„Doctoriţa” Koveşi, traficul de arme şi extrădarea lui Ghiţă „Iscarioteanul”!

Apar tot mai multe capete de acuzare, pentru care, ele, căile Doamnei doctor în plagiatul ştiinţelor juridice sînt tot mai poluate şi mai tenebroase. Poluarea aceasta periculoasă a Justiţiei, dată de criminalitatea gulerelor albe (de parcă, abuzul de putere, în sine, al doctoriţei, nu ar fi îndeajuns de nociv) se va face responsabilă, pînă la urmă, pentru înfundarea sau trecerea în lumea drepţilor a lui Ghiţă Iscarioteanul, dar şi pentru un concediu cu bătaie lungă în beci pentru doctoriţa Koveşi – „creierul” de faţadă al echipei – restul fiind pentru ea denunţători de folos şi oameni de serviciu. Infracţiunile săvîrşite de „doctoriţa” Koveşi şi de alţi ciudaţi cu poziţii înalte în lumea afacerilor şi în aparatul de stat, care folosesc poziţia şi influenţa lor politică şi economică în scopuri criminale, au paralizat complet legile şi instituţiile statului. Ignorarea şi interpretarea falsă a legii, confuzia voită între licit şi ilicit, uneori profitîndu-se de portiţele şi de ambiguitatea unor legi adoptate, parcă, în mod voit, în interesul acestei categorii favorizate, a devenit o practică obişnuită la D.N.A. Cînd auzi că o piesă importantă de la osia corupţilor este supusă ablaţiunii, răsuceşti informaţia pe toate părţile pînă cînd ameţeşti. Abia cînd ajungi să vezi golul în poarta bine păzită, îţi dai seama că lumea gulerelor albe este organizată după modelul unui teren de fotbal, cu amendamentul că, terenul Justiţiei depăşeşte graniţele fanatismului, cupidităţii, setei de putere şi cîştig. Numai că aici sînt prea multe echipe secrete, fani şi duşmani care îşi smulg părul de la peluză sau joacă după pofte.

Aşadar, în Romania, Justiţia va lucra cu mîinile curate numai atunci cînd vor înfunda puşcăria traficanţii de dosare, de arme şi de libertăţi, infractorii dovediţi, Koveşi, Coldea, Băsescu, Iohannis şi găştile lor de pahar, bine cunoscuţi procurori, politicieni şi sereişti, care se întîlneau la cine de taină, unde, cu romantism criminal, dădeau directive la farfurie şi decideau atît soarta unor oameni incomozi de la vîrf, dar şi soarta Ţării. În ceea ce-l priveşte pe Ghiţă, acesta n-a fugit ca să obosească, a fost ajutat şi direcţionat să plece în ascunzătoare. Faptul că la un moment dat dezvăluirile lui au încetat, înseamnă că i-a fost ameninţată viaţa şi a acceptat tîrgul: tăcere pentru viaţă. Altfel ar avea soarta lui Coldea, Marta sau a celor ucişi după gratii. Ghiţă aparţine, prin prezenţa şi implicarea sa, unei structuri a S.R.I., în plus, în vremurile de glorie, fiind şi „îngrijitorul” cucuvelei mov. Multe lucruri nu se leagă în „boala” de care suferă Ghiţă în arestul sîrbesc, iar „doctoriţa” Koveşi deţine leacul. Pînă la extrădare sa este cale lungă, nimeni nu ştie cum vor evolua lucrurile.

Dacă tot sîntem la capitolul plagiatoarei Koveşi, jurnalistul Sorin Roşca Stănescu publică pe site-ul corectnews.com un document exploziv, sub titlul „Noul scandal al muniţiei”, fiind vorba despre un memoriu al societăţii S.C. Erusnet S.R.L. – specializată în exportul de armament, memoriu trimis preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea şi preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, unde este menţionat numele şefei D.N.A. Laura Codruţa Koveşi, într-un context în care acuzaţiile formulate de respectiva societate sînt extrem de grave. În memoriu se acuză punerea la cale a unui asasinat economic prin intermediul D.N.A.. S.C. Erusnet S.R.L. acuză legături între şefa D.N.A. şi reprezentantul societăţii concurente, un fost colonel SRI. Toate drumurile duc la şefa D.N.A. şi la S.R.I., ceea ce demonstrează că lui Ghiţă i s-a închis gura sau a tăcut la schimb. E greu de crezut că Ghiţă a fost capturat. Fotografia care circulă în mass-media poate fi un foto-shop. Este chiar neclară! De ce alb-negru în era tehnologiei şi de ce doar o singură fotografie? Nici măcar una în drum spre duba poliţiei sau în momentul capturării? Presa din Serbia nu deţine imagini şi nici înregistrări din momentul capturării sale? Să fim serioşi! Mircea Dragomir afirma că există un fotbalist sîrb pe nume Ivanovici, care seamănă foarte mult cu Sebastian Ghiţă. Nu cred că Ghiţă avea acte sîrbeşti, pentru că ar fi avut nevoie de vize ca să circule în Europa, Serbia nefiind membră U.E. Nu cred că Giţă înţelege sîrba sau slovena! Asta ar însemna că atunci cînd a fost legitimat în barul cu pricina, neînţelegînd întrebările poliţiştilor sloveni a vorbit în engleză, dar a prezentat paşaport sloven Dacă ar fi să facem o regie, cred mai sigur că i s-a terminat rolul dat de S.R.I. în serialul în care a jucat, riscînd enorm.

Legislaţia sub care fiinţează şi funcţionează SRI este în dezavantajul Ţării, pentru că a permis multor ofiţeri ai serviciului încălcarea ei. Să admitem că ar fi aşa, că Ghiţă ar fi fost capturat, deşi Serbia nu face parte din UE, ea a semnat Convenţiile de la Geneva, la Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi, aşa că Ghiţă, alias, Alexander Ivanovici n-are şansa obţinerii statutului de refugiat politic, pentru că a utilizat o identitate falsă, fiind acuzat de autorităţile sîrbe de fapte cu caracter penal. Însă autorităţile sîrbe se pot juca cu cele româneşti, avînd în vedere că Ghiţă avea afaceri în Serbia şi, conform aceloraşi Convenţii de la Geneva şi a legislaţiei europene privind refugiaţii, îl pot expulza pe Ghiţă în ţara din care a ajuns în Serbia, unde procedura se repetă şi se încetineşte aducerea lui Ghiţă, timp în care Koveşi îşi pregăteşte în voie alte leacuri de salvare.

Să vedem ce se mai întîmplă în România şi de ce au sunat alarmele, Mitică! România cumpără rachete Patriot, din S.U.A. Ce facem cu ele? Îi scăpăm pe americani de rable şi le depozităm la noi gunoaiele. Ceea ce nu va recunoaşte nici mort, Nicolae Ciucă, şeful Statului Major General, care spune că achiziţia face parte din cadrul proiectului de înzestrare a armatei. Care armată? A mai rămas doar amintirea unei umbre! Or fi rachetele Patriot un sistem de apărare avansat, de tip sol-aer, care te pot apăra în cazul unui atac cu avioane ori cu rachete balistice şi de croazieră, dar, în fond, noi de cine ar trebui să ne temem? Nu sîntem în război cu nimeni, poate americanii să ne bage în belea! Războaie înterne avem din belşug, doctoriţa Koveşi n-are nevoie de rachete „Patriot”, ci de denunţători falşi. Colac peste pupăză, șeful P.S.D. vrea să fie parte activă în contractele armatei cu Washingtonul. De ce?, nu ne spune, dar se poate bănui…

Şi în P.M.P. e război. „Acoperitul”, trădătorul, fostul colonel Turcescu, ziaristul dat afară din presă pe uşa din spate, care îl peria zi lumină pe Băsescu la B1 şi datorită căruia e acum parlamentar, îl critică dur pe Băsescu şi îi pune condiţii, după ce Băsescu a depus amendamente prin care vrea sa extindă graţierea unor pedepse şi la condamnaţii pentru corupţie. De, şi fratele său, Mircea Băsescu e după gratii. Lupii devin slabi în afara haitei. Nu ştiu ce destin va avea trădătorul Turcescu în politică, dar o lege care să le interzică penalilor şi acoperiţilor să fie aleşi pentru Parlamentul României este obligatorie. Aşadar, de ce au sunat alarmele în România? „Este un exerciţiu prin care testăm sirenele, obişnuim populaţia”, a declarat Raed Arafat. Ba, nu! Tot timpul găsesc metode de a ţine populaţia în panică permanentă! Pentru că nu putem vorbi de un pericol iminent, doar în cazul în care Trump preia reţeţa lui Obama. Şi, din păcate, avem intervenţia sa în Siria. Singura ţară din lume care a folosit arma nucleară împotriva populaţiei civile, ţara, care cu bombele sale a distrus Hiroshima şi Nagasaki, singura ţară care a distrus nişte state ca un şirag de perle, este S.U.A. De S.U.A. să ne temem! Nu de Rusia! Dacă Obama a iubit cu adevărat umanitatea şi a vrut cu tot dinadinsul s-o scape de terorişti şi totalitarism ar fi trebuit să se bombardeze pe sine în loc să extermine state întregi! Ei erau teroriştii lumii. Umanitatea s-a săturat, domnule Trump, să fie folosită drept pretext de către asasinii care vor tot mai mult şi mai mult suveranitatea şi bogăţiile altor state. Umanitatea s-a săturat să-şi plîngă milioanele de morţi, dezbinările statale şi sclavia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*