Când lacrimile nu mai înseamnă nimic…

Drama familiei Barbu-Racolța, căreia i-au fost luați cei doi copii de către Protecția Copilului din Anglia şi adoptați forțat de un cuplu de homosexuali, a revenit în actualitate, răvăşindu-ne, ca şi istericalele unora, care se pozează cu victima Florin Barbu, anatemizând statul român, sau țipă pe la televiziuni, gutural, mişcați mai mult de propria virtute. Impresionată de suferința unui tată, aflat în greva foamei, care luptă pentru copiii săi, pentru a-i salva, a fost, în definitiv, o țară întreagă! Azi, de ce nu mai e?!…

Statul român, ce era să facă şi el?!… A făcut ce ştie mai bine! A ignorat cei doi copii, întorcându-le spatele, părăsindu-i, aşa cum face, de fapt, cu toți copiii săi! Cu un preşedinte laş şi un prim-ministru incolor, să fim sinceri, nu prea cântărim a considerație cumva, în ochii lumii! Nici parlamentul acesta, pus pe căpătuială, care şi-a mărit brusc salariile de la 5-6 000 de roni pe lună la peste 13 000!, şi nu de la anul, ca, aproape, toți ceilalți români, ci de la 1 iulie 2017, nu stă mai bine! O gaşcă de mafioți, mânați de interese obscure, care calcă în fiecare zi în picioare interesele cetățeanului român! Aşa că, dacă din demagogism, au trimis o scrisoare britanicilor, să ceară “presupuşii” cetățeni români înapoi, aveau, oare, pretenția să fie şi băgați în seamă?!

În afară de lamentațiile jalnice pe la televiziuni şi declarațiile agramate ale politicienilor săi – citez, „Statul român are datoria să aducă copiii români…”, cum spune fostul ministru al Educației (?!), distinsa Ecaterina Andronescu, academician ca şi marele „savant” român, elena ceauşescu-chimista, agramată şi ea! Păcat că n-ați mai învățat nici acum, doamnă ministru, că expresia „aducă copiii” este o cacofonie!- statul român, bazându-se pe astfel de incompetenți, nu are nicio şansă în fața străinilor care îi disprețuiesc pentru incultura, populismul şi lipsa lor de caracter!

Dincolo de alura politicienilor români, deplorabilă!, trebuie să vorbim deschis despre încă un lucru… Jumătățile de adevăr sau Onestitatea care ne lipseşte, Florin Barbu!… Eu nu te judec, însă… Caut numai să înțeleg durerea şi deznădejdea la care ajunge omul, câteodată!… Ce dramă să se fi-ntâmplat cu tine, de ai ajuns atât de jos în anumite momente ale vieții tale, numai Dumnezeu poate şti! O „call girl” sau un „sex worker”, şi chiar cu homosexualii!, nu mi-a venit să cred!… Dar dovezile şi documentele care mi-au fost prezentate sunt indubitabile! Atunci a clacat şi fosta ta soție, Claudia Racolța, când a descoperit adevărul grotesc, că te prostituai!

Am ştiut, ca de fiecare dată, multe lucruri pe care nu le-am divulgat presei. Am sperat că ți-ai vândut numai trupul, dar nu şi sufletul, dragă Florine!  Dar oamenii care-au ieşit în stradă pentru Andy şi Diana – şi n-au ieşit puțini, deşi au ieşit peste tot prin Europa!- trebuie respectați! Ei trebuie să cunoască adevărul, să ştie pentru ce luptă şi pentru ce-au luptat… Ei au luptat, de fapt, pentru copiii voştri, Claudia Racolța şi Florin Barbu!

Ca să te ridici în ochii oamenilor pe care i-ai dezamăgit, trebuie să-ți ceri iertare… Renunță la televiziunile de scandal! Renunță la greva foamei! (A propos, mi-au parvenit documente chiar de la medici români, care m-au informat, cu mult înainte, că rezultatele analizelor tale medicale nu au indicat niciodată faptul că ai fi fost în greva foamei! Am tăcut, Florine!…). Respectă oamenii din juru-ți, spunându-le adevărul! Respectă-ți fosta soție, care a trecut printr-un calvar! Ea nu este nicio nebună, cu „tulburări psihice” şi nici concubina cuiva!

Respectă-ți copiii, Florine, cei trei copii pe care-i ai! Respectă-ți actuala soție! Respectă şi cele două fiice ale actualei soții şi ale lui Eduard Rapciuc!, şi înțelege, nici măcar părinții nu îşi sărută copiii pe buze!, cu atât mai puțin, un tată vitreg, cum eşti tu, nu poate avea niciodată permisiunea să sărute fetițele altuia pe buze! Sau să facă baie împreună cu ele!… Respectă sentimentele paterne ale lui Eduard Rapciuc, care are motive să fie îngrijorat, privindu-te, pentru copiii săi! Respectă-i pe alții, dacă vrei să fi respectat!

În ceea ce priveşte Protecția Copilului din Anglia, trebuie să spun că serviciul acesta a procedat corect, în prima fază, în cazul tău! Ne place sau nu ne place, trebuie să acceptăm adevărurile. Nu putem salva copiii, mințind, bagatelizând lucrurile şi aruncând vina toată în cârca străinilor! Procedând aşa, compromitem cauza tuturor românilor nevinovați cărora diferitele instanțe le-au luat copiii!

Copiii au fost luați de Protecția Copilului după ce mama a cedat presiunilor tatălui, împăcându-se cu el, deşi fusese avertizată de autoritățile engleze… Copiii au fost luați după ce tatăl a început să se dea iar în stambă. …iar acum, plângerea lui Florin Barbu a fost respinsă de CEDO. Mama, Claudia Racolța, este singura care mai are o şansă să salveze copiii!

Munca dificilă, titanică, se desfăşoară în singurătate, însă, nu la posturile de televiziune. A bate toba în zadar, a pune, din nou, paie pe foc, nu serveşte cauzei copiilor. Dacă statul român vrea să se implice, să ajute Mama, atunci, care mai are o şansă, după cum am spus…
În rest, este bine să nu ne mai gândim la nimic în acest caz… Nici la greva foamei, nici la banii pierduți, nici la despăgubirile generoase, de un million de euro, de la CEDO, Florin!

Atunci când lacrimile noastre nu mai înseamnă nimic, să ne gândim numai la copiii noştri inocenți! La sufletele lor călătoare printre străini…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*