Cine ne acuză?!…

Ia uite cine s-a găsit să ne scuipe în urechi judecăți de „valoare”! Și totuși, tocmai în spiritul intoleranței de care ne acuză, nu o să le spunem nicidecum pe numele lor de scenă, zis și „political correct”, ci exact în formularea, să-i zicem „eufemistică” – dar numai de dragul limbii (!), a ceea ce sunt ei cu adevărat: „ActiveBitch”! Pentru că la acest nivel se ridică de fapt prin multe dintre „serviciile” oferite pe centura de monitorizare a societății, prestând rapoarte regulate (scrise!) și tocmind felurite delațiuni diversioniste, într-o monitorizare menită a învenina și denatura.

De multe ori, le lipsesc și „plângerile” victimelor; ba, nu arareori, însăși victimele, pe care le sortează, și asortează!, pe grupuri, le combină pentru a da greutate acuzațiilor, adăugând vinovății pe care ni le reproșează otova chiar dacă, în perioadele analizate, nefericiții cu pricina lipseau din spațiul social al reproșatelor manifestări publice a intransigenței noastre anti-diversitate!

Și nu e de fel de mirare că recenta delațiune de monitorizare (!) a „ActiveWatch” o dă cu intoleranța plângăcioasă în fasole încă din capul treburilor, punând pe aceeași linie a „victimelor” vizate de „intoleranța” noastră (masivă, verbală și pamfletară, că orală e doar la ei!) toate vulnerabilitățile inventate la nivelul manifestării, ba, chiar a existenței noastre ca societate, asociindu-le într-un fel haios pentru noi (intoleranții!) dar grotesc tocmai pentru cei folosiți de „ActiveWatch” pentru a declanșa ventilatoarele în fața cărora își umflă obrajii în așteptarea porțiilor de rahat.

Astfel, în Raportul pentru 2015-2016, „ActiveWatch” își țuguie buzele la fundul a nu mai puțin de patru categorii de „victime”, concluzionând că țintele „predilecte ale intoleranței în spațiul public sunt romii, maghiarii, refugiații și persoanele LGBT”. O asociere pe care chiar liderii UDMR ar trebui să o sancționeze, pentru că așezarea lor, nu alături de țigani, că acolo se potrivesc din multe puncte de vedere, ci lângă „persoanele LGBT” ar trebui să le stârnească orgoliul de urmași, chiar dacă de troacă plesnită, ai grofilor de altădată! Păi’, chiar așa de impotentă în a-și apăra partea ei „political correct” să fi ajuns maghiarimea politică încât să se lase azvârlită la fundul LGBT-iștilor?! Și nu mai amintim și de includerea pe lista victimelor intoleranței noastră a… „refugiaților”! Dar care „refugiați” în perioada monitorizată? Sau acesta era de fapt un eufemism general valabil, de la țigani la LGBT-iști?!

Sigur, „ActiveWatch”, pentru a fi „bitch” până la capăt, nu de grija celor enumerați nu mai poate! I-a băgat acolo doar pentru a avea o introducere… Căci, nu despre vreun nedovedit „discurs instigator la ură” este vorba, ci despre blamarea reperelor noastre tradiționale, fără alte adăugiri, raportul trecând la principala intoleranță. Aia pe care trebuie să o gestioneze drept instigare, luându-se la trântă cu trei milioane de români!

Sigur, în graba de a-și vărsa veninul, „ActiveWatch” s-a repezit cu o acuzație siderantă fără a-și alege măcar niște termeni egal „cantitativi” și a-i asocia cu noțiuni potrivite! Pentru că a vorbi despre intoleranță, reproșând implicarea a trei milioane de oameni, te aruncă în ridicol. Mai mult, a acuza și Biserica Ortodoxă Română că „s-a implicat în provocarea unei ample stârniri a urii față de categorii de cetățeni prin campania pe care Coaliția pentru Familie a dus-o pentru strângerea semnăturilor necesare modificării Constituției”, trimite orice iscălitură de monitorizare a celor de la „ActiveWatch” în penibil.

Active „LGBT” își pune de fapt „watch”-ul pe Coaliția pentru Familie, pe care o acuză pentru acțiunea, „motivată de intoleranță”, de strângere a milioane de semnături. Pentru că, printre multe altele, și noțiunea de familie, în sensul tradițional, le stă în gât celor de la ActiveWatch.

Și da, avem și noi o vinovăție! Majoră, intolerabilă chiar! Faptul că suntem prea toleranți cu astfel de caricaturi de ong-uri care nu fac altceva decât să împingă de colo-colo rahaturi pe care le produc la comandă. Dar, din păcate, și Coaliția pentru Familie a greșit! A greșit pentru că nu a strâns și o listă de trei milioane de semnături prin care românii majoritari să se pronunțe dacă e tolerabil dreptul lor de a cere scoaterea în afara legii a acelor ong-uri și partide care ne neagă dreptul de a ne proteja valorile tradiționale!

Un răspuns la “Cine ne acuză?!…”

  1. Magda spune:

    Să le zicem și noi „Active-i Bitch”= Bye-bye BIG-BICTH!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*