Rebuturile toleranței…

„Pietrele îndrumătoare” din Noua Georgie („Georgia Guidestones”, cunoscute și ca „American Stonehenge”) nu sunt altceva decât Constituția Planetară a Noii Ordini Mondiale (New World Order – N.W.O.). Ea este alcătuită din șase plăci de granit de aproape 6 m înălţime, autorii monumentului fiind păstrați sub legea tăcerii. Pe suprafața pietrelor au fost cioplite inscripțiile decameronulului așa-numitei „Epoci a Rațiunii”, dintre care nu lipsesc: depopularea masivă (maxim de 500 milioane de locuitori pe Terra), un guvern mondial unic și introducerea unui nou tip de spiritualitate. Specia umană se vrea a fi transformată într-o masă de zombi robotizați. Când și cum au început toate acestea nu fac obiectul prezentului comentariu, dar este cert că, în pas de defilare, pe partitura N.W.O. și în ritmul cimpoaielor, marca „Bilderberg”, se marșează programat spre dezastrul societății umane.

Ne aflăm la nici 200 de zile până la Centenarul Marii Uniri de la 1918, iar viitorul României se configurează precum legenda Japoniei: în plină mare, pe cocoașa unei balene, zdruncinată de nenumărate cutremure. Unirea malurilor Prutului și revenirea la Patria-mamă a nordului Bucovinei și a Ținutului Herța sunt simple vise morganatice, dorinți ajunse să fie confundate cu realitatea. „Țara vecină și prietenă” de la nord-vest are niște conducători pe care mi i-aș dori pentru România, pentru că ei luptă pentru interesele poporului lor. Polonia, la fel. La noi, „înaltele rațiuni de stat” lucrează precum „Racul, broasca și știuca” din fabula lui Alexandru Donici. „Întronizarea” lui KWI-șase case, „ungerea” lui Cioloș-Sörös al II-lea, „binomizarea” multilateral dezvoltată a instituțiilor, machiavelica „# Rezistență” cu geacă roșie, jongleriile exasperante ale baronului de Teleorman, corupţia care a cangrenat structurile puterii, au adus Țara în haos total, peste care, Junker, valetul-popândău al lui Frau Merkel a vărsat în Parlamentul României hârdăul cu lături, adus de la Bruxelles.

Pe acest fond, „frunzărind” presa on-line, am avut surpriza (neplăcută) de a întâlni una dintre cele mai schizoid-imbecile scriituri, din arealul mioritic postdecembrist, de scandal. Un „scrârța-scârța” – vorba lui NeaʼIancu” – revoltat că în România de astăzi mai există și oameni normali, nu doar roboți globalizați via Bruxelles, revoltat că mai sunt încă oameni care cred în rostul familiei tradiționale în spirit creștin, nu în găselnița kisingeristă a depopulării sau prin cea kalergistă de amestec forțat al culturilor și raselor umane, atacă la baionetă. Să vedem pe cine și cum:

Dacă ar fi să luăm în seamă pledoaria ipochimenului, chipurile, naționaliștii români, deși „au boală pe străini”, nu se sfiesc să preia idei de la ei. Cu certitudine, hahalera habar nu are ce înseamnă naționalismul pe care îl contestă, îl detestă, îl critică și îl condamnă, așa că mă văd obligat să prezint explicația conform DEX: „Naționalism s. n. Ideologie și politică derivate din conceptul de națiune, care a contribuit în sec. XVIII-XX la cristalizarea conștiinței naționale și la formarea națiunilor și statelor naționale”. Dar ce treabă are el cu conștiința națională? Ori, „Coaliția pentru familie propune o serie de masuri aberante…”; „Naționalistul speriat de influențe străine nu mai pare la fel de iubitor de patrie când îl surprinzi […] cum idolatrizează politicieni sau organizații de peste ocean” (referirea lui Donald Trump la familia tradițională formată din bărbat și femeie). Vezi, Doamne, familia tradițională, mai pe înțelesul oricui, aceea întemeiată prin afecțiune reciprocă și unirea dintre un bărbat și o femeie, ar fi o concepție învechită, medievală, anacronică și nedemocratică. Și ar mai fi: „Tot ce scriu despre homosexuali este un melanj de evanghelism american și propagandă rusă”… țipă din toți rărunchii halebardierul în cauză.
Ba, „anti-vacciniștii se opun corporațiilor farmaceutice străine prin argumente preluate de la străini […]”.

Iertată-mi fie necuviința, dar ce au naționalismul, anti-vacciniștii, homosexualii și propaganda rusă cu… prefectura? Gândind logic – ceea ce nu se poate afirma despre halebardierul nostru (nu merită să-i menționez numele) – nicio victorie nu poate fi mai corectă decât aceea de a-ți învinge adversarul cu propriile lui arme, dar el nu știe. „Progresul” decadenței umane a permis cuplurilor necăsătorite – totuși normale în ceea ce privește perpetuarea speciei – să apară ca „normalitate”, ceea ce nu justifică faptul că în unele enclave bipede de pe întinsul planetei sunt oficializate căsătoriile între „ciudații” de același sex ai lumii contemporane, ba chiar li se admite și crima morală şi identitară a luării în adopție a unui copil.

La recenta întâlnire de la Bruxelles a șefilor de stat și de guvern din țările membre ale NATO, Donald Trump a făcut ochii mari când, îndreptându-și privirea spre grupul primelor doamne prezente, alături de Brigitte Macron şi Melania Trump, aflate la primele lor deplasări în calitate de soţii de preşedinţi, la Castelul Laeken apare şi un bărbat (cel puțin ca înfățișare), nimeni altcineva de cât „soţia” premierului luxemburghez. Da, ați citit bine. „Soția” este un „el”, rătăcit precum măgarul printre oi. Arhitectul Gauthier Destenay, „soţia” premierului Luxemburgului, Xavier Bettel, a pozat între primele-doamne. Uite-așa ajunge Europa să fie condusă de… poponari și să meargă cu fundul înainte! Iertare să-mi fie, dar nu aveam cum spune altfel. Nero și Caligula pot lua lecții de la soții Bettel-Destenay

În timp ce cursa înarmărilor a atins un nivel de neconceput nici chiar în perioada războiului rece, în localitățile României, la fiecare pas, te împiedici de multiculturalismul propovăduit de șeful statului. Drogul televiziunii îți servește cu polonicul „toleranță” și „democrație”, garnituri ale gravelor derapaje de educație, amfetamina pornografiei și a perversiunilor sexuale, parăzile L.G.B.T.-curcubeiste, asistate de ambasadorul S.U.A., toate prezentate ca „stare de normalitate”. Revenind la „Georgia Guidestones”, toată această propagandă ascunde un singur țel: eugenia generală, pentru a ajunge la „armonia” celor 500 de milioane ale „Epocii Rațiunii”. Un singur element le-a scăpat iiluminaților: sunt siguri că ei, toți se vor afla pe lista celor 500.000.000? Ipochimenul, un biet cimpoi al N.W.O. și docil sclav al nemerniciei, nici atât!

P.S. Pentru a fi în ton cu „muzica”, imprevizibilul Mare Șef american și războinicii lui dau cu bâta-n baltă: „Comandamentul Medicinei Militare al U.S. Army a trimis un comunicat către «fiecare membru al personalului medical militar», solicitându-i să celebreze Luna L.G.B.T.”. Probabil, vor urma parăzile pedofililor, necrofililor, zoofililor și ale altor rebuturi ale „toleranței”, la care, Hansklemmul va fi musai prezent. „Curat murdar!”…

Lasă un răspuns