Castigă o bursă academică la un colegiu din Marea Britanie!

Mirunette International Education a dat startul unui nou concurs de burse! Câstigă una din cele trei burse academice la colegiul de stat John Leggott College din UK! Ești în clasa a X-a și îți dorești să studiezi ultimii doi ani de liceu la o școală prestigioasă din Anglia? Profită de ocazia oferită de John Leggott College în parteneriat cu Mirunette International Education și intră în concursul pentru obținerea unei burse de studiu pentru doi ani! Vor fi oferite trei burse de studiu parțiale, în valoare de 50 la sută fiecare!

Interesant de știut:

  1. Cine poate participa la concursul de burse? Toți elevii care sunt acum în clasa a X-a, care au implinit 16 ani și care aspiră să studieze după terminarea liceului la o universitate de elita din strainatate!
  2. Cum se desfășoară concursul de burse? Concursul cuprinde două etape: examen scris la limba engleză (6 Mai 2017) și interviul Skype cu comisia de evaluare a Colegiului John Leggott (11-12 Mai 2017). Ambele etape se vor desfășura la sediul nostru din București.
  3. Premiile? Trei burse academice parțiale la John Leggott College!
  4. Când încep studiul în Marea Britanie? Dacă te enumeri printre elevii câștigători și accepți bursa oferită în cadrul concursului, vei incepe studiul în Septembrie 2017!
  5. Cum mă înscriu la concursul de burse? Completează formularul de înscriere de pe site-ul nostru!

Termen-limită pentru înscrieri: 3 Mai 2017!

Colegiul John Leggott este un colegiu de stat, de tip 6th Form, cu peste 50 de ani de experiență în predarea programei de tip A-Level. Colegiul se află în top 25 la sută din școlile din Marea Britanie ce ofera acest curriculum. Absolvenții colegiului John Leggott sunt admiși cu succes la universități de top din UK, USA, Elvetia, Germania, Hong Kong sau Canada.

Taxa de studiu la John Leggott College este în valoare de 3000 GBP/an. Fiind un colegiu de stat, taxa este deja subvenționată de Guvernul Marii Britanii. Bursa oferită în cadrul acestui concurs acoperă 50 la sută din această taxă (adică 1500 GBP/an).

Cazarea elevilor internaționali se face la Host Families (familii-gazdă atent selectionate de școală) și costă 115 GBP/saptămană. Durata unui an școlar este de 36 de săptămâni, așadar costul total al cazării se ridică la 4140 GBP/ an. Pentru elevii care doresc să experimenteze cultura britanica „chiar la ea acasa” și să simtă atmosfera de familie, atunci opțiunea de a locui la familii-gazdă este varianta potrivită!

Crina Stoian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*