Definiții ale Patriei

Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica”,  Editura „Cezara” și Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” din Tg.Mureș organizează Concursul Național de Creație Literară și Creație Plastică DEFINIȚIILE PATRIEI sau JOCUL DE-A ZIUA CEA BUNĂ. COPIII LA CENTENARUL MARII UNIRI.

Concurenții vor trimite definiții ale patriei în cuvânt sau imagine plastică, începând de acum până la finele lunii octombrie 2017.  Textele și imaginile plastice vor fi cuprinse într-o antologie – album care va purta titlul DEFINIȚIILE PATRIEI sau JOCUL DE-A ZIUA CEA BUNĂ. COPIII LA CENTENARUL MARII UNIRI. Concursul se adresează tuturor copiilor României. Sunt invitați să participe copii din Basarabia, Bucovina de Nord, Transcarpatia și Regiunea Odesa.

Antologia-album, o carte-unicat, va fi lansată la o dată stabilită ulterior, pe Platoul Romanilor din Alba Iulia, într-un amplu spectacol al COPILĂRIEI.

Așteptăm răspunsuri, confirmări, sugestii și, mai ales, PARTICIPĂRI, pe adresa: Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica”, Tg.Mureș, Bd. Cetății nr.13 sau la adresa de e-mail: valentin_marica@yahoo.it. Telefon: 0744705527.

Concurenții își vor însoți textele sau creațiile plastice cu o fișă biografică (numele și prenumele, unitatea de învățământ la care învață, adresa de domiciliu, numele profesorului îndrumător).

Cu considerație și afecțiune,

Prof.dr. Valentin Marica

Membru al Uniunii Scriitorilor din România,

Coordonatorul Proiectului

Lasă un răspuns