii de la bugetul realizat din contribuţia lucrătorilor români nu pot fi alocaţi pentru mamele românce şi pentru copiii de români că nu sunt resurse aşa cum ne minte Guvernul, dar ca să se asigure popularea cu imigranţi a României se găsesc resursele financiare necesare? Nimeni nu neagă dreptul real şi umanitar al unor refugiaţi din zone de război de a fi primiţi omeneşte şi creştineşte pe teritoriul României, dar e contraproductiv şi distructiv să primeşti sute de mii de imigranţi economici prin care se înfiltrează mii de islamişti pentru a schimba raporturile demografice din România sau Europa şi a permite implicit escaladarea terorismului, cu încălcarea flagrantă a prevederilor legale şi constituţionale. Se pune întrebarea firească: de ce pentru imigranţi sunt bani iar pentru alocaţiile copiilor români nu? E legal? Hai să dăm bani mai mulţi pentru reîntoarcerea şi reintegrarea românilor plecaţi în străinătate!

Un răspuns la “Cheltuieli imigranţi ilegali versus alocaţii copii români! Faceţi un simplu calcul?”

  1. Gabriel spune:

    pentru emigranti si refugiati bani sunt de la UE, nu din bugetul Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*